Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért én vagyok a ribi a mai napig, amiért a párom
elhagyta a volt barátnőjét miattam, mert belém
szeretett?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 23 éves lány vagyok, a párom 27 éves. A történet több, mint 4 évvel ezelőttre nyúlik vissza. A párom már több, mint két éve kapcsolatban volt egy lánnyal. Már esküvőt tervezték. A fiú megismerkedett velem, és szerelem volt első látásra. Ezt csak az értheti, aki élt már meg igaz szerelmet. NEM CSALTA MEG velem az akkori barátnőjét. Elhagyta, és összejött velem. Én vele vesztettem el a szüzességem, a mai napig imádjuk egymást. Viszont! Sokan képtelenek ezt a storyt lezárni. A lány barátai az ismeretségi körünkön belöl engem egy ribinek tartanak a mai napig. A párom szülei sem kedvelnek e-miatt :(
a párom már nem is beszél a szüleivel sajnos. Én hiába kérem ,hogy próbáljon velük beszélni. Azt mondta képtelen elviselni, ha engem bánt valaki.
Nem értem, miért ítélik el az emberek azt ,ha egy férfi /nő kilép egy kapcsolatból, mert rájön, hogy a másik jobban illik hozzá. Itt gyakorin is ha ilyen kérdés van azonnal írják a válaszadók, hogy 'milyen szemét dolog tőled, hogy a biztos,komoly kapcsolatodat feladot egy olyanért ami lehet nem működik' stb. Nem értem. Miért bűn a szerelem?
Mindegy, minden eset más, annyiban szerintem megegyezhetünk, hogy aki nem látta mi zajlott le, mennyit szenvedtünk mi is, én is, hidd el, pláne, hogy első szerelem volt.. Ezt megérteni senki sem értheti. Egyébként nem sokat titkolózott a párja előtt, nem hirtelen történt az egész, rávezetgette a dologra és már az elején szólt neki, h vmi megromlott. Aztán megbeszélték,h javítanak rajta, de még tovább romlott. Bár nem tudom a részleteket mivel akkor én még nem voltam képben.
2014. okt. 25. 00:52
82/154 anonim válasza:
Én ismertem a betegsége kiderülése előtt és után is, Ő pár évvel kisebb tőlem, nem messze laknak tőlünk, a szüleink jó ismerősök és néha-néha összefutunk. A betegsége előtt szerény volt, nyugodt és jó tanuló, szerették, mert kicsit bénázós volt, emlékszem pár bénázására, de azokat cukin tette és magától jöttek, nem lehet leírni :D Tehát megbotlott, vagy nekiment a falnak (éppen ott voltam, kiröhögte magát, nem vette fel sértésnek, mi sem rosszindulatból nevettük ki :D ) de cukin tette ezt például és nem kezdett el rögtön sírni, csak ha nagyon nagyon fájt már valamije, szóval nem volt hisztigép, hogy sajnálják. Azonban a kezelések múltán, hónapokkal megváltozott, elkezdett pasizni (ez önmagában nem nagy bűn, hisz lassan beindulnak a hormonok), de nekem elmondta, hogy mi hogy merre hány méter és 13 évesen már megtörtént minden... elkezdett hazudozni, hogy a barátnőjénél alszik, a barátnője szülei falaztak... a természete más lett, a szüleitől követelőzött dolgokat... ami másnak meg volt, az neki is kellett. Ismerem a szüleit, nem egy nagy lábon állós típusok, nem szegények, de nem is gazdagok. A kezelések közben kezdődött ez, hogy kitalálták a gondolatait, ha ránézett egy beszélő plüssre és vágyakozva nézett rá a kicsi lány, megvették azonnal neki... ez átalakult "elvárássá" :/
2014. okt. 25. 00:53
83/154 A kérdező kommentje:
Arról nem tehetek, h idő közben jöttem én is.
2014. okt. 25. 00:54
84/154 A kérdező kommentje:
Lehet, ha te lettél volna a szülője te is megtetted volna. Jó fej vagy, 68%-os, csak aza baj, hogy könnyen törsz pálcát más ember feje fölött. Az én esetemre is egyik szavad sokszor a másikat vágja, (most olvasgatom vissza a komikat) az egyik helyen leírod, hogy 'így lett volna helyes' aztán hiába írom, hogy egy-két jelentéktelen eltéréssel úgy történt, ahogy szerinted helyes, belekötsz a leglényegtelenebb dolgokba, és leírod, h áhh mégsem úgy lett volna a helyes. Válaszaidat összefüggően olvasva vmi olyasmi jön ki, hogy 'jobb lett volna ha meg sem születsz, akkor nem lett volna kit megszeretnie a fiúnak, és bár ígyis úgyis elhagyta volna aza disznó a csajt, te nem rondítasz bele és eza lényeg'
:D na de sebaj.
