Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Félreértés volt. Nem úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félreértés volt. Nem úgy gondoltam. Aztán ő is megsértődött és nekem is rosszul esett:-S szerinted?

Figyelt kérdés

A párommal nemrég összevesztünk....egy hülyeségen, de nagyon megbántott. Viccesen megemlítettem neki telefonba, hogy az egyik barátnőmet hamarosan eljegyzi a pasija, azt mondta. (ez azért vicces mert alig ismerik egymást nemrég jöttek össze...3 hete kb) erre flegmán rávágta, hogy ő az elkövetkező egy évben nem akar eljegyezni, ne is számítsak rá...(nem is azért mondtam:( másrészt meg sziven ütött amit mondott, mert már 3 éve vagyunk együtt és hónapok óta az eljegyzésről beszél...hogy kitalálta hol hogy mikor stb...:-S )...utána hozzátette, hogy elege van, hogy folyton a barátnőimmel jövök elő, ami nem igaz, csak az ilyen "meghökkentő eseteket" mondom el. Nem vagyok irigy sem féltékeny egyetlen barátnőmre sem:(. És az eljegyzést sem akarom kisajtolni belőle, abszolút nem volt hasonló szándékom...:( A barátnőm pasija tele van pénzzel, a pénz beszél a kutya ugat...a párom hozzám vágta, hogy sajnálja hogy neki nincs annyi pénze....de hát én nem is mondtam egy szóval sem:( felháborított, hogy feltételezi, hogyha több pénze lenne jobban szeretném...3 év után??? :( :-S lecsaptam a telefont azzal, hogy ameddig ezt gondolja rólam ne is keressen...most meg olyan lelkiismeret-furdalásom van...nagyon szeretem, de úgy érzem nem tartozom bocsánat kéréssel... mégis azt hiszem megteszem, a büszkeségemnél jobban szeretem...

de akkor is rosszul esett...szerinted túlreagálom? :(

(lehet hogy rossz napom is van, hiányzik is, rég nem láttam a páromat:()

2010. ápr. 24. 21:09
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

Igen:( ez a baj...csak jövő héten találkozunk addig meg muszáj megbeszélni, nem bírom a feszültséget...meg pont Vele összeveszni sem szeretek...

Pontosan azért kommentáltam a csajszinak az eljegyzését...(korai, nem is ismerik egymást, elbeszélnek egymás mellett, mások a céljaik stb stb)...de hát ez lett belőle...

s ebből kiindulóan jött a pénz is elő:(

Mi egészen másak vagyunk a mi kapcsolatunk nem ingatag, nem épül hazugságokra...tiszteljük egymást bízunk egymásban...épp ezért nem tudom, hogy is jut eszébe a pénz mint olyan érdekel engem?

2010. ápr. 24. 21:42
 12/25 A kérdező kommentje:
* hogy a pénz mint olyan
2010. ápr. 24. 21:44
 13/25 anonim ***** válasza:

Hát akkor totál egyszerű. Nem is fogtok összeveszni, főleg nem mások miatt. Nyugi, az ilyen probléma nem is szabadna, hogy probléma legyen. Hívd fel és kérj elnézést. Túlreagáltátok, hiányoztok egymásnak stb. stb.

u.i.: azért írj, ha felhívtad!

2010. ápr. 24. 21:49
 14/25 anonim ***** válasza:

Nem olvastam el a hozzászólásokat,de leírom,amit gondolok.

Hülye vagy. Megbántottnak érzed magad?! Azt mondod,hiányzik a párod, rég láttad. Erre egy telóbeszélgetés alkalmával előállsz egy idegen pasival,pénzzel,eljegyzéssel. Ki a halált érdekel más élete?! Még személyesen sem biztos,hogy díjazná az ilyet,nemhogy telón.. És nyilván rosszul esik neki,akaratlanul is összehasonlításnak érezheti,ha ő kevesebbet tud adni neked,mint az a másik a barátnődnek.

