Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig vár még? És mindenki más miért nem vár?
Írt valaki ezzel kapcsolatban privit, csak szólok, azóta sem történt semmi.
A kérdést feltevő "kislány" (...) azóta öregedett 4 és fél évet és bizony már 26 éves lett, míg a "barátja" (de szánalmas szó már ide) 35 és még mindig SEMMI. Na, ilyenkor mi van? :)
Szia! 68-as válaszoló vagyok. :D
Már nem nagyon járok erre az oldalra, de most betévedtem. Hát, basszus, 4,5 éve egy olyannal vagy kapcsolatban, aki mellett nem teljesül ez a vágyad, nem tesz boldoggá, hiszen neked ez fontos, nem lehetsz mellette olyan nagyon happy. Tudom, hogy 6,5 éve vagytok együtt, de 4,5 éve már, hogy türelmetlenül várakozol.
Hát... szerintem szard le ezt az egész esküvős akármit. Vagy ha annyira nem megy, akkor szakíts vele.
A válaszomat továbbra is fenntartom, kérd meg te az ő kezét. Miért nem tetted még fel neki a kérdést, hogy összeházasodunk-e végre? Ha igent mond, akkor kezdjetek bele, ha nemet vagy kitér a válasz elől, halogatni akarja még, akkor hagyd a francba. Nem minden egy esküvő. Anélkül is jól el lehet lenni. Sokszor még jobb is, hiszen úgy nem költi a pénzed. Vagy lehet azt nem akarja, hogy te költsd az ő pénzét, ezért nem akar esküvőt.
Vagy rúgd ki.
Abban azért ne legyél olyan biztos, hogy nem akarsz gyereket, lehet, most így érzed, de hidd el elég valószínű, hogy pár év múlva, vagy 10 év múlva meggondolod magad.
Szia !
Azóta végül megkért ? :)
Á nem hiszem, hogy gyerekkérdésben meggondolnám magam.
Nem tudom, igazából már nem is érdekel annyira a dolog, valahogy elkönyveltem magamban egy óriási csalódásként... Mert persze azóta sem történt semmi, így laza 7,5 év után sem. Cukik itt a kérdés alatt a hova sietsz, van időtök. He-he. :) Még jó, hogy nem siettettem. :D Így lassan 30 évesen kicsit máshogy érzem, de sebaj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!