Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Nektek ez rosszul esett volna?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek ez rosszul esett volna?

Figyelt kérdés

Én 22 éves vagyok, a barátom 23. Egy évnél nézegettünk eljegyzési gyűrűket és mindig felhozza a család témát. 1,5 év múlva fogunk végezni, együtt élünk fél éve és van saját keresetünk. 2 éve vagyunk együtt, felpróbálta a gyűrűmet, gondoltam karácsonyra kapok majd eljegyzési gyűrűt. Tegnap mondta, hogy sokkal nagyobb értékűt fogok most kapni ajándékba, mint eddig és nagyon fogok neki majd örülni. Majd az asztalnál ma ültek anyuval (meglátogattuk őket) és mondta a barátom, hogy na, elmondjuk neki? Legalább kiválassza melyik tetszik majd neki. Én sejtettem mit akar, felcsillant a szemem, vigyorogtam, mondom óóó eljött az idő. Elmondta, hogy kapni fogok gyűrűt és együtt vegyük meg. Én nagyon nagyon örültem neki, mondtam is, hogy óó de jó. Erre mondta anya, hogy NE AGGÓDJAK, nem karika és nem eljegyzési gyűrű. Hát lekonyult a szám, majdnem sírva fakadtam. A barátom mondta, hogy sima gyűrű lenne. Tettetem, hogy örülök neki. Kicsit azért látszott rajtam, hogy szomorú vagyok, megkérdezte a barátom, hogy mi bajom a gyűrűtéma óta, én pedig elmondtam a barátomnak, hogy másra számítottam. Ő pedig csak annyit mondott: Kár volt felhozni a gyűrű témát, de akkor válasszak magamnak más ajándékot! Ezzel csak még jobban elkeserített. Nem vártam, hogy akkor mondja, hogy eljegyzési gyűrűt vesz, mert én így akarom, csak eléggé nyersen fogalmazta. És most gyakran felhozta az esküvőt (én nem akarok még esküvőt, sem gyereket, de egy eljegyzési gyűrű jól esett volna már). Sokan fogjátok írni, hogy fiatalok vagyunk még, hova sietünk stb... De megbeszéltünk mindent, ami a jövővel kapcsolatos.

Nektek rosszul esett volna?

2014. okt. 26. 15:55
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/151 anonim ***** válasza:
100%

King, nem arról van szerintem szó, hogy sosem akar MAJD nősülni, hanem arról hogy 23 évesen ez neki korai. Illetve nem a házasság mert azt a kérdező sem akarja (még), hanem az eljegyzés.

Én nem rég olvastam itt az oldalon egy pasi válaszát, aki azt írta, hogy azért kérte csak meg a barátnője kezét, mert az már rendesen remegett érte (!!!), de ha kivárta volna hogy magától kérje meg akkor mikor ő elérkezettnek látja, akkor nem lett volna évekig menyasszony, hanem csak max 1 évig. És tudod, ez a válasz nekem azóta sokszor eszembe jut, és tudod mit?!

Az én véleményem az, hogy egy férfi tudja hogy az aktuális nője "mire" kell neki, sőt én kimerem jelenteni hogy a férfi dönti azt is el hogy kit vesz el.

A kérdező akár fejen állva is követelőzhet és hisztizhet hogy 1 éven belül jegyezze el a pasija, vagy kalap kabát, ha a fiú fejében már megfogalmazódott hogy neki egy ilyen (már) sárkány az életbe nem kell feleségnek...

2014. okt. 29. 16:50
 72/151 anonim ***** válasza:
80%
Azt birom, mikor benyögnek ilyeneket, hogy 21 éves koràig kiélte magàt...csak ugy szolok, hogy az élet ugy igazàn 20 éves kor utàn kezdödik el, és a kiélés+tapasztalat az nem feltétlenül azt jelenti, hogy minden hétvégén leitta magàt a diszkoban.Hanem hogy pl. megélt bizonyos élethelyzeteket, azokbol levonta a következtetéSt, illetve magàt is jobban megismerte azàltal, hogy làtta a sajàt reakcioit ezekben a helyzetekben.ezeket a helyzeteket pediug akkor lehet igazàn àtélni, amikor màr nme anyuci szoknyàja mellett csücsülünk, hanem mondjuk eltartjuk sajàt magunkat, dolgozunk, tehàt kikerülünk az igazi nagy vilàgba. persze minden 20 éves azt hiszi, hogy ö micsoda nagy tapasztalt, mindent megélt ember...aztàn majd 30-35 évesen röhögtök ti is ezen.nem attol leszel tapasztalt, hogy 24 éves korodig minden hétvégén seggrészegre iszod magad.szoval, kedves King, majd ne lepödj meg, ha a kedves férjed egy szép napon bejelenti, hogy agyö!
2014. okt. 29. 17:21
 73/151 anonim ***** válasza:
36%

Nem lepődöm meg, mert nem lesz ilyen. Bármennyire is szeretnéd.

Én azért jobban ismerem őt mint te...soha nem találkoztam ilyen pasival mint a férjem. És ezt nem azért mondom mert szeretem, hanem azért mert ő tényleg nem egy megszokott személyiségű pasi. Ha egy átlagos pasi lenne, valószínűleg nem maradtam volna mellette, mert korábban sem maradtam meg átlagos pasiknál.

Persze nem egy gyakori dolog, hogy valaki huszonéves kora elején elkötelezze magát, én is meglepődtem. DE! Ha a kérdezőnek fontos a házasság, gyerek, akkor gondolnia kell a jövőre. Hogy mennyi időt akar várni olyan valakire aki felnőttként 2 év után bizonytalan.

