Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Miért én vagyok a ribi a mai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért én vagyok a ribi a mai napig, amiért a párom elhagyta a volt barátnőjét miattam, mert belém szeretett?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 23 éves lány vagyok, a párom 27 éves. A történet több, mint 4 évvel ezelőttre nyúlik vissza. A párom már több, mint két éve kapcsolatban volt egy lánnyal. Már esküvőt tervezték. A fiú megismerkedett velem, és szerelem volt első látásra. Ezt csak az értheti, aki élt már meg igaz szerelmet. NEM CSALTA MEG velem az akkori barátnőjét. Elhagyta, és összejött velem. Én vele vesztettem el a szüzességem, a mai napig imádjuk egymást. Viszont! Sokan képtelenek ezt a storyt lezárni. A lány barátai az ismeretségi körünkön belöl engem egy ribinek tartanak a mai napig. A párom szülei sem kedvelnek e-miatt :(

a párom már nem is beszél a szüleivel sajnos. Én hiába kérem ,hogy próbáljon velük beszélni. Azt mondta képtelen elviselni, ha engem bánt valaki.

Nem értem, miért ítélik el az emberek azt ,ha egy férfi /nő kilép egy kapcsolatból, mert rájön, hogy a másik jobban illik hozzá. Itt gyakorin is ha ilyen kérdés van azonnal írják a válaszadók, hogy 'milyen szemét dolog tőled, hogy a biztos,komoly kapcsolatodat feladot egy olyanért ami lehet nem működik' stb. Nem értem. Miért bűn a szerelem?

2014. okt. 24. 18:35
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/154 anonim ***** válasza:
39%

Gondolj bele: Menyasszony vagy, el vagy jegyezve, közös életeteket tervezitek és egyszer csak elmondja a vőlegényed, hogy bocsásd meg Neki, de találkozott egy másik nővel, aki megdobogtatta a szívét! Te végtelenül sajnálni fogod magad, derült égből villámcsapásként ér majd a hír Téged! Azt sem tudod mihez kezdj, éjszakákat nem tudsz aludni, menteni akarod a kapcsolatot, mert szereted! De közben érzed a párod közömbösségét, hogy csak te akarsz ezért a kapcsolatért tenni már. Közben végtelen düh önti el. Reménykedik, kedvére tesz, de semmi, tudja, hogy szerelmes, csak nem belé, megpróbál mindent, amit csak tud a menyasszony, ne dőljön romba az álom, amit együtt építettek fel a közös jövőt, a szerelmet, a gyerekeket, a terveket. Nem rég még örök hűséget akartak egymásnak fogadni, boldogságban eljegyezte a párja, azt hitted minden rendben van. Sírsz és marcangolod magad. Aztán jön, hogy ezt már Ő nem folytatja tovább, mert mást szeret. Te belül összeomlasz és kezdhetsz mindent elölről, csak azért, mert a vőlegényed volt olyan kedves, hogy a farka után loholt. Eszébe sem jutott rendbe tenni ezt a kapcsolatot, meg sem fordult a fejében, csak más után szaladt!

Remélem így már érted, miért volt ez "bűn"!

2014. okt. 24. 23:03
 42/154 A kérdező kommentje:

Nem a farka után ment. Kezdjük ott, hogy 8 hónapig nem volt szex. Várt rám, amíg én akartam!

Ezek szerint a te elméleted szerint az a helyes, hogyha már valakivel együtt vagyok 1-2 évig, akkor már maradjak is vele, mert van néhány közös terv, és akárhogy kezdek kiszeretni belőle, és nem tudok javítani a dolgokon, vele maradok, mert már elterveztem az életem, kínlódok egy ideje, de jön valaki más, akivel érzem, h mindenben passzolunk, még jobban kínlódok, mert hogy már van terv, hát kit érdekel, vele maradok. Őszintén, ennek boldog vége lett volna??

