Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek ez rosszul esett volna?
Én 22 éves vagyok, a barátom 23. Egy évnél nézegettünk eljegyzési gyűrűket és mindig felhozza a család témát. 1,5 év múlva fogunk végezni, együtt élünk fél éve és van saját keresetünk. 2 éve vagyunk együtt, felpróbálta a gyűrűmet, gondoltam karácsonyra kapok majd eljegyzési gyűrűt. Tegnap mondta, hogy sokkal nagyobb értékűt fogok most kapni ajándékba, mint eddig és nagyon fogok neki majd örülni. Majd az asztalnál ma ültek anyuval (meglátogattuk őket) és mondta a barátom, hogy na, elmondjuk neki? Legalább kiválassza melyik tetszik majd neki. Én sejtettem mit akar, felcsillant a szemem, vigyorogtam, mondom óóó eljött az idő. Elmondta, hogy kapni fogok gyűrűt és együtt vegyük meg. Én nagyon nagyon örültem neki, mondtam is, hogy óó de jó. Erre mondta anya, hogy NE AGGÓDJAK, nem karika és nem eljegyzési gyűrű. Hát lekonyult a szám, majdnem sírva fakadtam. A barátom mondta, hogy sima gyűrű lenne. Tettetem, hogy örülök neki. Kicsit azért látszott rajtam, hogy szomorú vagyok, megkérdezte a barátom, hogy mi bajom a gyűrűtéma óta, én pedig elmondtam a barátomnak, hogy másra számítottam. Ő pedig csak annyit mondott: Kár volt felhozni a gyűrű témát, de akkor válasszak magamnak más ajándékot! Ezzel csak még jobban elkeserített. Nem vártam, hogy akkor mondja, hogy eljegyzési gyűrűt vesz, mert én így akarom, csak eléggé nyersen fogalmazta. És most gyakran felhozta az esküvőt (én nem akarok még esküvőt, sem gyereket, de egy eljegyzési gyűrű jól esett volna már). Sokan fogjátok írni, hogy fiatalok vagyunk még, hova sietünk stb... De megbeszéltünk mindent, ami a jövővel kapcsolatos.
Nektek rosszul esett volna?
ÖÖÖÖÖ, furcsa egy lány vagy :D Nem lenne egyszerűbb szakítani? Amúgy meg hidd el, 2-3 év nem elég arra, hogy eldöntse az ember, kivel akarja leélni az EGÉSZ életét ( nem érzed ennek a súlyát? ) Az első barátommal majdnem 6 évig voltam együtt, amikor kiderült, miféle ember, még jó, hogy nem mentem hozzá 3 év után :D
Szóval a barátodnak ebben igaza van, eleinte lehet úgy is gondolta, hogy lehet ebből komoly kapcsolat is, de ezzel az ultimátummal és hisztivel ezt sajnos elszúrtad, szerintem elvan veled, de amint jön egy másik, hozzá illőn nő az életében, le fog lépni. DE így legalább te is tudsz keresgélni.
Persze várjunk 10 évig, aztán leszek 100 éves, aztán koporsó :D :D :D 2 év bőven elég hozzá, főleg, ha össze vagytok költözve :) A szüleim is 2 év után házasodtak, majd gyerek, a barátom szüleinek 18 éves korukban született meg az első gyerekük (nem cigányok egyáltalán). Szomszédom 1,5 év után házasodott, azóta van egy gyerekük, 7 éve vannak együtt és nincs gond :) Nem fogok várni 30-40 éves koromig :) Egyszerűen nem passzoltatok, van ilyen! Nyögve-nyelve elbotorkálni évekig lehet... :) Valakik jól kijönnek, valakik csak szenvednek, ennyi a különbség :) Egy embert soha nem lehet teljesen kiismerni. Valakik már annyira ismerik egymást, hogy a mozdulataikból kitalálják, hogy mit akarnak, de ők is okoznak még meglepetéseket egymásnak. Nem lehet az évekre fogni. Vagy működik vagy nem.
