Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Miért én vagyok a ribi a mai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért én vagyok a ribi a mai napig, amiért a párom elhagyta a volt barátnőjét miattam, mert belém szeretett?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 23 éves lány vagyok, a párom 27 éves. A történet több, mint 4 évvel ezelőttre nyúlik vissza. A párom már több, mint két éve kapcsolatban volt egy lánnyal. Már esküvőt tervezték. A fiú megismerkedett velem, és szerelem volt első látásra. Ezt csak az értheti, aki élt már meg igaz szerelmet. NEM CSALTA MEG velem az akkori barátnőjét. Elhagyta, és összejött velem. Én vele vesztettem el a szüzességem, a mai napig imádjuk egymást. Viszont! Sokan képtelenek ezt a storyt lezárni. A lány barátai az ismeretségi körünkön belöl engem egy ribinek tartanak a mai napig. A párom szülei sem kedvelnek e-miatt :(

a párom már nem is beszél a szüleivel sajnos. Én hiába kérem ,hogy próbáljon velük beszélni. Azt mondta képtelen elviselni, ha engem bánt valaki.

Nem értem, miért ítélik el az emberek azt ,ha egy férfi /nő kilép egy kapcsolatból, mert rájön, hogy a másik jobban illik hozzá. Itt gyakorin is ha ilyen kérdés van azonnal írják a válaszadók, hogy 'milyen szemét dolog tőled, hogy a biztos,komoly kapcsolatodat feladot egy olyanért ami lehet nem működik' stb. Nem értem. Miért bűn a szerelem?

2014. okt. 24. 18:35
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/154 A kérdező kommentje:

hajjaj, inkább nem írok semmit. :D

gratulálok :)

