Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Miért én vagyok a ribi a mai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért én vagyok a ribi a mai napig, amiért a párom elhagyta a volt barátnőjét miattam, mert belém szeretett?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 23 éves lány vagyok, a párom 27 éves. A történet több, mint 4 évvel ezelőttre nyúlik vissza. A párom már több, mint két éve kapcsolatban volt egy lánnyal. Már esküvőt tervezték. A fiú megismerkedett velem, és szerelem volt első látásra. Ezt csak az értheti, aki élt már meg igaz szerelmet. NEM CSALTA MEG velem az akkori barátnőjét. Elhagyta, és összejött velem. Én vele vesztettem el a szüzességem, a mai napig imádjuk egymást. Viszont! Sokan képtelenek ezt a storyt lezárni. A lány barátai az ismeretségi körünkön belöl engem egy ribinek tartanak a mai napig. A párom szülei sem kedvelnek e-miatt :(

a párom már nem is beszél a szüleivel sajnos. Én hiába kérem ,hogy próbáljon velük beszélni. Azt mondta képtelen elviselni, ha engem bánt valaki.

Nem értem, miért ítélik el az emberek azt ,ha egy férfi /nő kilép egy kapcsolatból, mert rájön, hogy a másik jobban illik hozzá. Itt gyakorin is ha ilyen kérdés van azonnal írják a válaszadók, hogy 'milyen szemét dolog tőled, hogy a biztos,komoly kapcsolatodat feladot egy olyanért ami lehet nem működik' stb. Nem értem. Miért bűn a szerelem?

2014. okt. 24. 18:35
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/154 anonim ***** válasza:
40%
Hjaaaj nem akarta, hogy rosszabbul essen neki... :DDD Azért nem mondta el, mert nem volt benne annyi puca, ne vakítson már el teljesen Téged ez a rózsaszín köd! Még a csaj átment megmenteni a kapcsolatot, csodálkozol, hogy kiakadt? És még akkor is titkolózni akart, a csajnak úgy kellett kiszednie belőle, hogy más csaj van a dologban? Gratulálok hozzá, még ennyit sem érdemelt a menyasszony, hogy rögtön szakításkor tudja meg az igazat...
2014. okt. 24. 23:49
 62/154 A kérdező kommentje:

Tudod kár veled beszélgetnem, mert úgyis belekötsz mindenbe. Ha azt írom, javítani akart a dolgokon, aza rossz, mert miért nem lépett ki, ha kilépett már aza baj, ha bevallja, h miattam is, aza baj, ha nem, az is baj. Hátha ettől ribi vagyok oké. Főleg, hogy a kedves anyósom 20 év után csalta meg az apósomat, de az nem baj. A csaj barátai közül az egyiknek ki kellett venni a méhét, mert annyi abortusza volt, meg nemi betegséget kapott, h na mindegy. Senki sem bűntelen. Sok mindenkiről tudok dolgokat, mégsem ítélem el őket, nem pletykálok. Nem tudok neked leírni mindent, hogy hogy történt. Ha ismernél engem, ha a közelemben lennél, ha

láttad volna ami a szívemben zajlott, nem ezt írnád.

2014. okt. 24. 23:53
 63/154 A kérdező kommentje:
Egyik válaszodban írod, hogy nem kellett volna nyilvánosságra hozni, másikban meg azt, hogy a menyasszony megérdemelte volna, hogy tudja. Magyarán akármit, akárhogyan csináltunk volna, sehogyan sem lett volna jó.
2014. okt. 24. 23:56
 64/154 anonim ***** válasza:
31%

Azért írtam, hogy ez is baj, az is baj, mert:

1. Mint írták előttem, ez a szerelem kihűlés nem egyik pillanatról a másikra történik, tehát már régebb óta érezhette ezt, hiszen ha nagyon nagyon szeretünk valakit, akkor nem esünk bűnbe és nem érzünk más után vonzódást!

2. Ha érezte, hogy gubanc van, miért nem lépett? Azért, mert nem volt benne annyi gerinc.

3. Elméletileg azért jegyezte el a barátnőjét, mert gondolom nagyon szerette, előre tervezett vele, akkor később miért változott meg a gondolatmenete?

4. Hiába meséled, hogy ártatlan csevegések voltak, mégis éreztétek egymás szikráját, be is vallottátok egymásnak.

5. Ha érezni kezdenék valaki iránt valamit, azonnal befejezném Vele a dolgot, hisz Ő egy idegen, zsákbamacska és tisztelem+szeretem annyira a páromat, hogy ne alázzam meg azzal, hogy mások előtt nyilvánosan láthatóan már nem titkolva érzéseimet cseverészek vele (Bár ilyen velem soha nem fordult elő egyik kapcsolatomban sem, hogy kikacsintgassak más felé és nem is fog)

6. Ha már ennyire cuki volt, hogy miattad otthagyta a menyasszonyát (akárhogy mentegetőzöl, miattad volt, megjelentél az életében, el volt csavarva a feje és még szakítás utáni balhéban bevallotta, hogy te vagy neki), ha Te nem lettél volna, akkor vagy tovább hitegette volna a csajt vagy keresett volna mást, mert hogy magától ez nem lépett volna csak úgy, az is biztos!

Itt két megoldás lett volna:

1. Mint írtam feljebb is, a szerelem kihűlése nem 2 perces mutatvány, hetek, hónapok kellenek hozzá, ennél kezdve ha nem tudta megmenteni a kapcsolatot, AZONNAL kellett volna szakítania és nem akkor, amikor már talált "kiugrót" és másik menedéket!