2014. okt. 24. 23:09
 43/154 anonim ***** válasza:
39%
Azért volt bűn, mert tönkretettétek egy ember vágyait, életét, de egy szebb és jobb Világot nyitottatok közben meg előtte, mert esélye nyílik egy olyan embert találnia, aki értékeli Őt, megbecsüli és mindennél jobban fogja szeretni és nem lesz olyan tapló, hogy pár beszélgetés miatt szerelembe essen! :) Hiába írod, hogy nem tapló, meg nem értem! Én is voltam ilyen szituban, szingli voltam, bejött egy srác, barátnője volt! Miattam akart vele szakítani, sírtam miatta éjszakákon át, akkor még kollégista voltam és minden hétköznap láttam, mert csoporttársam volt és sok órát vettünk fel együtt, kikerülni sem tudtam. Megdobogtatta a szívem, imádtam Vele lógni, beszélni, röhögni. A barátságból egyre több lett, mire feleszméltem, fülig szerelmes voltam belé. A barátnőjét nem ismertem, de nem akartam véget vetni a kapcsolatnak. Letiltottam mindenhonnan és egyetemen gyakorlatokból átkértem magam másik gyakorlati órákra, amik más órákban kezdődtek. Persze összefutottam Vele, elmagyaráztam Neki a dolgot, Ő bizonygatta, hogyha akkor igent mondok, azonnal együtt elmegyünk a barátnőjéhez, szakít Vele, csak mondjam, hogy Vele megyek és szeretem. Új életet akart Velem kezdeni. Sírtam... de otthagytam. Fogalmam sincs mi van Vele, azóta se oldottam fel, próbált velem kapcsolatba lépni, de lekoptattam. Nekem ilyen pasi nem kellett, aki párkapcsolatból párkapcsolatba ugrál, csakhogy legyen egy biztos pont az életében.... Mikor utoljára találkoztam Vele, annyit mondtam Neki, hogy annyi lett volna a titok nyitja, hogy szakít a barátnőjével azért, mert nem szereti és képes több hétig szingliként élni, akkor elhittem volna, hogy nem ugrál egyik kapcsolatból a másikba. Lehet azóta is együtt lennénk. De lett egy tündéri, aranyos barátom, akit senkiért sem cserélnék le, Ő a lelki társam, a legjobb barátom és mondhatom, eddig Ő a legjobb kapcsolatom, nem hiszem, hogy a másik többet tudott volna nekem nyújtani bármi téren is! :)
2014. okt. 24. 23:15
 44/154 anonim ***** válasza:
67%
Teljes mértékben igaza van a kérdést feltevőnek. Az összes álszent - a kérdezőt elítélő - női válaszoló csak addig tartja a szerelmet fontosnak egy kapcsolatban amíg őt magát szeretik és nem mást. Ha nem jön össze akkor persze ez rossz érzés de hadd adasson már meg mindenkinek hogy megtalálja az igazit.
2014. okt. 24. 23:17
 45/154 anonim ***** válasza:
32%

5-10 év múlva ugyanitt találkozunk kislány. Remélem, amjd akkor is, mikor visszaolvasod ezeket a válaszaidat, ilyen megértő leszel a soron következő 19 éves "nagyszerelemmel" és nagy nyugalommal, neki igazat adva, a kapcsolatodat lezárva (mondván, miért maradtatok volna együtt, ha vannak gondok a kapcsolatban, annak nincs értelme, hadd menjen más után) fogod nyugtázni a házasságod végét. :)

Marha bölcs vagy, így 23 évesen. Mint mondottam, majd még visszatérünk rá, ha már láttál is valamit az életből...

2014. okt. 24. 23:18
 46/154 anonim ***** válasza:
34%
Minek jegyezte el, ha nem gondolta vele komolyan? Eléggé gyerek lehetett még, amikor eljegyezte, mert ekkor már el kellett volna döntenie, hogy igenis Vele fogok maradni! Persze léteznek válások... de azért nem sűrűn szoktak dobni eljegyzés és esküvő közbeni időszakban embert... Te a "csak pár terv"-nek nézed az esküvőt? Neked csak ennyit jelent? Meg a gyerek? Tettek is valamit már annak jeléül, hogy Ők komolyan gondolják! Ezek szerint mind hazugság volt, amit a pasi mondott (hazudozott)... könnyen elcsábult nagyon...
2014. okt. 24. 23:18
 47/154 A kérdező kommentje:
Néhány hétig ő is szingliként élt, csak beszélgetett velem, úgymond udvarolt nekem. Na mindegy, ebből a válaszodból rá eszméltem, hogy bort iszol, de vizet prédikálsz. Te is megtetted majdnem. És miből gondolod, hogy a fiú barátnőjének jobb lett volna, ha pár hét után mondjátok ki, hogy jártok? Elmondanám neked, semmivel. Ja , és neked hogy esett volna a barátnő helyében, ha megtudtad volna a dolgot? Ugye-ugye...
2014. okt. 24. 23:20
 48/154 A kérdező kommentje:
De emberek. Nem értitek, hogy már nem volt boldog a kapcsolatban. Amikor még eljegyezte jó volt minden. Majd pár hónap múlva kezdett rájönni, hogy nem lesz boldog. A szerelmet nem lehet megmagyarázni. Az jön, és megváltoztat mindent.
2014. okt. 24. 23:23
 49/154 anonim ***** válasza:
79%
A pasi elmondta Neki, mint írtam, ugyanebben a szituban voltam, csak picivel régebben! A csaj tudott rólam és írt egy szép üzenetet, de nem is válaszoltam Neki, én már akkor döntöttem és akkor én már nem azokra az órákra jártam! Ha nem azonnal derül ki, hogy együtt van a 2 ember, hanem néhány héttel később tudod az a különbség közte, hogy hagysz időt a becsapottnak arra, hogy picit összeszedje magát, összerakja és ne rögtön érje a csalódás! Mert magában ez a menyasszonyosdi, aztán másik csaj, lelép az ürge egy friss hús miatt eleve nagy letargiába tudja dönteni az embert, aztán még nyilvánosságra is hozzák... szinte kibírhatatlan!
2014. okt. 24. 23:25
 50/154 anonim ***** válasza:
80%
Ha érezte, hogy már tutira nem lesz boldog a párkapcsolatban, akkor miért nem lépett már ki akkor? Főleg amikor képbe jöttél, akkor már 100%-ig tudhatta, mégis még a volt menyasszonyával maradt! Az nem gerinctelenség? Több hónapig meg hétig húzta nyúzta szegény lányt... Tudom, jönne a duma, hogy de hát megpróbálta Ő helyrerakni... hja annyira, hogy az első csajjal, akivel eltudott beszélgetni, lepattant :DD
2014. okt. 24. 23:28
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!