2014. okt. 25. 01:26
 92/154 anonim ***** válasza:
91%
Nem hiszem, hogy én olyan nagy hibát követnék el, ami az én értékrendemen kívül esne. Őszinte, szókimondó ember vagyok, ha valami tetszik, akkor az tényleg tetszik, ha nem, akkor elmondom! Sajnos én pont olyan vagyok, hogy túl sok esélyt adok egy barátságnak, holott engem már bőven használtak ki, hiszek az emberekben, de mértékkel és megbocsájtható hibáknál én szoktam mindig mondani, hogy emberből vagy, ahogy bárki más és mindenki véthet hibákat! De ha más emberek életét tette tönkre, másnak anyagi, súlyos lelki kárt, esetleg testit okozott, azon nyomban penderítettem, mert nem tehetek róla, megutáltam egyből! Nekem ezek a dolgok nem férnek bele! Nekem is van olyan barátnőm, aki pasizik, de csak szinglikkel, de nem fekszik le egyikkel sem, csak kavargat, csókolózgat, tapi, de ezzel nem tesz rosszat senkinek. Pár ismerősöm füvezik, másik pár ismerősöm meg sokat iszik. De ezzel csak önmaguknak ártanak maximum, de eddig nem történt súlyos dolog, mert mértékkel teszik, szóval nincs soha olyan, hogy ájulás! :)
2014. okt. 25. 01:28
 93/154 A kérdező kommentje:
Fogadjunk, olyannal mint én nem is barátkoznál, mert az már halálos bűn, ha valaki ilyet tesz mint én :D
2014. okt. 25. 01:32
 94/154 anonim ***** válasza:
Vannak ilyen ismerőseim, de soha nem tartottam őket barátnak és nem is engedtem őket közel magamhoz. Azért, mert tudtam, ha egyszer megtörténik, még egyszer megtörténhet és ahogy tapasztaltam, nem mindenkinél, de voltak olyanok, akik sokadszorra is megtették a lépést... A legjobb példa erre a barátom egyik haverja. Nem voltak soha nagyon jóban, de egy bandába tartoztak. Agyba-főbe csalta a barátnőjét és nem sokkal később, amikor mi a barátommal összejöttünk, kiderült a turpissága. Ma a felállás: A csaj majdnem egy év után talált magának egy irtó aranyos fiút, viszi, hozza, elhalmozza minden jóval, imádják és szeretik egymást. A pasinak azóta sincs barátnője. Bár elhatározta, hogy nem kell neki egy ideig barátnő, csak dugni fogja őket, még ez sem jött neki össze azóta :D :D Barátnő meg végképp nem, mert alkoholista lett. A barátom nem rég értesült, hogy pár napja gyomormosáson esett át.... Egy senki lett belőle. Bár történtek már csodák, lehet még valaha ember lesz belőle... A bandából is kidobták, mert elkezdett kavarni és már másokat is összeugrasztott. Természetesen megpróbálták kipofozni, de nagy ütés volt ez a dolog. Nekem ilyen emberek nem kellenek, bár a Tiétek nem hasonlít a Ti párkapcsolatotokra egyáltalán, de Ő is titkolózni akart, más csajjal kavart a barátnője háta mögött és még ki is derült. Csak ő ütötte meg a bokáját... :)
2014. okt. 25. 01:42
 95/154 anonim ***** válasza:
Szóval: Az a lényeg, hogy az Ő történetük, a végkimenetellel együtt nem hasonlít a Tiétekhez! :)
2014. okt. 25. 01:44
 96/154 A kérdező kommentje:
Nálunk nem nagyon volt titkolózás, ezt már leírtam, nem baj, mindegy. Majd lehet egyszer Te is átélsz hasonlót, mert azt soha nem tudhatod mit hoz a jövő, mit vált ki belőled egy ember, stb. Akkor majd megérted, h a dolgok nem ilyen 'szabályszerűen' haladnak, nem mindig könnyű dönteni az adott helyzetben. Mire ki gondolnád, h kinek hogy lenne a legjobb, egyből közbe jön valami, aztán úgy érzed aza legjobb és legkíméletesebb, ha nem vagy egészen őszinte, később rájössz már rég lépni kellett volna, aztán megint jön valami ami bekavar, végülis már teljesen boldogtalannak érzed magad, ezért feladod, és mész a szíved után. Tudod, értem a barátom az életét adná. Talán mesébe illő, de aki itt lakik Borsod megyében, az eltudja képzelni, és hinni a szitut: hazafelé tartottam suli után a vonat állomástól, (bejárós voltam) egy lélek nem volt arra. 4 részeg férfi belém kötött, el kezdtek fogdosni. Mire egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy valaki fut arra. Ő volt, az én hősöm. Pajzsként védett, megszúrták, megütötték (4en 1 ellen) de végülis egy félórán keresztül tartott a harc, és végül elhúztak azok a szemetek. A szép az egészben az, hogy akkor voltunk az elejen, és még csak pár hete kezdett köztünk alakulni a dolog, szinte 'alig ismert'. Aztán a kórházban sírva mondta, h beleőrülne ha bajom esne. Fuh akkor még szerelmesebb lettem, mint előtte.
2014. okt. 25. 01:58
 97/154 anonim ***** válasza:
Én úgy vagyok vele, hogy nem kell álszenteskedni, önzőek vagyunk és kész. Megértelek, szerintem nem sokan áldoznák fel a saját boldogságukat egy ismeretlen csaj boldogságáért. Az meg a másik, hogy ha a srácban van egy kis gerinc, akkor ígyis-úgyis szakít a barátnőjével/menyasszonyával, nem marad úgy valakivel, hogy közben mással akart összejönni, csak az lepattintotta, mert megsajnálta a barátnőjét..
2014. okt. 25. 02:02
 98/154 A kérdező kommentje:
Mindegy, csak fáj néha, hogy egy ilyen gyönyörű szerelmet annyira ki tudnak elemezni, pletykákat indítani, kitalálgatni dolgokat. Nem akarom, h a babám majd itt nőjön fel. Pláne, mert lehet, bár még nem biztos, hogy terhes vagyok. Későbbre terveztük, de lehet, most jön. Imádnánk ígyis úgyis. Sajnos vagy nem sajnos egyszer kimaradt a védekezés, és két napja hányingerem van, meg hisztis vagyok, pl ilyen hülyeségek jutnak eszembe, h mi volt 4 éve, érzékenyen érintenek a pletykák, pláne amikor olyan terjeszti, akit saját magam kaptam rajta, h megcsalja a férjét. Na mind1, tényleg rám jön ilyen hiszti roham. Vagy a sok stressztől, vagy mert terhes vagyok, passz.
2014. okt. 25. 02:14
 99/154 anonim ***** válasza:
45%
Az én barátom is az életét adná értem, ez ne kérdés és ez fordítva is igaz! :) Nem értem miért akarod ezt rám sózni, hogy én is áteshetek ilyenen... eleve nem vagyok ilyen beállítottságú, más részt én is elmeséltem Neked egy ilyen sztorit, csak én visszautasítottam az illetőt, mert nem vagyok olyan, mint Te, pedig simán megtehettem volna! :) Ez csak duma, hogy nem lehetett volna kivédeni! :) Ha én megtudtam Tenni, Te miért nem tudtad? Én is nagyon nagyon szerelmes voltam, de nem rondítottam bele a kapcsolatba, még a legelején kiszálltam ebből a hajóból. Ezen estem át, mint Te, de ezen is látszik, hogy nem vagyunk egy beállítottságúak. És most a Te részedről beszélünk, nem a barátodéról, hogy de hát ő boldogtalan volt stb... Te is megtehetted volna ugyanúgy, hogy elkerülöd, lepattintod, nekem is borzasztóan, észveszejtően fájt, de nem mentem bele ebbe, mert nem tartottam gerinces embernek, nem is volt az... ne másik nő miatt szakítson és ne is azért, mert megerősítettem a szakítási szándékát, ha nem szereti, szakítson, ne tartson egy kiugrót mellette, hanem legyen bátor és tegye meg! A te pasid nem volt egy percig sem szingli, hiszen mindvégig zöld utat adtál Neki, miattad lépett, mert ha nem is mondtátok ki, érezhető volt a parázs, Te erősítetted meg benne a gondolatot! Tudta, hogy össze fogtok jönni és mellette vagy, magáénak tudott már akkor :) Hiába volt egy kis szünet a szakítás és hogy veled összejött, szóval ez időköz volt, akkor is tudta, hogy mindvégig van mellette valaki!
2014. okt. 25. 02:15
 100/154 A kérdező kommentje:
Mert Te az Te vagy, én meg én vagyok, és ha nem teszem meg egy életen át bántam volna. Amúgy az is lehet, h én szerelmesebb voltam mint Te. Nem reagálhat minden ember egyformán egy adott helyzetre, könyörgöm értsd már meg. Soha nem lettünk volna boldogok, ha ez nem így történik. Azért egyáltalán nem volt biztos az, hogy összejövök vele, történtek még dolgok de már nem bírok erről beszélni.
2014. okt. 25. 02:32
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!