Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Félreértés volt. Nem úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félreértés volt. Nem úgy gondoltam. Aztán ő is megsértődött és nekem is rosszul esett:-S szerinted?

Figyelt kérdés

A párommal nemrég összevesztünk....egy hülyeségen, de nagyon megbántott. Viccesen megemlítettem neki telefonba, hogy az egyik barátnőmet hamarosan eljegyzi a pasija, azt mondta. (ez azért vicces mert alig ismerik egymást nemrég jöttek össze...3 hete kb) erre flegmán rávágta, hogy ő az elkövetkező egy évben nem akar eljegyezni, ne is számítsak rá...(nem is azért mondtam:( másrészt meg sziven ütött amit mondott, mert már 3 éve vagyunk együtt és hónapok óta az eljegyzésről beszél...hogy kitalálta hol hogy mikor stb...:-S )...utána hozzátette, hogy elege van, hogy folyton a barátnőimmel jövök elő, ami nem igaz, csak az ilyen "meghökkentő eseteket" mondom el. Nem vagyok irigy sem féltékeny egyetlen barátnőmre sem:(. És az eljegyzést sem akarom kisajtolni belőle, abszolút nem volt hasonló szándékom...:( A barátnőm pasija tele van pénzzel, a pénz beszél a kutya ugat...a párom hozzám vágta, hogy sajnálja hogy neki nincs annyi pénze....de hát én nem is mondtam egy szóval sem:( felháborított, hogy feltételezi, hogyha több pénze lenne jobban szeretném...3 év után??? :( :-S lecsaptam a telefont azzal, hogy ameddig ezt gondolja rólam ne is keressen...most meg olyan lelkiismeret-furdalásom van...nagyon szeretem, de úgy érzem nem tartozom bocsánat kéréssel... mégis azt hiszem megteszem, a büszkeségemnél jobban szeretem...

de akkor is rosszul esett...szerinted túlreagálom? :(

(lehet hogy rossz napom is van, hiányzik is, rég nem láttam a páromat:()

2010. ápr. 24. 21:09
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
zavaros a történet, úgy tűnik, hiába vagytok már három éve együtt, nem egy irányba haladtok..
2010. ápr. 24. 21:16
 2/25 anonim ***** válasza:

Szerintem jogosan sértődött meg. A "meséid" nekem is úgy hangzanak,mintha erőltetnéd az eljegyzést,vagy keveselnéd a keresetét. A párod ezeket a dolgokat nyilván úgy vette,mint burkolt célzásokat. A barátnőiddel való sztorijaid meg unalmasak lehetnek a számára.

Béküljetek ki,nincs okod büszkének lenni. A jövőben pedig gondold meg a megjegyzéseidet. A férfiak agya más rugóra jár,mint a nőké.

2010. ápr. 24. 21:21
 3/25 A kérdező kommentje:

ezt nem mondanám azért...csak most kicsit megbántottnak érzem magam...

az ilyen szakítós válaszolók ne is jöjjenek mert ő a mindenem...és 3 év nem hiába telt el...nem kell minősítgetni...:(

2010. ápr. 24. 21:22
 4/25 anonim ***** válasza:

Hát hasonló vitán vagyok túl apárommal...

NEm reagálod túl, ő reagálta túl. midnenesetre persze lehet hogy csak rossz napja van neki is, persze, de én nemszeretem mikor így kiforgatják a szavaimat. Ha ztmondom hogy a barátnőm 1-es bmwt kap azt nem azért mondom mert nekem is kell hanem azért mert azt kap. pont. Utálom ha olyanokat látnak bele a szavaimba amik nincsenek ott. Mondd ela párodnak hogy semmi ilyen szándékod nem volt, és hoyg fogadja el hogy a barátnőd az életed része, és téged érdekel, elméletileg pedig ami téged érint az őt is kéne hogy...bár kezdem én is úgyérezni hogy esélytelen hogy megéljem hogy a párom egyetértsen velem =/

2010. ápr. 24. 21:24
 5/25 A kérdező kommentje:

de hát nem volt célzás...

boldoggá tenne az eljegyzés, de nem úgy hogy "kiharcoljam" magamnak...úgy semmi pénzért nem kéne...

és a pénz...hát 3 év alatt rájöhetett volna, hogy nem a pénz érdekel...épp ezért esett rosszul, hogy ezzel jött elő...nem vagyok olyan...

azt hiszem felhívom:-S

2010. ápr. 24. 21:24
 6/25 A kérdező kommentje:

21:24

Én is így gondolom...kicsit ki lettek forgatva a szavaim...

2010. ápr. 24. 21:25
 7/25 anonim ***** válasza:

Nálunk is ez ment, csak sajnos a család és barátok "erőltették" a dolgot. Igaz 19 éves korunktól fogva együtt éltünk. Aztán 7 év után kérte meg a kezem és ma már van egy 1 éves babánk.

Azt mondta, hogy addig nem akarta megkérni a kezem, amig anyagilag nem jött úgy egyenesbe, hogy "tarthat egy feleséget". (jelzem nem eltartásról van szó!). Szóval türelem és tényleg ne hozakodj elő a gazdag pasis barátnőiddel. Elég irritáló lehet. Ez tényleg bántó lehet. Hívd fel és mond el neki, hogy milyen ciki, mert úgy érzed, hogy elbeszéltetek egymás mellett.

Mennyi idősek vagytok?

Sok sikert!

2010. ápr. 24. 21:28
 8/25 A kérdező kommentje:

Egyetemisták vagyunk...(2o)

Hát nem tudom...elbeszéltünk cseppet egymás mellett...

Mondjuk nem szoktam sűrűn felhozni a gazdag-pasis barátnőimet, ez is csak azért került elő, mert elég érdekesnek tartottam, hogy 3 hét alatt levonták a következtetést, hogy most eljegyzés lesz:-O

pénz meg nálam nem téma...:( nekem sincs, neki sincs sok...és ameddig boldogok vagyunk és szeretjük egymást nekem csak az számít...épp ezért bántott meg...:(

2010. ápr. 24. 21:32
 9/25 anonim ***** válasza:
Akkor kb. 20 évesek. Én úgy gondolom, hogy mind az eljegyzés, mind a házasság még elég jövőidejű. Aki ebben a korban 3 hét után eljegyzi egymást, az nem is hiszem, hogy komolyan gondolja. Iszonyat meló és nagyon kell ismerni a másikat, hogy egy igazi, normális, kiegyensúlyozott párkapcsolatot fenn tudj tartani. És akkor még nem is vállalt az ember gyereket. Akinek meg ez csak úgy jön...az baromi szerencsés, vagy kölcsönösen elvannak egymás mellett.
2010. ápr. 24. 21:35
 10/25 anonim ***** válasza:
jaj, még egy dolog az eszembe jutott. Jobb, ha inkább nem telefonban beszélgettek (vagy ezeket a dolgokat nem ott beszélitek meg). Ilyenkor nem igazán lehet a rendes reakciókat levenni. Gonolom mindketten máshol egyetemistáskodtok.?
2010. ápr. 24. 21:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!