Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért én vagyok a ribi a mai napig, amiért a párom
elhagyta a volt barátnőjét miattam, mert belém
szeretett?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 23 éves lány vagyok, a párom 27 éves. A történet több, mint 4 évvel ezelőttre nyúlik vissza. A párom már több, mint két éve kapcsolatban volt egy lánnyal. Már esküvőt tervezték. A fiú megismerkedett velem, és szerelem volt első látásra. Ezt csak az értheti, aki élt már meg igaz szerelmet. NEM CSALTA MEG velem az akkori barátnőjét. Elhagyta, és összejött velem. Én vele vesztettem el a szüzességem, a mai napig imádjuk egymást. Viszont! Sokan képtelenek ezt a storyt lezárni. A lány barátai az ismeretségi körünkön belöl engem egy ribinek tartanak a mai napig. A párom szülei sem kedvelnek e-miatt :(
a párom már nem is beszél a szüleivel sajnos. Én hiába kérem ,hogy próbáljon velük beszélni. Azt mondta képtelen elviselni, ha engem bánt valaki.
Nem értem, miért ítélik el az emberek azt ,ha egy férfi /nő kilép egy kapcsolatból, mert rájön, hogy a másik jobban illik hozzá. Itt gyakorin is ha ilyen kérdés van azonnal írják a válaszadók, hogy 'milyen szemét dolog tőled, hogy a biztos,komoly kapcsolatodat feladot egy olyanért ami lehet nem működik' stb. Nem értem. Miért bűn a szerelem?
Te honnan veszed, hogy nyilvánosságra hoztuk egyből? Jajj már nem értem miért írsz olyanokat, amik egyáltalán nem igazak. A barátom 'bűne' annyi volt, hogy nem tudott hazudni. Vagyis a csaj kihúzta belőle, hogy másik lány van a képben, és ez IS oka a kapcsolat zátonyra futásának . Ezek után vége lett köztük, a fiú udvarolt nekem, persze ekkor volt az, h megkértem menjen vissza a párjához, nem bírta sem ő, sem én. Tehát nem vertük nagy dobra, de mivel faluban élünk, hamar elterjedt.
2014. okt. 24. 23:30
52/154 A kérdező kommentje:
Te nem fogod fel, amit írok. Elhagyta, amikor már tudta, h nem boldog, és tudta, velem az lehet. Nem hazudozott, véget vetett a kapcsolatnak, és bár szerettük egymást, nem mondtuk ki azonnal, hogy na mi együtt vagyunk. Amúgy egyik szavad üti a másikat. Na de mindegy.
2014. okt. 24. 23:33
53/154 anonim válasza:
Figyi kérdező,
elmondtuk, hogy miért tartanak téged ribinek az ismerősök. Ez volt a kérdésed. Akkor most már nyugi, nem kell veszekedni. Hidd el, hogy engem speciel pont nem érdekelsz, se te, se a pasid, se az exe, se a lelkiismereted. Megkaptad a kérdésed, ne magyarázd a bizonyítványod. Senkit sem érdekel.
2014. okt. 24. 23:35
54/154 anonim válasza:
Faluban éltek, hamar elterjedt, tehát nyilvánosságra került! Kedves kérdező úgy állítottad be a szitut, mintha magától mondta volna el a barátod a barátnőjének, hogy van másik csaj az életében, ennyi jót lehetett volna róla elmondani! De még elmondani se akarta, akkora tuskó! Titkolózni akart, hogy ne derüljön ki, gratulálok! Lehet ha nem húzza ki akkor belőle a barátnője, még most is együtt lennének.. akkor már persze muszáj volt lépnie, amikor már kiderült! Egy szóval: Nem magától mondta el és a volt menyasszonynak köszönheted, hogy együtt vagytok! Persze lehet mentegetőzni, hogy de hát ő nem olyan, meg megmondta volna Neki... az alapján, hogy KIHÚZTA belőle, tehát kicsit erőlködnie kellett, mert gondolom mentegetőzött a drága nem arra vall, hogy magától sikerült volna ezt megtennie! :)
2014. okt. 24. 23:37
55/154 A kérdező kommentje:
Én nem veszekszem. Csak beszélgetek veletek :) jól esik most erről beszélnem. Na és?
56/154 anonim válasza:
Mégis most neked mi a problémád?Gondolhattad, hogy a barátikörben nem fognak szivlelni.Eltelt 4 év azóta, biztos a kapcsolatod örökre, még a szüleivel is összeveszett miattad, tehát nagyon szeret.Vagy attól félsz visszatáncolhat az exéhez?
57/154 anonim válasza:
Tehát akkor hagyta el, mikor Te képbe jöttél és akkor "homályosult fel", hogy Neki Te kellesz... mivel hamar elcsábult, nyilván már nem szerette annyira a volt menyasszonyát, csak nem mert lépni, hanem Te erősítetted meg benne ezt! És mint írtam, magától nem lépett volna, a volt barátnő miatt vagy most te vele! :)
2014. okt. 24. 23:39
58/154 A kérdező kommentje:
Nem nem úgy van, ahogy írod. Azt nem akarta neki elmondani, hogy miért szakít vele, vagyis, hogy én is benne vagyok. Mert nem fájt volna neki annyira talán. Kegyes hazugság. De ez jelentéktelen, ha ki húzza, ha nem, az nap úgyis elhagyta volna. Ezt fel tudod fogni? Elhagyta volna, csak azt nem tette volna hozzá, hogy én..
2014. okt. 24. 23:40
59/154 A kérdező kommentje:
' És mint írtam, magától nem lépett volna, a volt barátnő miatt vagy most te vele! '
ez már tényleg hülyeség. Egyébként is már ki mondta, hogy VÉGE. Ha jól emlékszem, rá pár órára az exe fel kereste a házában. És el kezdtek veszekedni, az ex nem akarta, hogy vége legyen, és mindennek elhordta a barátomat. Nem akarta elhinni, h vége. Ezért a párom elmondta neki, hogy mi még az ok. És így fogta fel, hogy vége.
2014. okt. 24. 23:43
60/154 anonim válasza:
Tehát már régebb óta nem szerette, nem lépett, mert félt, magyarul gerinctelen! Nem kell mentegetőzni! Mi leírtuk miért vagy r!b@nc, miért nem kedvelnek a rokonok, se a barátok és érthető is! De Te vagy a nagyobb hibás, hanem a "kedves" párod, aki faképnél hagyott egy menyasszonyt! :) Válaszokat akartál, kaptál is, Neked nem tetszett! Ha eleve elkönyvelted magadban, hogy Te teljesen ártatlan vagy és jó úgy, ahogy van és így kellett lennie, akkor minek írtad ki egyáltalán a kérdést, ha mások szavaira meg mentegetőzöl meg támadsz! Akkor vonj le tanulságot a másik oldal véleményezőiről is... gondolom olyan válaszokat akartál, amik Téged istápolnak és egyetértenek Veled, de ez nem a Máltai Szeretetszolgálat, hanem itt leírjuk a mi véleményünket, hogy szerintünk mi a jó és mi hogy látjuk a helyzetet! Ha ezeket Te nem fogadod el, akkor mentsd tovább a lelkedet és hitegesd magad azokkal, amiket leírtál, de érdemes lenne tényleg pár dolgon elgondolkoznod, mert pár dologgal kapcsolatban keményen tévedésben vagy!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!