Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Meddig vár még? És mindenki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig vár még? És mindenki más miért nem vár?

Figyelt kérdés
2 éve együtt élünk, szeretjük egymást. Én 22 vagyok, ő 30. Tudom, hogy butaság másokhoz méregetni magunkat, de tényleg: ennyi idő alatt az ismerőseim 90%-nál már megvolt az eljegyzés, sőt, valakinél az esküvő is. Mi is szoktunk beszélgetni róla, nézegeti a gyűrűket, már tudja a méretemet is, meg azt is hogy melyik az álomgyűrűm, pénz is van rá, nem értem, mire vár?! Kezdem azt hinni hogy nem szeret annyira mint "kéne" ha nem lép... Látom, ahogy rakják fel a képeket ilyen Eiffel tornyos lánykérésről, meg házassági meghívót akik annyi ideje sincsenek együtt, mint mi, és elgondolkozok hogy vajon azok a nők mivel "érdemelték ki" -mert lássuk be, valamivel biztos, kezdem azt hinni, hogy tényleg igaz ez a mondás. Tehát nem tudom, hogy ők mivel különbek nálam, illetve a kapcsolatuk a miénknél. Néha már frusztrált vagyok ettől, minimum hetente megkérdezi valaki hogy "és mikor lesz az esküvő?" barátomtól és tőlem is, de erre sem szokott számottevő dolgot reagálni. Pedig tudom hogy szeretné... Legalábbis azt mondja, de sokszor beszéltünk róla és mindig ugyanaz az álláspontja úgyhogy hiszek neki. Anno amikor összejöttünk is azt mondogatta hogy 2 év után már belefér és meg fog történni... Epekedve vártam (melyik nő nem? jó, tudom hogy van olyan, de én hiszek a tündérmesékben) erre az időpontra, de semmi hajlandóságot nem mutat. Pedig annyira reménykedem egy meglepetésben...
2015. márc. 26. 06:23
 141/157 A kérdező kommentje:
Én akárhonnan nézem, 3 és fél év együttélés után már csak el kellett volna döntenie a dolgot, de igazából már kezdek letenni róla. Csak ücsörög a langyos vízben, néha nekiáll velem gyűrűket nézni, de már egyáltalán nem hiszem el neki, hogy komolyan gondolja. Azóta amúgy kiterjesztette a "2 év után oké az eljegyzést" "5 év után oké az eljegyzés"-re, úgyhogy ennyit az ő hozzáállásáról.
2016. dec. 5. 20:38
 142/157 anonim ***** válasza:
100%
5 év múlva meg majd vàrni akar még 5 vagy 10 évet. Ez csak időhúzàs. Ha màr eleget vàrt és biztos lesz benne, hogy nem talàl màst, talàn elvesz, mire 40 leszel. Vagy nem...
2016. dec. 7. 08:34
 143/157 A kérdező kommentje:
Igen, én is már várom a 10 évest. De múltkor egyszer azt mondta, hogy jövőre megkér... Hiszem ha látom. :)
2016. dec. 7. 11:41
 144/157 A kérdező kommentje:

Írt valaki ezzel kapcsolatban privit, csak szólok, azóta sem történt semmi.

A kérdést feltevő "kislány" (...) azóta öregedett 4 és fél évet és bizony már 26 éves lett, míg a "barátja" (de szánalmas szó már ide) 35 és még mindig SEMMI. Na, ilyenkor mi van? :)

2019. nov. 25. 16:21
 145/157 anonim ***** válasza:
74%
Gondolom szoktatok beszélni a jövőbeli terveitekről ... vagy ha nem , akkor ideje lenne . Mit momd ilyenkor , hogyan képzeli el magát pár év múlva ... nős emberként , család gyerek feleség ... avagy mimden jó így ahogy van?
2019. dec. 6. 07:44
 146/157 A kérdező kommentje:
Gyereket nem tervezünk, így az biztos nincs benne, de valószínűleg a feleség rész sem, csak gyáva kimondani. Hát ez van.
2019. dec. 6. 10:03
 147/157 anonim ***** válasza:
68%

Szia! 68-as válaszoló vagyok. :D

Már nem nagyon járok erre az oldalra, de most betévedtem. Hát, basszus, 4,5 éve egy olyannal vagy kapcsolatban, aki mellett nem teljesül ez a vágyad, nem tesz boldoggá, hiszen neked ez fontos, nem lehetsz mellette olyan nagyon happy. Tudom, hogy 6,5 éve vagytok együtt, de 4,5 éve már, hogy türelmetlenül várakozol.

Hát... szerintem szard le ezt az egész esküvős akármit. Vagy ha annyira nem megy, akkor szakíts vele.

A válaszomat továbbra is fenntartom, kérd meg te az ő kezét. Miért nem tetted még fel neki a kérdést, hogy összeházasodunk-e végre? Ha igent mond, akkor kezdjetek bele, ha nemet vagy kitér a válasz elől, halogatni akarja még, akkor hagyd a francba. Nem minden egy esküvő. Anélkül is jól el lehet lenni. Sokszor még jobb is, hiszen úgy nem költi a pénzed. Vagy lehet azt nem akarja, hogy te költsd az ő pénzét, ezért nem akar esküvőt.

Vagy rúgd ki.

Abban azért ne legyél olyan biztos, hogy nem akarsz gyereket, lehet, most így érzed, de hidd el elég valószínű, hogy pár év múlva, vagy 10 év múlva meggondolod magad.

2019. dec. 8. 23:03
 148/157 anonim ***** válasza:
58%

Szia !

Azóta végül megkért ? :)

2020. aug. 14. 19:35
 149/157 A kérdező kommentje:

Á nem hiszem, hogy gyerekkérdésben meggondolnám magam.

Nem tudom, igazából már nem is érdekel annyira a dolog, valahogy elkönyveltem magamban egy óriási csalódásként... Mert persze azóta sem történt semmi, így laza 7,5 év után sem. Cukik itt a kérdés alatt a hova sietsz, van időtök. He-he. :) Még jó, hogy nem siettettem. :D Így lassan 30 évesen kicsit máshogy érzem, de sebaj...

2020. aug. 15. 00:19
 150/157 anonim ***** válasza:
58%
Már nem mennél hozzá ? Vagy hogy érted?
2020. aug. 15. 01:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!