Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Meddig vár még? És mindenki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig vár még? És mindenki más miért nem vár?

Figyelt kérdés
2 éve együtt élünk, szeretjük egymást. Én 22 vagyok, ő 30. Tudom, hogy butaság másokhoz méregetni magunkat, de tényleg: ennyi idő alatt az ismerőseim 90%-nál már megvolt az eljegyzés, sőt, valakinél az esküvő is. Mi is szoktunk beszélgetni róla, nézegeti a gyűrűket, már tudja a méretemet is, meg azt is hogy melyik az álomgyűrűm, pénz is van rá, nem értem, mire vár?! Kezdem azt hinni hogy nem szeret annyira mint "kéne" ha nem lép... Látom, ahogy rakják fel a képeket ilyen Eiffel tornyos lánykérésről, meg házassági meghívót akik annyi ideje sincsenek együtt, mint mi, és elgondolkozok hogy vajon azok a nők mivel "érdemelték ki" -mert lássuk be, valamivel biztos, kezdem azt hinni, hogy tényleg igaz ez a mondás. Tehát nem tudom, hogy ők mivel különbek nálam, illetve a kapcsolatuk a miénknél. Néha már frusztrált vagyok ettől, minimum hetente megkérdezi valaki hogy "és mikor lesz az esküvő?" barátomtól és tőlem is, de erre sem szokott számottevő dolgot reagálni. Pedig tudom hogy szeretné... Legalábbis azt mondja, de sokszor beszéltünk róla és mindig ugyanaz az álláspontja úgyhogy hiszek neki. Anno amikor összejöttünk is azt mondogatta hogy 2 év után már belefér és meg fog történni... Epekedve vártam (melyik nő nem? jó, tudom hogy van olyan, de én hiszek a tündérmesékben) erre az időpontra, de semmi hajlandóságot nem mutat. Pedig annyira reménykedem egy meglepetésben...
2015. márc. 26. 06:23
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/157 anonim ***** válasza:
75%
'Neha sajnos ugy erzem hogy erzelmileg en rakok tobbet bele,' - Drágám, akkor miről beszélsz? Nem te vagy neki az igaz. Csak veled van, mert még nem határozta el, hogy lelép mellőled.
2015. márc. 26. 08:50
 52/157 anonim ***** válasza:
89%

Látom kaptál már hideget és meleget...

Miért nem a párodnak teszed fel a fenti kérdést? Ha őszinte kapcsolatban vagytok, akkor ezt simán elmondhatod neki. Szerintem ezzel nem könyörögnéd ki neki, hogy kérjen meg, de hátha választ kapnál a MIÉRT kérdésre.

Nálunk pl. én (N) nem voltam házasságpárti. Hamar kiderült, hogy a párom igen. Őszintén elmondtuk egymásnak, hogy ki miért van a saját álláspontján. Ő azt mondta nekem, hogy számára a házasság sokkal többet jelent, mint egy élettársi kapcsolat. Mert a házasság egy szövetség, mert azt a szertartás is erősíti, mert az egy igazi elkötelezettség, mert a régi családi hagyományokat követi, mert ő feleséget akar, aki a másik fele és akivel boldogan vállal egy életre szóló szövetséget. Megértettem, megkértek, igent mondtam. Két tanús esküvő volt, ez volt az én kitételem.

Legyél vele őszinte és ne itt ostoroztasd magad...

2015. márc. 26. 08:51
 53/157 A kérdező kommentje:
Valasrol szo sincs. Kedves utolso, te pedig olvass tovabb ugy fel mondatot. En tul erzelmes vagyok, o pedig nem a romantika bajnoka, ez ebbol adodik. Es 100%ig biztos vagyok benne, hogy nem tervez elhagyni. Ha ugy lenne, nem hiszem hogy uj lakasba koltozott volna velem par honapja.
2015. márc. 26. 08:53
 54/157 A kérdező kommentje:
52-es, en is pont igy latom! :) Csak egy ilyen kerdes mar ugy jon le mintha sajnaltatnam magam hogy "miert nem meeeg?" :( Ezert irtam, hogy nem ertem miert a no dolga varni, foleg ugy, hogy barmit mond ezzel kapcsolatban, eroszakos perszona lesz.
2015. márc. 26. 08:56
 55/157 anonim ***** válasza:
73%
Nem azért,de ennyi idő után miért vágysz erre?Tőlem esküvő óta mindenki kérdezi mikor lesz már gyerek és ettől még marhára nem vágyom rá :D Én csak 23 évesen ismertem meg a párom 3 évig jártunk aztán kérte csak meg a kezem,de csak azután hogy fél évig együtt éltünk(lakva ismerszik meg az ember).Hova sietsz? ennyi évesen még nagyon másmilyen voltam érzelmileg mint most 29 évesen.Nagyon fiatal vagy még és ha mindenki azt írja még változni fogsz akkor hidd már el végre,hogy változni fogsz !!!
2015. márc. 26. 08:57
 56/157 anonim ***** válasza:
79%

Most azért akarsz házasodni , hogy villogj a facebookon vagy azért mert szereted és vele képzeled a hátralévő életedet? Akkor nem mind1 ki mikor házasodik? Mi 7 év után házasodtunk ,mikor volt közös házunk, munkánk életünk. 2 év az mi? Kb semmi.

Tudod van egy olyan mondás, hogy az oroszlánok nem törődnek azzal, hogy mit gondolnak róluk a majmok...szólj ha az előbbibe tartozol.

2015. márc. 26. 08:58
 57/157 anonim ***** válasza:
81%
csak akkor értenélek meg ha már 7 éve várnál és haladnál a 40 felé,akkor megértenélek de így XD
2015. márc. 26. 08:59
 58/157 anonim ***** válasza:
0%
:D Nem ismered a férfiakat. Ismertem olyat is, ahol a férj elköltözött, majd újra kavarni kezdett a feleségével, lefeküdtek, mondta hogy a nőt választja újra és a gyerekeket, erre még felvetetett egy kis hitelkét a feleséggel, az asszony nevére, majd összeköltözött a pali a szomszédasszonnyal :S A feleségtől elvált, aki a történtek hatására depresszióba esett és lónyugtatókon élt hónapokig. Beleőrült, hogy így átb#szták. Több mint 20 év házasság és 3 gyerek után. (azt már csak csendesen jegyzem meg, hogy ők 22 évesen házasodtak és akkor 2 éve voltak együtt...A palival beszéltem, elmondta hogy utólag úgy látja hiba volt a házasság és csak a szülei és nagyszülei nyomására házasodott mert úgy látta ez a rendje módja a dolgoknak, hisz azok ezt sugallták. egyébként falusi családról van szó)
2015. márc. 26. 08:59
 59/157 A kérdező kommentje:
Tehat fel ev egyutteles utan megkert... Mi 2 eve elunk egyutt. :) Egy kapcsolatban altalaban mindket fel folyamatosan valtozik. Ebben nincs semmi kulonos.
2015. márc. 26. 09:00
 60/157 anonim ***** válasza:
87%
Igen megkérték hamarabb, 27 éves voltam nem 22. Mi az hogy a férfi sexet kap? Te nem? Vagy nem közös örömszerzés? A háztartás miért csak a te feladatod? Ketten éltek ott nem? Normális kapcsolatban nincs ilyen hogy az egyik cak kap a másik meg csak ad. Elég rossz ha te ezt igy érzed. Nem kéne epekedve várni az eljegyzésre csak élvezni az együtt töltött időt. Amugy nem tudom milyen közegben mozogsz, de nem az az általános manapság hogy 20-22 évesen házasodnak az emberek.
2015. márc. 26. 09:05
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!