Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért én vagyok a ribi a mai napig, amiért a párom elhagyta a volt barátnőjét miattam, mert belém szeretett?
Sziasztok! 23 éves lány vagyok, a párom 27 éves. A történet több, mint 4 évvel ezelőttre nyúlik vissza. A párom már több, mint két éve kapcsolatban volt egy lánnyal. Már esküvőt tervezték. A fiú megismerkedett velem, és szerelem volt első látásra. Ezt csak az értheti, aki élt már meg igaz szerelmet. NEM CSALTA MEG velem az akkori barátnőjét. Elhagyta, és összejött velem. Én vele vesztettem el a szüzességem, a mai napig imádjuk egymást. Viszont! Sokan képtelenek ezt a storyt lezárni. A lány barátai az ismeretségi körünkön belöl engem egy ribinek tartanak a mai napig. A párom szülei sem kedvelnek e-miatt :(
a párom már nem is beszél a szüleivel sajnos. Én hiába kérem ,hogy próbáljon velük beszélni. Azt mondta képtelen elviselni, ha engem bánt valaki.
Nem értem, miért ítélik el az emberek azt ,ha egy férfi /nő kilép egy kapcsolatból, mert rájön, hogy a másik jobban illik hozzá. Itt gyakorin is ha ilyen kérdés van azonnal írják a válaszadók, hogy 'milyen szemét dolog tőled, hogy a biztos,komoly kapcsolatodat feladot egy olyanért ami lehet nem működik' stb. Nem értem. Miért bűn a szerelem?
Egyébként nekem is van 1-2 roma barátom, aki dolgozik, nem segélyből él, becsületes, nem szín alapján ítélem el őket, de tapasztalatok alapján több a rossz benne, mint a jó! Persze magyarból is van azért jócskán, de fordított az arány... én is sajnálom a beteg gyerekeket, de ezzel kapcsolatban 2 tapasztalatom van:
Az egyik, hogy az egyik ismerősöm lánya általános iskolában gyakran rosszul lett, epilepsziás rohamokat kapott, míg végül kiderült, hogy örökké szednie kell egy gyógyszert. Ő kihasználta, elkényeztették, mindent megadtak neki, mára már 16 évesen volt kb. 4-5 pasija és mindegyikkel minden volt már!
A másik: Rákos kisfiú! Ő még ovis korában lett beteg, de kigyógyult belőle, Vele is sokat foglalkoztak, törődtek Vele, de Ő megbecsüli az életet és hálás mindenért, hiába adnak meg neki mindent! Megbecsüli a mellette lévőket!
Tudom egy epilepsziás betegséget, ami "csak néhányszor" okozott riadalmat nem lehet összehasonlítani egy rákos megbetegedéssel, de a fiú nyilván több ideig és jobban kapta a szeretet! Viszont Ő jobban megbecsüli az életet! :) Ez embertől is függ! :)
"mondván, miért maradtatok volna együtt, ha vannak gondok a kapcsolatban, annak nincs értelme, hadd menjen más után)"
Nem gondok voltak a kapcsolatban, hanem vége volt a kapcsolatnak, mert a férfi másba szeretett bele. Ezen mit lehet rendbe tenni, megjavítani? Könyörögnél a pasinak hogy szeress engem szeress engem ne az új lányt? Attól még nem fog szeretni...
Szerintem a kérdezőnek van igaza. Az ember addig hozzon döntést amíg még nem késő. Egy eljegyzés persze komolyabb dolog mint az együtt járogatás, de nem végleges döntés még. Miért ne léphetne vissza az a fél, aki már nem akar a kapcsolatban maradni?
Ha kimondja a nővel az igent, az számít elkötelezettségnek, akkor ígéri meg, hogy csak őt fogja szeretni, és nem lesz másik nő. Most jobb lett volna, ha összeházasodnak, de egy kalap szar lesz a házasság mert a férfi nem boldog??? Szerintem nem. A férfi még időben és korrekt módon lépett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!