Legközelebb talán arról beszélj,ami fontos is és ne neked álljon feljebb a végén. Nem volt jogos a felháborodásod. 23N

2010. ápr. 24. 21:50
 15/25 anonim ***** válasza:

Esetleg nem tetszett neki hogy ezt mondtad neki!!Úgyérezte hogy direkt azért mondod, nem sejtette hogy te nem rosszindulatból mondod!

Nyugi várd meg a holnapot és ha nem keress lépj te, ne hagyj 3évet veszendőbe menni!

És szerintem ha mondogatja az eljegyzést akkor esakar ő téged, csak most dühből ezt mondta neked!

2010. ápr. 24. 21:53
 16/25 anonim ***** válasza:

Igen,totál félreértett.Az eljegyzéses barátnős sztori úgy hangzott neki,hogy "Mi lesz már öcsi,mi 3 éve nyúzzuk egymást és semmi,szedd már össze magad"....erre rá jött a pasi pénzes szöveg,ami kb. az ő fejében ennyit jelentett " Ja és a barátnőmnek meg lesz mindene,mert egy tökös pasit fogott ki,nem egy csórót"

TUDOM,hogy még véletlenül sem ezek voltak a szándékaid,de ez így állt össze benne,ebben biztos vagyok.A pasiknak az életüknél is fontosabb,hogy elismerjék őket és ha olyan pasival példálózol neki,aki ügyesebb,okosabb,gazdagabb és még bátrabb is (leánykérés),akkor egy sz@argombócnak érzi magát és vagdalkozni kezd.Szeret téged és biztos vagyok benne,hogy nem tart pénzéhes libának,ez inkább rá irányul,hogy ő nem tud neked annyit megadni,mint a barátnőd pasija és ezzel te biztos tisztában vagy és kevésnek tartod őt.TUDOM,hogy nem így van,de tényleg jobb,ha megbeszélitek,a legjobb a személyes lenne,mert gyengédséggel sok mindent el lehet simítani,de most sajnos telefonban kell elmagyaráznod neki,hogy neked Ő kell,senki más és akkor sem cserélnéd le,ha Vilmos herceg állna elötted!

2010. ápr. 24. 21:54
 17/25 A kérdező kommentje:

Légyszi ne hülyézz le, köszi...

És nem ezzel álltam elő..hanem beszélgettünk és szóba került, ő meg felkapta a vizet a semmin...vagy lehet hogy igazad van úgy érezte, hogy hasonlítom valakivel de erről szó sem volt. És ahogy mondtam abból nem lehetett azt leszűrni, hogy Bezzeg a barátnőm...ő is tudja, hogy nincs mit irigyelni azon a kapcsolaton...pont ezért nem értem miért jött elő a pénzes dologgal...annyira ismerhetne 3 év alatt...

Mindegy biztosan én is hibáztam...ha félreértette, de azért nem kellett volna ez legyen a reakció...

2010. ápr. 24. 21:56
 18/25 A kérdező kommentje:

21:53---megpróbálom nem elszúrni, igazad van

21:54- azt hiszem tökéletesen igazad van...most szégyellem magam, ha tényleg ezeket gondolja, így jobb lenne sms-t irni, de az meg személytelen...viszont most a barátaival van, nem tudom mennyire lenne jó most ezzel a beszélgetéssel nyaggatni...talán kicsit később megpróbálom...:-S

2010. ápr. 24. 21:59
 19/25 A kérdező kommentje:
kikapcsolta a telefonját vagy nincs térerő...de inkább az előbbi...:( :-S
2010. ápr. 24. 22:07
 20/25 A kérdező kommentje:

Megbeszéltük a dolgokat. Valóban neki az esett rosszul, hogy úgy érezte nem tud "mindent" megadni nekem...ellentétben azzal akinek pénze sok van...

Aztán elnézést kért amiért letámadott, hogy engem a pénz érdekel...azt mondta bármit megtenne értem, és tudja, hogy engem nem érdekel a pénz, csak valamit kellett mondjon...

azt hiszem többet ilyesmit nem emlegetek még poénból sem, mert bántja a páromat...tanultam:-S

köszi még egyszer annak aki biztatott:) jól esett szép napot mindenkinek:)

2010. ápr. 25. 09:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!