Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Félreértés volt. Nem úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félreértés volt. Nem úgy gondoltam. Aztán ő is megsértődött és nekem is rosszul esett:-S szerinted?

Figyelt kérdés

A párommal nemrég összevesztünk....egy hülyeségen, de nagyon megbántott. Viccesen megemlítettem neki telefonba, hogy az egyik barátnőmet hamarosan eljegyzi a pasija, azt mondta. (ez azért vicces mert alig ismerik egymást nemrég jöttek össze...3 hete kb) erre flegmán rávágta, hogy ő az elkövetkező egy évben nem akar eljegyezni, ne is számítsak rá...(nem is azért mondtam:( másrészt meg sziven ütött amit mondott, mert már 3 éve vagyunk együtt és hónapok óta az eljegyzésről beszél...hogy kitalálta hol hogy mikor stb...:-S )...utána hozzátette, hogy elege van, hogy folyton a barátnőimmel jövök elő, ami nem igaz, csak az ilyen "meghökkentő eseteket" mondom el. Nem vagyok irigy sem féltékeny egyetlen barátnőmre sem:(. És az eljegyzést sem akarom kisajtolni belőle, abszolút nem volt hasonló szándékom...:( A barátnőm pasija tele van pénzzel, a pénz beszél a kutya ugat...a párom hozzám vágta, hogy sajnálja hogy neki nincs annyi pénze....de hát én nem is mondtam egy szóval sem:( felháborított, hogy feltételezi, hogyha több pénze lenne jobban szeretném...3 év után??? :( :-S lecsaptam a telefont azzal, hogy ameddig ezt gondolja rólam ne is keressen...most meg olyan lelkiismeret-furdalásom van...nagyon szeretem, de úgy érzem nem tartozom bocsánat kéréssel... mégis azt hiszem megteszem, a büszkeségemnél jobban szeretem...

de akkor is rosszul esett...szerinted túlreagálom? :(

(lehet hogy rossz napom is van, hiányzik is, rég nem láttam a páromat:()

2010. ápr. 24. 21:09
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Dejó,hogy happy end lett a vége! :)
2010. ápr. 25. 09:17
 22/25 A kérdező kommentje:
:) köszi
2010. ápr. 25. 10:06
 23/25 anonim ***** válasza:
Én nem várnék 3 évnél többet egy pasira. Tudom, nem a papír a fontos... De nekem a végleges elköteleződés (szándéka) kellett.
2010. ápr. 26. 09:46
 24/25 A kérdező kommentje:
a szándék megvan nálunk is:) csak egyelőre távkapcsolat(1 éve)...egyetem stb...
2010. ápr. 26. 10:25
 25/25 anonim ***** válasza:
Gondolom amaz dagadt k.urva oszt megbecsülik:((
2014. okt. 26. 19:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!