Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Nektek ez rosszul esett volna?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek ez rosszul esett volna?

Figyelt kérdés

Én 22 éves vagyok, a barátom 23. Egy évnél nézegettünk eljegyzési gyűrűket és mindig felhozza a család témát. 1,5 év múlva fogunk végezni, együtt élünk fél éve és van saját keresetünk. 2 éve vagyunk együtt, felpróbálta a gyűrűmet, gondoltam karácsonyra kapok majd eljegyzési gyűrűt. Tegnap mondta, hogy sokkal nagyobb értékűt fogok most kapni ajándékba, mint eddig és nagyon fogok neki majd örülni. Majd az asztalnál ma ültek anyuval (meglátogattuk őket) és mondta a barátom, hogy na, elmondjuk neki? Legalább kiválassza melyik tetszik majd neki. Én sejtettem mit akar, felcsillant a szemem, vigyorogtam, mondom óóó eljött az idő. Elmondta, hogy kapni fogok gyűrűt és együtt vegyük meg. Én nagyon nagyon örültem neki, mondtam is, hogy óó de jó. Erre mondta anya, hogy NE AGGÓDJAK, nem karika és nem eljegyzési gyűrű. Hát lekonyult a szám, majdnem sírva fakadtam. A barátom mondta, hogy sima gyűrű lenne. Tettetem, hogy örülök neki. Kicsit azért látszott rajtam, hogy szomorú vagyok, megkérdezte a barátom, hogy mi bajom a gyűrűtéma óta, én pedig elmondtam a barátomnak, hogy másra számítottam. Ő pedig csak annyit mondott: Kár volt felhozni a gyűrű témát, de akkor válasszak magamnak más ajándékot! Ezzel csak még jobban elkeserített. Nem vártam, hogy akkor mondja, hogy eljegyzési gyűrűt vesz, mert én így akarom, csak eléggé nyersen fogalmazta. És most gyakran felhozta az esküvőt (én nem akarok még esküvőt, sem gyereket, de egy eljegyzési gyűrű jól esett volna már). Sokan fogjátok írni, hogy fiatalok vagyunk még, hova sietünk stb... De megbeszéltünk mindent, ami a jövővel kapcsolatos.

Nektek rosszul esett volna?

2014. okt. 26. 15:55
 121/151 anonim ***** válasza:
75%

"Ha nem növöd ki a tinikorodat, akkor csak egy korhadt odú fog jutni neked"

Ezt akkor fogadd meg te magad elsősorban, mert állítom, hogy minden válaszadó rajtad kívül már 20 éve túljutott a tinikorán kb...

2014. okt. 30. 21:17
 122/151 A kérdező kommentje:
Lehet korilag igen, de felfogásilag eléggé befásult néhány... :) És maradt a "jajj nem szabad, ez bűn ez így nem jó, ejnye-bejnye szintjén", mert anyuci anno ezt suvickolta beléjük :D :D
2014. okt. 30. 21:22
 123/151 anonim ***** válasza:
28%
Tudod, kérdező, pont ezzel a hülye viselkedéssel, amit csinálsz, bizonyítod, hogy agyi szinten kb 15 éves vagy.Mi már itt napok óta magyarázunk neked, és próbálunk megnyugtatni, de nem, te csak a saját magad igazát fújod(ja meg mr Kingét) és meg se próbálod más szemszögből nézni a dolgokat.
2014. okt. 30. 21:23
 124/151 A kérdező kommentje:
Hja és Mr King is idősebb nálam, mégis ellenzitek, pedig Ő is mellettem áll, na akkor mi van? :D
2014. okt. 30. 21:24
 125/151 A kérdező kommentje:
Azért, mert nem kell engem győzködni, nem ez volt a kérdés, akkor hiába vagy itt! :) Mindenkinek van egyéni látásmódja és valaki így valaki úgy látja jónak! Szerintem a Te álláspontod egy nagy baromság, szerintem az enyém és itt pont! Nem ez volt a kérdés, hogy mások döntsék el helyettem az eljegyzés és házasság kérdést, hanem maga a szituáció hogy esett volna! Csak egyes emberek azt hiszik, ha megpróbálják a maguk kis agyukban lejátszódó gondolatokat erőszakosan a másikba beleverni, attól megváltozik a véleménye minden egyes embernek, mert azt hiszi, hogy az Ő gondolata a jó! Én elfogadom, hogy másoknak más a véleményük, de könyörgöm, ugyanúgy lekaksizom, mint te az enyémet és nem érdekel! Nem ez volt a fő téma, hogy engeditek-e, meg a gyakori kérdés hülyéi döntsék el helyettünk ezt a kérdést, teljesen más volt a téma és a kérdés! Ehhez mérten vártam válaszokat, amire Te nem voltál képes, csak elterelted többek közt Te is témát a szisztémától arra hogy milyen fiatalok vagyunk még ehhez, pedig nem erre voltam kíváncsi :) Úgyhogy legközelebb ha egy kérdésre mész és megakarod válaszolni, akkor kifejezetten azt válaszold meg és ne térítsd el a témát úgy, hogy tudj veszekedni :)
2014. okt. 30. 21:29
 126/151 anonim ***** válasza:
68%
Mr. King is valami ilyen 20 éves, mint te, minden kérdésre beírja, hogy valami 1 év után megházasodott úgy, hogy alig ismerte a férjét, és mennyire büszke magára, mert még 2 év után is együtt vannak... szerintem ne ragozzuk.
2014. okt. 30. 21:29
 127/151 anonim ***** válasza:
68%

"Nem ez volt a kérdés, hogy mások döntsék el helyettem az eljegyzés és házasság kérdést, hanem maga a szituáció hogy esett volna! "

Na erre csak egy kérdésem van: MI A BÜDÖS LÓPIKULÁNAK teszel fel kérdéseket, ha amikor 127 válaszból 117 ELLENED szól (a maradék 10 meg Mr. Kingé, a fórum bohócáé), akkor sem tűnik fel, hogy ESETLEG nem jól állsz hozzá a dolgokhoz?

2014. okt. 30. 21:31
 128/151 A kérdező kommentje:
Ha sikerült volna mindegyiket elolvasnod, nem az összes komment ellenem szólt, csak Te vagy nem olvastad végig vagy értelmezési problémáid vannak, a poszt felétől pedig csak ketten vagy hárman irkáltatok hülyeséget, úgyhogy ennyit a nagy "többségről" :D
2014. okt. 30. 21:32
 129/151 anonim ***** válasza:
29%
Na, a fő érett fórumozó megint csak dobálózni tud ilyen olyan ledegradáló jelzőkkel. Nagyon érett dolog:) Ennél többre nem telik tőled?
2014. okt. 30. 21:37
 130/151 anonim ***** válasza:
70%
Azt kifelejtetted, 66-os, hogy mr.Kingék együtt fognak maradni egész életükben!ezt mindenütt hangsúlyozza!
2014. okt. 30. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!