2. Amint kezdett irántad többet érezni, faképnél kellett volna Téged hagynia, nem foglalkozni veled MÁR AZ ELEJÉN, hisz érzi azt az ember, ha kezd valami alakulni, mindenki volt már nagyon szerelmes!

2014. okt. 25. 00:04
 65/154 anonim ***** válasza:
35%
A nyilvánosságra hozni kifejezésnél arra gondoltam, hogy nem csak Ő tudja, hanem MÁSOK is! Más érzés, amikor Csak Te tudsz dolgokról vagy már egy egész falu...
2014. okt. 25. 00:05
 66/154 anonim ***** válasza:
29%
Akármennyire meglepő, nem csak a Te ismertségi körödben fordulnak elő ilyen dolgok! Őket is megvetem, ha mások kárára hoznak egy döntést, ami a másik vágyait, elképzeléseit dönti romba, ami életbe vágó lett volna és a másiknak sokat jelentett volna! Lent a soron van olyan asszony, aki 7!!! gyereket szült, négy betegen született, a húsz éves kort egyik sem éli meg! Kettő már meghalt, egy nyolc évesen, egy tizenhat volt, még kettő él, egy kórházban és TUDTA, hogy halálra szüli a gyereket, akkor is megtette, tudatták vele, hogy beteg gyerekeket fog Világra hozni! Egyik ismerősömről (egyik volt barátnőm, de durva dolgok derültek ki róla annyira, hogy engem is megpróbált belekeverni, megüthettem volna vele a bokám, ezek meghökkentőek voltak, nem is tudtam róluk, plusz eléggé megalázóak voltak plusz csalódtam benne) kiderült, hogy konkrétan 100 pasassal volt már együtt, le is feküdt minddel, házassal, vőlegénnyel, tök mindegy, kuki, kuki, nem számított... tudtam, hogy szingli pasikkal kavarkászik, miért ne? De durvábbak voltak, mint amikről én tudtam... Egyik fiúbarátom elszerette egy másik pasi barátnőjét, voltak nagy balhék... a csaj két szék közé esett, mert a fiúbarátom meglékelte párszor, majd otthagyta, a volt pali meg nem fogadta vissza. Ezt a barátot azért dobtam el, mert az idők során csak használati eszköznek nézte a nőket... de már az elszeretős sztorinál elmondtam neki a véleményemet róla, hogy egy barom!
2014. okt. 25. 00:15
 67/154 A kérdező kommentje:
Jó én belátom, annyira szerettem, rövid időn belül, egy két hét alatt annyira belé szerettem, és ő is belém, hogy nem volt menedék. Nem bírtuk. Lehet, bűn volt, de olyan édes bűn amit nem lehet leírni, mivel tudod, drága válaszadó, minden ember más. Nem mindenki olyan mint Te, mindenki máshogy reagál, máshogyan él meg egy dolgot. Nekünk akkor egyszerűen így jött ki a dolog. De mégsem hiszem azt, hogy ribi vagyok. Hiszen nem akarattal bántottam meg azt a lányt sem, de nem bírtuk. És nem szánt szándékkal tudósítottuk a falusiakat. Elindult egy pletyka és kész. Én ribinek azt tartom aki megcsalja a párját fűvel fával, érzelmek nélkül, pénzért, vagy egyéb juttatásért. De egy 19 éves lányt, 0 élet tapasztalattal, hatalmas naivitással, rózsaszín köddel a szeme előtt, halálosan szerelmesen (még most is ugyanolyan lánggal ég a szerelmünk, a barátok csodálkoznak ezen mert látják, hogy élünk és tudják mennyire szeretjük egymást 4 év után is, és sokan nem értik mi a titkunk), nem nem tartanám ribinek.
2014. okt. 25. 00:15
 68/154 A kérdező kommentje:
Azért ezek durva dolgok. Én Borsod megyében lakok, és a soron ami folyik.. Már sok gyereknek próbáltunk segíteni a párommal. Kaját, ruhát, stb-t adtunk. Bár ez nem igazi megoldás, de talán könnyítheti az életüket, ha csak egy picit is :) egy kis boldogságért már megéri.
2014. okt. 25. 00:19
 69/154 A kérdező kommentje:

' Ha érezni kezdenék valaki iránt valamit '

Ha ez bekövetkezne, az annyit jelent, hogy már nem igazán szereted a párodat. Ha valakit olyan tűzzel szeretsz, imádsz, akkor még gondolni sem tudsz másra.

2014. okt. 25. 00:21
 70/154 anonim ***** válasza:
12%
Én is Borsod megyében lakom, bár akik nálunk a soron laknak, nem a napon barnultak, de ott, ami folyik... kutyaviadalok, orgiák (nem hazudok)! Disznó bent lakik a lakásban... fiatal suhancok az utcán élik ki vágyaikat... Bányász lakásokba költöztek, ahol régen bányászok laktak, néhány öregember lent ragadt, nem költöztek el, az ablakukon éjszaka bekopognak, köveket dobálnak a falra... nagyon durva élet folyik itt! Élnek ott gyerekek, de nekik nem akarok segíteni, mert egyszer kellett mennem kocsival arra, akkor is nyálas, mocskos kézzel összetaknyozta az autót és még rá is köpött, nem mondom el mi zajlott le a fejemben.... az anyja ott állt mellette és röhögcsélt, gondolhatod az értelmi szintet... ezeknek én nem adok ruhát, se kaját! Bár lehet nálatok azért jobb a helyzet és olyanoknak adtok, akik megérdemlik! :)
2014. okt. 25. 00:26
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!