Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek ez rosszul esett volna?
Én 22 éves vagyok, a barátom 23. Egy évnél nézegettünk eljegyzési gyűrűket és mindig felhozza a család témát. 1,5 év múlva fogunk végezni, együtt élünk fél éve és van saját keresetünk. 2 éve vagyunk együtt, felpróbálta a gyűrűmet, gondoltam karácsonyra kapok majd eljegyzési gyűrűt. Tegnap mondta, hogy sokkal nagyobb értékűt fogok most kapni ajándékba, mint eddig és nagyon fogok neki majd örülni. Majd az asztalnál ma ültek anyuval (meglátogattuk őket) és mondta a barátom, hogy na, elmondjuk neki? Legalább kiválassza melyik tetszik majd neki. Én sejtettem mit akar, felcsillant a szemem, vigyorogtam, mondom óóó eljött az idő. Elmondta, hogy kapni fogok gyűrűt és együtt vegyük meg. Én nagyon nagyon örültem neki, mondtam is, hogy óó de jó. Erre mondta anya, hogy NE AGGÓDJAK, nem karika és nem eljegyzési gyűrű. Hát lekonyult a szám, majdnem sírva fakadtam. A barátom mondta, hogy sima gyűrű lenne. Tettetem, hogy örülök neki. Kicsit azért látszott rajtam, hogy szomorú vagyok, megkérdezte a barátom, hogy mi bajom a gyűrűtéma óta, én pedig elmondtam a barátomnak, hogy másra számítottam. Ő pedig csak annyit mondott: Kár volt felhozni a gyűrű témát, de akkor válasszak magamnak más ajándékot! Ezzel csak még jobban elkeserített. Nem vártam, hogy akkor mondja, hogy eljegyzési gyűrűt vesz, mert én így akarom, csak eléggé nyersen fogalmazta. És most gyakran felhozta az esküvőt (én nem akarok még esküvőt, sem gyereket, de egy eljegyzési gyűrű jól esett volna már). Sokan fogjátok írni, hogy fiatalok vagyunk még, hova sietünk stb... De megbeszéltünk mindent, ami a jövővel kapcsolatos.
Nektek rosszul esett volna?
Ajjajj egy igazi rossz fiú van köztünk... ;)
Az a baj, hogy ezeket a dolgokat is csak tippeled, honnan győződtél meg erről és honnan veszed, hogy éppen nem a te kommentjeiden röhögnek nagyokat? :D Lehet éppen elővették a popcornt és a kólát és éppen a te írásaidon röhögnek :D De gondolom a nagy élettapasztalatodból fakadóan ezt át se gondoltad :D :D
"A kérdezőnek fingja nincs már arról, hogy valójában mit akar, hisztizik itt napok óta, mint valami pisis kislány."
Mert az is! 22 évesen olyan buta, hogy az már nevetséges. És komolyan is gondolja amiket ír ez a legdurvább :O
Én még annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy te 61%, és még páran dobálóznak itt azzal, hogy a kérdező, és én naivak és éretlenek vagyunk, DE az nem tűnik fel hogy kinevettek valakiket CSAK azért mert más véleményük van a kérdéssel kapcsolatban, és nem bólogatunk a többségre mint a birkák szoktak....hanem van saját egyéni véleményünk. Ami nem rossz csak azért mert más mint a tiétek.
Kinevetni valakit csak mert eltérő a véleménye az átlagtól, nem ÉRETT felnőtt emberekre vall. Erről ennyit.
"Gondolom antiszocok, másokkal nem találkoztak vagy csak szűk a látókörük!"
Épp nemrég fejtetted ki 10 oldalon keresztül, hogy te már komolyságra meg házaséletre vágysz, meg mittudomén. Most megint itt hazudozol, ugyanis ezekszerint pont te vagy az antiszociális nagyleány 22 évesen...
Fog még neked lekonyulni a szád, belőled sosem lesz feleség ha nem növöd ki ezt a kislányos hisztit.
Én itt búcsúzom, mielőbbi gyógyulást :D
Az eljegyzés és a házasság nem jelenti azt, hogy ne mehetnénk el barátokkal és ne mozdulhatnánk ki másokkal és ott ne tehetnénk szert barátságokra :) Szóval az eljegyzés és a házasság nem egyenlő az antiszockodással, kissé fogalomzavarban szenvedsz :) És huszadjára is leírom: nem akarok még házasságot, még ennyiszer leírjam vagy már sikerült eljutnia a tudatodig? :D
Ha nem növöd ki a tinikorodat, akkor csak egy korhadt odú fog jutni neked :) További szép estét :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!