Én csak ennyit mondtam, semmi többet. Mert ugye nem mindegy hogy valaki 24 évesen, vagy közel a 30-hoz kezd újra mindent, épít újra egy kapcsolatot. Már ha akkor talál valakit.

Egyébként szerintem nem illenek egymáshoz. Ez abból látszik, hogy nem egy időben akarják a kapcsolatban a "feljebb" lépést, mert nem egyszerre érzik hogy ideje lenne.

2014. okt. 29. 17:53
 74/151 anonim ***** válasza:
81%
Nem tudom h szàmodra mi a felnött,de én egy 23éves fiút nem tartok felnöttnek.
2014. okt. 29. 17:59
 75/151 anonim ***** válasza:
27%
20 év körül, és utána azért már senkinek nem kéne gyerek módjára viselkedni. Én így gondolom.
2014. okt. 29. 18:04
 76/151 anonim ***** válasza:
56%

King és a kérdező hajthatatlan, egyszerűen nem tudják elfogadni hogy a többségnek mi a véleménye a 20-25 éves FIÚK (nem FÉRFIAK) házasságkötési szándékairól.

Én meghagyom a kérdezőt abban a tudatban, hogy 1 éven belül el fogja jegyezni a pasija, Kinget meg abban hogy soha nem fogja elhagyni a férje aki 22 évesen vette el őt, hiszen ezt akarják hallani, nekik csak ez a megfelelő vélemény, hát itt van!

Részemről ez a téma lezárva, mert a Kérdező épp egy olyan korszakában van, ahol nem látja a tiszta valóságot, és azt hiszi az életnek csakis rózsaszín ködnek kell lennie...

2014. okt. 29. 18:25
 77/151 anonim ***** válasza:
65%
King te àlomvilàgban èlsz,de hagyjuk.igsza van az elözönek,majd ràjönnek maguktol
2014. okt. 29. 19:04
 78/151 A kérdező kommentje:

Az egyik ismerősöm akkor fejezte be a főiskolát, amikor én még kezdtem, akkor volt Ő 22 éves, amikor befejezte, az akkori párjával, aki 24 éves volt, esküvőt tartottak és 2 éve el volt már jegyezve és most lettem volna végzős (ha nem fogom bele másba is), tehát ők is már 3 éve boldog házasságban vannak! Másik eset: 30 éves pasi véleménye, mert igen, kutakodtam ismerősöknél is, nem konkrétan, csak szóba hoztam, szóval vélemény: a feleségemet 20 évesen ismertem meg, 3 év múlva jegyeztem el és rá 3 évre vettem el! És számtalan ilyen példát tudnék felhozni, amiket az előző kommentekben olvashattok, úgyhogy ne magatokból induljatok ki, mert igenis vannak ilyen férfiak, attól, hogy Ti még akkor lóbáltátok a farkatokat egyik nőből a másikba, még nem jelenti azt, hogy ne lennének ilyen korban már érettebb férfiak, ez nem általános tény, hanem embertől függ! A kommentjeitekből lehet rájönni, hogy Ti még bizony nem nőttetek fel vagy csak a régi huszonéves "gyerek éneteket" taglaljátok, amiket más személyiségek képére is próbáljátok ráerőltetni! Csak az a baj, hogy van bőven ellenpélda, nem kell minden férfit beállítani komolytalannak, attól, hogy Ti azok vagytok vagy voltatok, vannak érettek is! Csak mivel a Ti haverjaitok is ilyen éretlenek voltak, ezért ebből szűritek le az átlagot, pedig kicsit szét kellene nézni a Világban és tapasztalni! De Ti csak hajtogassátok azt, amit éppen átéltetek vagy átéltek, hogy éretlenek vagytok vagy voltatok még ekkor, mivel sok ellen példát hallottam, tapasztaltam, így ezeket a kommenteket nem veszem figyelembe, csak válaszadásra méltatom és itt kész, mert nem igazak, hogy csak és kizárólag ilyen férfi létezik :D Vicc! :) Vannak rendes és tisztességesek is, hát ne ássátok már magatokat alább! :D A lényeg, hogy ezeket nem Nektek kell tudni, hanem például nekem! :)

Köszönöm azoknak, akik a kérdésre válaszoltak és nem a saját maguk éretlenségét bizonygatták (én elhiszem, hogy éretlenek vagytok vagy voltatok, de léteznek FÉRFIAK IS :) ).

2014. okt. 29. 19:16
 79/151 anonim ***** válasza:
18%

Ja értem, szóval aki 25 év alatt házasodik, és nincs megcsalás a házasságban sem most, sem később, az álomvilágban él. Szerinted:)

Amúgy saját példa? Elvettek aztán megcsaltak és az a bajod hogy nem mindenkivel teszik ezt vagy mi?

Mert minden ember egyforma szerinted...oké, hát ez is egy vélemény. Maradjunk annyiban hogy nem értünk egyet:)

2014. okt. 29. 19:21
 80/151 anonim ***** válasza:
64%

"A kommentjeitekből lehet rájönni, hogy Ti még bizony nem nőttetek fel vagy csak a régi huszonéves "gyerek éneteket" taglaljátok"

Na itt nem bírtam tovább, hangosan fel kellett nevetnem :D Mondja ezt egy olyan LÁNY (nem nő, mert az ilyen csak egy hisztis kislány) aki 22 évesen házasságot ugyan nem akar, de egy gyűrű azért jól esne neki a 23 éves fiújától :D ha mi nem vagyunk elég komolyak te aztán végképp nem. Javaslom, hogy King-el tartsátok a kapcsolatot, lesznek még az életetekben meglepetések. De hogy King is ilyen kis libus módon véleményezzen majd' 30 éves létére az megmosolyogtató :)

2014. okt. 29. 19:29
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!