Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek ez rosszul esett volna?
Én 22 éves vagyok, a barátom 23. Egy évnél nézegettünk eljegyzési gyűrűket és mindig felhozza a család témát. 1,5 év múlva fogunk végezni, együtt élünk fél éve és van saját keresetünk. 2 éve vagyunk együtt, felpróbálta a gyűrűmet, gondoltam karácsonyra kapok majd eljegyzési gyűrűt. Tegnap mondta, hogy sokkal nagyobb értékűt fogok most kapni ajándékba, mint eddig és nagyon fogok neki majd örülni. Majd az asztalnál ma ültek anyuval (meglátogattuk őket) és mondta a barátom, hogy na, elmondjuk neki? Legalább kiválassza melyik tetszik majd neki. Én sejtettem mit akar, felcsillant a szemem, vigyorogtam, mondom óóó eljött az idő. Elmondta, hogy kapni fogok gyűrűt és együtt vegyük meg. Én nagyon nagyon örültem neki, mondtam is, hogy óó de jó. Erre mondta anya, hogy NE AGGÓDJAK, nem karika és nem eljegyzési gyűrű. Hát lekonyult a szám, majdnem sírva fakadtam. A barátom mondta, hogy sima gyűrű lenne. Tettetem, hogy örülök neki. Kicsit azért látszott rajtam, hogy szomorú vagyok, megkérdezte a barátom, hogy mi bajom a gyűrűtéma óta, én pedig elmondtam a barátomnak, hogy másra számítottam. Ő pedig csak annyit mondott: Kár volt felhozni a gyűrű témát, de akkor válasszak magamnak más ajándékot! Ezzel csak még jobban elkeserített. Nem vártam, hogy akkor mondja, hogy eljegyzési gyűrűt vesz, mert én így akarom, csak eléggé nyersen fogalmazta. És most gyakran felhozta az esküvőt (én nem akarok még esküvőt, sem gyereket, de egy eljegyzési gyűrű jól esett volna már). Sokan fogjátok írni, hogy fiatalok vagyunk még, hova sietünk stb... De megbeszéltünk mindent, ami a jövővel kapcsolatos.
Nektek rosszul esett volna?
Nekem is rosszul esett volna :(
7 hónapja voltunk együtt a párommal, mikor eljegyzett. Én 20 éves vagyok Ő 27. Azt mondta nem bírt tovább várni. Jövő októberben férjhez megyek!
Gratulálok utolsó! :)
Én is egy ilyen pasira vágytam mindig, aki "nem bír tovább várni", mert annyira kellek Neki, sajnos ez nem jött össze... Egyszer talán az én barátom is felfog nőni annyira, hogy ezt így érezze... bár Ő olyan baráti körben nőtt fel, ahol a barátai a tinik szintjén ragadtak huszonévesen: kellesz, nem kellesz, megcsalások, megbocsátások, már csak azért is megcsallak, nem kell nekem se nő se férfi, iszom magam halomra, alkoholista leszek, azért leszek a nők bálványa, mert beégetem a haverjaim előtt és attól leszek menő, mert menősködök a haverok előtt vagy vicc tárgyává teszem a nőt. Na agyilag itt tartanak, de szerencsére nagyjából kiszakadt ebből a közegből a barátom és valamivel érettebben gondolkodik, mint Ők, de azért foszlányok még maradtak. Még nem nőtt ki teljesen a "tini korszakából", viszont igyekszik. Nekem viszont olyan kapcsolatra lenne szükségem, mint a Tiétek! Ezt nem kapom meg tőle a fentiek miatt. Ezért kapott tőlem 1 évet: Vagy képes felnőni vagy keresek magamnak egy hasonló korú, de érettebb felfogású pasit.
"Vagy képes felnőni vagy keresek magamnak egy hasonló korú, de érettebb felfogású pasit"
Kérdező! Az utolsó "kis" 20 éves pasija 27 éves, eléggé közelebb van a 30-hoz, mint a te 23 éves fiúd! Ő még 24 évesen is inkább a 20-hoz fog húzni ezen a téren.
Meggyőződésem, hogy neked nem ez a fiú lesz a férjed, sőt neked nem is lesz férjed 30 éves korod előtt ilyen észjárással, de ne legyen igazam!
A "kis" 20 éves lány is nagyon rózsaszín felhők fölött járkál, de majd leestek róla, ez élet ennél keményebb...
Utolsó, kérlek áruld már el mit takar az, hogy egy pasi élni akar? Ha nem másokkal akar dugni, akkor mégis miért ne élhetne amellett, hogy menyasszonya, felesége van? Kíváncsi vagyok.
Az én férjem is él, nem halt meg csak azért mert 22 évesen megnősült. Ezért nem értem ezt az "élni akar " dolgot. Szórakozni jár/unk, dolgozunk, ugyanúgy mint az esküvő előtt...
És sok más pasi is van aki fiatalon házasodott, mégsem halt meg. Nem egyet ismerek aki 25 alatt házasodott és semmi bajuk:) ugyanúgy élnek.
Mr King!
Senki nem hal meg mert korán házasodik. De! A mai fiúk (sem) olyanok már mint a régebbi időkben.
Ha jól emlékszem írtad valahol hogy 29 vagy 30 évesek vagytok most, vagy valami ilyesmi.Ez nem egy hosszú idő egy házasságban, nyilván nem most jönnek még elő annak a hátrányai hogy a férjed 22 évesen vett téged el.
Az sem biztos, hogy lesz ennek hátránya, de ha lesz akkor majd 35-40 éves korában könnyebben rájön mit veszített mikor téged feleségül vett, és általában az ilyen férfiak nagy hülyeségeket csinálnak amikor ezzel szembesülnek, és dobbantanak egy nagyot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!