Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha megtörténne a lánykérés és a párotok nem-et mondana? Vele maradnátok és megpróbálni később újra vagy szakítanátok vagy stb? Még nem kértem meg, csak kíváncsi vagyok a véleményetekre.
Mivel én lány vagyok, nem biztos, hogy valósághű lesz a válaszom, de azért... vagy talán épp azért lesz az?
Nagyon fontos, hogy hogyan utasít el, hogyan kéred meg, mik a körülmények, mennyire ismeritek egymást, stb... Én a párommal megbeszéltem, hogy jövőre decemberben, karácsony előtt szeretném az eljegyzést. Nem lesz meglepetés, de jobb is talán. Beszéltünk viszont arról is, hogy mi lenne, ha hirtelen megkérné a kezem mondjuk most, és én nemet mondanék... ha csak minden magyarázat nélkül egyszerűen nem, de minden más menne a régiben, akkor rágná a fülem, majd szakítana, ha nem jutunk dűlőre. Ha értelmesen elmagyarázom, hogy előtte szeretnék lediplomázni, vagy hasonlók, akkor semmi akadálya. De azt hiszem, ilyen kérdéseket nyugodtan meg lehet beszélni a kiszemelt lánnyal, ha komolyan szereted, és ő is téged. Mindenkinek van elképzelése a dologról, így ha tudtok beszélgetni, nagy meglepetés nem érhet.
Ha nemet mondana,nem maradnék vele tovàbb.Egyàltalàn miért mondana nemet,ha tanul,afelõl még tudja folytatni a tanulmànyait.De az biztos,hogy bizonytalan vagy a kapcsolatotokban.
Vagy talàn van valamilyen szülõi tiltàs?
A házassággal kapcsolatban két táborra vannak osztódva az emberek. Az egyik tábor házasságpárti, a másik pedig nem. A másodikba tartozóak úgy gondolják, hogy nem az igen kimondásától és egy darab papírtól lesz jó egy kapcsolat. Attól hogy eme tábor tagjai nem akarnak összeházasodni a párjukkal, az nem azt jelenti, hogy kifejezetten a jelenlegi párjukkal nem akarnak házasodni mert nem szeretik eléggé, nem velük akaják leélni az életüket, hanem senkivel sem akarnának össze házasodni.
Szerintem mielőtt egy kapcsolatban eljön a lánykérés, tisztában kel lenni vele, hogy a másik fél mely táborba tartozik.
És ha már ennek tudatában ejted meg a lánykérést, akkor úgyis tudni fogod hogy hogyan reagáljál egy "nem"-re.
De még ha házasságpárti is a párod, és úgy mond nemet, akkor is lehet elfogadható oka rá.De hogy mi az elfogadható ok, azt csakis te tudod, ugyanis te tudod, hogy milyen a kapcsolatotok. Egy igazán jó kapcsolatban még a szimpla "később szeretném"-et is el lehet fogadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!