2014. okt. 25. 01:00
85/154 anonim válasza:
Nekem is a barátom a legelső szerelmem, fülig szerelmes voltam belé, mi egy évig húztuk-nyúztuk egymás agyát, mire végül összejöttünk, de mindvégig szinglik voltunk. Decemberben leszünk 2 évesek és már együtt élünk :) Nekünk is voltak bonyodalmak az életünkben lányok miatt, de a párom lekoptatta őket magától, csak később kiderültek, nem akarta elmondani, nehogy megbántódjak, hogy ráhajtanak nők, de én ezért megharagudtam, ezért már mindig elmondja, ha valami ilyesmi van :) Anyós-após viszony se működött eleinte mindenkinél, családi viszályok hujjuujjj... :D De mi csak egymásra figyeltünk, eleinte bántott minket, de rájöttünk, mi együtt akarunk maradni, ha emiatt meg is kell szakítanunk kapcsolatokat. Meg is szakítottuk a sógornőmmel, egy utálatos hárpia! Nem beszél vele a párom se már egy éve egy szót sem váltanak, de ezt szó szerint vedd! :D Elfogadott minket mindegyik család, a viszályok alábbhagytak és már ők is így vannak, hogy nem velük élünk, hanem egymással és nem szólhatnak ebbe bele, a mi dolgunk! Ha az lején minden véleményt behatásosabban magunkra vettünk volna, már nem lennénk együtt, kénytelenek voltunk megtanulni elengedni dolgokat a fülünk mellett, és mivel a szavuknak így nem volt ereje, sem eredménye, egyre jobb a helyzet! :) Mindkét családnál a másik gyerekeként van kezelve, bár a két család nem nagyon szívleli egymást, de legalább már elhívják egymást vendégségbe! :)
2014. okt. 25. 01:01
86/154 anonim válasza:
Megszakítottam egyik barátnőmmel a kapcsolatomat, elmesélem miért. 2 éve összejött egy pesti sráccal, aki anyuci pici fia volt. A lány anyukája nem szerette volna, ha 2-3 hetente lejárt volna a fiú hozzájuk falura, mert nem látták szívesen. Na most egy virágzó, rózsaszínködös, éppen kezdődő nagy szerelemben alig bírjuk ki a másik hiányát akár egy napig is, nemhogy 2-3 hétig, így a lány felköltözött Pestre. Igen ám, de az anyóssal laktak együtt, akivel mindig veszekedések voltak. Hozzáteszem, a pasi 25 éves volt, havi 300-at keres, bőven elköltözhettek volna, de hozta a kifogásokat, hogy miért ne menjenek el onnan. A barátnő a kapcsolatuk vége felé összeismerkedett egy 34 éves férfival, utolsó héten randiztak. Majd az akkori barátját választás elé állította: vagy elköltözik vele vagy nélküle indul útnak... a lány a 34 éves srácot 2 hete!!!!! ismerte, a lány 22 éves és a volt barátjától EGYBŐL odaköltözött az új ürgéhez! Tehát fogta magát, beült a volt barátjától bőröndökkel a taxiba és elment az új barátjához :D :D Ebből nagy balhé lett, nagyon összevesztünk, én a volt barátját nagyon kedvelem, rendes, munkás srác, de sajnos senki nem tűri az anyuci pici fia stílusú hapsikat, szóval havernak jó, párnak nem. Aznap le is feküdt az új ürgével. Én ezt nagyon nagyon elítéltem, plusz sajnáltam a pasit is, ezen összevesztünk, azóta sem beszélünk :)
2014. okt. 25. 01:10
87/154 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a válaszokat :)
Ezentúl engem sem fog más véleménye érdekelni, megpróbálom ezt a dolgot megváltoztatni saját magamban. Ha bűn, hanem bűn, semmit nem bántam meg, ha a pokol mélyén égek sem, csak vele legyek. Egyébként jövő hónapban feleségül vesz, bár én jobb szerettem volna nyáron, vagy tavasszal, ő nagyon szeretne elvenni engem, és nem akar várni, azt mondta, azt akarja, hogy úgy ragyogjak mellette mint egy hercegnő, az ő "kicsi hercegnője". Istenem, most is olyan édesen alszik mellettem :') bár hamarosan felkel, ugyanis "jó szokása" éjjelente megkívánni :$ na jó, eza pirulós fej nagyon gyerekes :D de ezzel mindig zavarba hoz...
2014. okt. 25. 01:12
88/154 A kérdező kommentje:
Én soha nem vesztem össze barátnőimmel ilyenen, pedig van köztük nem egy rossz életű, amit én nem tennék meg, mégis ha barátaim, nem fogok velük összeveszni ilyenek miatt, hogy nem bírták az anyóst és leléptek, attól engem ugyanúgy szeretnek :) egy igaz barátság ilyen miatt soha nem megy szét.
2014. okt. 25. 01:14
89/154 A kérdező kommentje:
Drága válaszadó, tudod ismerek egy olyan nőt, aki hozzád nagyon hasonlóan gondolkodott, sokat ítélkezett, mások felett, és sokat szeretett mások életéről beszélni. Mert beszélgetésünk során, kb. 3 példát hoztál fel nekem, és érezhető a hangnemedből, hogy elítéled az adott alanyokat.CSAK NEHOGY TE JÁRJ EGYSZER ÚGY, hogy olyat teszel, amit jelenleg elítélsz. Soha nem tudhatod ;)
2014. okt. 25. 01:19
90/154 anonim válasza:
Én nem azért csalódtam benne, mert nem bírta az anyóst és nem ezért vesztem vele össze. Hanem mert vallásos volt, hitgyülibe járt és Vérig a tisztaság, becsületesség mellett állt ki, erre fel jóformán megcsalta a barátját és egy kéthetes ismertséghez szaladt oda egyből széttett lábakkal! Nekem ez csalódás volt, mert ha én elítéltem valamit vagy valakit, rögtön jött a hitgyülis dumákkal, de ez számára nem bűn szerinte, amit Ő tett... legfőképpen azért vesztem vele össze, mert félreismertem és mert Ő bőven tudott kritizálni a Biblia szövegével, ha valami neki nem fért bele a vallásába, de ez belefért? Dehogy is...
Másik téma: Én már várom az eljegyzést, decemberben leszünk 2 évesek és 2-3 év múlva akarunk esküvőt majd :) Összeszedjük a pénzt rá, még kicsit kiéljük magunkat egymás mellett, nyaralgatunk, kirándulunk, hogy később legyenek kettesben is szép emlékeink bőven egymással! :) Aztán jöhet majd az esküvőn kívül megint csak 2-3 évvel a baba :D :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!