Egyébként, hogy témába vágjak: Mivel eléggé nem jó hetünk volt és már ki volt a tököm, ezért gondoltam ettől rosszabb úgy se lehet: felnyalintom a habot a tortára. Most már nem hagytam elviccelni, témát váltani, se veszekedni. Megfogtam a kicsi kacsóját, becsuktam az ajtót és leültettem. Mondtam Neki, hogyha rajta múlva, még a temetőben is várhatnám azt, hogy szorosabbra fűzzük a viszonyunkat és bizakodó csontvázként leskelődnék ki a halomból, hogy na ugyan... nem vagyok annyira reményveszett, de ennyi időnek elegendőnek kellene lennie a dologhoz. Elnyígtam neki minden eddigi hitegetését, hazugságát és hogy pezsgőtbontanék, ha esetleg ezeken megpróbálna változtatni. Először hebegett-habogott, mert ennyire előretörő és elszánt még nem voltam vele szemben, na meg végtelenül türelmes voltam (eddig is, csak másképp adtam elő). Elmesélte, hogy én mennyire célratörő, markáns, tervekkel teli, vidám, vicces lány vagyok, Ő pedig mennyire belassult hozzám képest. Látja hogy én azért haladok a dolgaimmal és mennyire küzdök azokért a dolgokért, amiket a fejembe vettem, Ő pedig hamar feladja. Ez a tempó, amit én kiloholok magamból, gyors. Tehát sokat tanulok, sokat dolgozok, sokat jövök-megyek, ha valamit megakarok csinálni, meg lesz csinálva, sokat segítek másoknak és ő ezt a pörgős életet nem tudja felvenni. Ez egy példa: Nekem elég 2-3 év a komolyabb viszonyhoz, Ő neki meg mindegy :D Én mindig pár évre előre gondolok, Ő meg a mának él. Hát a kettő abszolút nem fér meg egymás mellett. Hja és ne tervezzek, mert nem fog összejönni: nem pontosan évre, napra pontosan tervezek, csak nagyjából belövöm évre a dolgokat. Ha nem jön össze, megoldom másképp, van másik verzió :D Na Ő meg mindenen problémázik, meg ne gondolkodjunk előre. Na a lényeg: nem jöttünk ki túl jól a dologból, így mondtam neki, hogy nagyon fiatal, zsenge friss és ropogós vagyok stb... na szóval ha esetleg nem tudunk kijönni, nekem kell kb. 1 év, mire új kapcsolatba tudnék fogni, aztán előlről kezdeni mindent. Na és nem biztos, hogy 1 év múlva fogok ürgét. Na és lehet azzal se jövünk ki. Ha kifognék de adj isten egy férfit magam mellé (tehát aki életrevaló), akkor is adnék magunknak 2-3 évet. Tehát még jól jönnék ki a dologból, 30 alatt lennék. Mondtam, hogy ne 30 éves korába jöjjön rá, hogy nem akar elvenni. Úgyhogy ne húzzuk egymás idejét tovább és ne hitegessen, hanem álljon a sarkára és mondja el mit akar. Mivel a válasza az volt, hogy jobban átgondolja az eljegyzést és a további dolgokat, na meg hogy változtat a stílusán, ezért én pár napra otthagytam, hogy egyedül mindent rendesen átrágjon.Ha azt mondja, hogy ne számítsak a közeljövőben gyűrűre és majd házasságra, hanem a válasza továbbra is "majd" lesz, akkor összepakolom a cuccaimat és szépen külön életbe kezdünk. Látva a példákat léteznek még olyanok, akik normálisak és ennyi idő alatt eltudják dönteni hogy kell-e neki a másik vagy nem. Na és utána nincs válásról szó ;) Még mielőtt ezzel jönne valaki... már betéve tudom itt a balga szövegeket, a rosszmájú, negatív emberek hozzászólásait :D Ebben maradtunk, majd lesz valami :)
Hát te tudod, de komolyan boldog lennél attól, hogy ha Ő ennyi hisztéria, fenyegetés, ultimátum meg tárai után megunná a dolgot és megkérné a kezed? Nem éreznéd szánalmasnak és szomorúnak, hogy ezt magától sosem tette volna meg, csak "parancsra?" Neked ez megfelelne és elégedett lennél?
Én ne pár ember kapcsolatából indulj ki, mert nekik pont összejött, mert aztán ki tudja, mi van a színfalak mögött a nagy boldogságon túl, amiről te nem is tudsz....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!