Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Nem szeretett, vagy csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem szeretett, vagy csak megunt? 2 hete szakítottam a barátommal. Másra hajtott. Csak kíváncsi vagyok a véleményetekre.

Figyelt kérdés
fél évig jártunk (huh hát egy 16 éves lánynak azért ez nagy szó(ő is 16 éves) szal minden rendben volt kb 4 hónapig.. én voltam az első, nekem ő. Még csak 3 napja jártunk mikor már mondta h szeret (én később) szal telt az idő, és minden fontosabb lett, a haverok, a tánc(hardstyle táncos) szal simán szólva leszart, de ha együtt voltunk akkor minden olyan jó volt, imádott stb.(eresszétek el a fantáziátokat). Majd a hugától tudtam meg h hajt egy lányra az új sulijában, és azt mondta a hugának h lehet h még jobban is néz ki mint én, meg h majd jól ki jön vele(mármint a huga) mikor ezt megtudtam .. anyit mondtam neki h soha senki nem fog annyira szeretni mint én.. és mondtam h vége..ő meg h most meg mit csinált? és elment.+ én is elmentem. NOSS? 16/L
2010. jan. 29. 21:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Lehet nem vagy szimpi a tesójának és csak kamu
2010. jan. 29. 21:39
 2/12 anonim ***** válasza:
16 eves!Mit vartal tole?
2010. jan. 29. 21:44
 3/12 anonim ***** válasza:
Ez lehet hogy egy egyszerű fellobanás volt a részéről!:(
2010. jan. 29. 21:46
 4/12 anonim ***** válasza:
Ez van.Szarni rá,lesz jobb ,lesz másik.
2010. jan. 29. 21:47
 5/12 anonim ***** válasza:

Nekem pont egy éve volt egy ilyen helyzetem, sőt még nyáron is volt egy. Szóval tavaly voltam 16 ő 18. Elment sítáborba, megtetszett neki egy lány. Akkor végülis együtt maradtunk, de csak nyáron tudtam meg mi volt valójában. Nyáron ÁLTALAM ismert meg egy csajt, és megtetszett neki. Össze akart vele jönni, neki nem sikerült, nekem viszont igen egy sráccal! :) (Szerettem még őt, de akkor valahogy a büszkeségem felül kerekedett rajtam és nem sajnáltam a dolgot, mondjuk nem is éreztem akkor már rajta, hogy annyira szeretne.) Aztán végül 3 hét 'külön élés' után (nem éltünk együtt:D) rájött, hogy engem szeret. Azóta minden teljesen más, tudom, hogy imád. Nem sírtam utána, talán még nem hiányzott eléggé, de a másik srác karjaiban mikor voltam hiányzott az ő karja. (:

Nincs veszve semmi. Ja igen, télen voltunk PONT félévesek :D.

Sok szerencsét (:

2010. jan. 29. 22:08
 6/12 anonim ***** válasza:

ja igen kérdés a válaszra: kiváncsi mással milyen. :)

Előző..

2010. jan. 29. 22:09
 7/12 A kérdező kommentje:
de a huga nagyon szeret, állítólag a nővérének tart, és nem bírta nézni h a pasim hogy bánik már velem... köszi az eddigi komikat :D
2010. jan. 30. 13:49
 8/12 anonim ***** válasza:
teis ismerkedj másokkal..és talán egysze mikor ö is meg teis megkomolyodsz évek mulva akkor összejöttök megint:)
2010. febr. 1. 20:08
 9/12 anonim ***** válasza:
édesem, 16 éves vagy! nem akkora dráma ez...következő még jobb lesz!
2010. febr. 4. 22:36
 10/12 anonim ***** válasza:

Ennyi idősen ez normális, sajnos lesz még több ilyen csalódás is, ez az élet rendje. Próbáld meg úgy felfogni, hogy ajándék volt a fél év és a szép dolgokra emlékezni. De azt máskor ne nagyon hidd el, hogy 3 nap után szeret valaki. Nem is ismer meg 3 nap alatt, akkor meg mit szeret benned? Azt, amit elképzelt magának? Lehet, hogy nem is olyan vagy. (Amikor erre rájön, csalódik benned és dob. Pedig nem a te hibád, hogy nem olyan vagy, mint amilyennek ő képzelt.)

Szóval szeretni csak azt lehet, akit nagyon-nagyon jól ismersz.

Olyat mondani viszont csúnya dolog, hogy soha nem fogja senki annyira szeretni, mint te, mert egyrészt nem tudhatod, másrészt ez érzelmi zsarolás, és ha szeretsz valakit, ilyesmit nagyon nem illik csinálni.

2010. febr. 5. 09:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!