Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Miért én vagyok a ribi a mai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért én vagyok a ribi a mai napig, amiért a párom elhagyta a volt barátnőjét miattam, mert belém szeretett?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 23 éves lány vagyok, a párom 27 éves. A történet több, mint 4 évvel ezelőttre nyúlik vissza. A párom már több, mint két éve kapcsolatban volt egy lánnyal. Már esküvőt tervezték. A fiú megismerkedett velem, és szerelem volt első látásra. Ezt csak az értheti, aki élt már meg igaz szerelmet. NEM CSALTA MEG velem az akkori barátnőjét. Elhagyta, és összejött velem. Én vele vesztettem el a szüzességem, a mai napig imádjuk egymást. Viszont! Sokan képtelenek ezt a storyt lezárni. A lány barátai az ismeretségi körünkön belöl engem egy ribinek tartanak a mai napig. A párom szülei sem kedvelnek e-miatt :(

a párom már nem is beszél a szüleivel sajnos. Én hiába kérem ,hogy próbáljon velük beszélni. Azt mondta képtelen elviselni, ha engem bánt valaki.

Nem értem, miért ítélik el az emberek azt ,ha egy férfi /nő kilép egy kapcsolatból, mert rájön, hogy a másik jobban illik hozzá. Itt gyakorin is ha ilyen kérdés van azonnal írják a válaszadók, hogy 'milyen szemét dolog tőled, hogy a biztos,komoly kapcsolatodat feladot egy olyanért ami lehet nem működik' stb. Nem értem. Miért bűn a szerelem?

2014. okt. 24. 18:35
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
 151/154 Költőnő? ***** válasza:
85%

végigolvastam. Hát nem vagy könnyű helyzetben. Vhol érthető a család reakciója.

Végülis annyiban hibázott a pasi (eljegyzés ide v oda) h ha szar egy kapcsolat, akkor nem várunk másra, hanem kilépünk belőle. Értem, h nem jöttetek össze azonnal, de akkor is a Te hátadon kapaszkodott ki a rossz kapcsolatából.

Ez nálam nagyon súlyos jellemhiba.

Értem h nem volt már jó a kapcsolat, de akkor erre az a megoldás, h megpróbáljuk kíméletesen lezárni és nem új inputra várunk.

Ennek ellenére legyetek boldogok, de sajnos fennáll az esélye, h veled is megtörténhet ugyanez.

2014. okt. 27. 09:24
 152/154 anonim ***** válasza:

Szia

Mi a férjemmel hasonlóképp jöttünk össze.

Bár.. nekik még semmi nem volt tervezve,6hónapja járt egy nála idősebb lánnyal. Egyszerre ismert meg mindkettőnket de nekem akkor volt párom. A lány sokszor megcsalta,átverte és sokat beszélgettünk. Én közben egyedülálló lettem ,nekik a kapcsolatuk egyyre rosszabb lett. A lány minden hónapban szakított vele,a férjem már nem bírta végül szakított vele. Utána 1-2hónap alatt sokat beszélgettünk,kiheverte a szakítást és elkezdett nekem udvarolni. Annyira összeillettünk és rengeteg közös témánk volt,hasonló érdeklődési körrel,hogy összejöttünk. Nem volt egyszerű,mert én voltam a rossz aki elcsábította a férjem pedig a jószándékú semmiről nem tehet áldozat :) Érdekes volt..

Egy évre rá összeházasodtunk,és most 8hónapos terhes vagyok,várjuk az első kislányunkat.. :)

A lánynak azóta volt 5-6 barátja,akiket szintén megcsalt és azóta is boldogtalan..

2014. okt. 29. 20:58
 153/154 anonim ***** válasza:
21%
Azért utolsó, a kettő sztori teljesen más! A csajjal csak 6 hónapig járt, el nem volt jegyezve, plusz csalta, eleve rossz kapcsolatban élt a férjed, a kettőt össze sem lehet hasonlítani! Ez a lány konkrétan elszerette a mostani paliját a csajtól! Ez legfőképpen a pasi sara, minek volt eddig rossz kapcsolatban, holott kiléphetett volna?
2014. okt. 29. 21:05
 154/154 anonim ***** válasza:
100%
Az a helyzet, hogy nem téged hagytak el, hanem miattad hagytak ott valakit. Ha ez fordítva lenne, akkor te ugyanúgy ribinek tartanád a nőt, de valójában a saját önérzetedet bántaná mélységesen. Ez teljesen normális reació akár csak az öröm vagy a gyász stb..Mindenki így reagál ilyenre ahogy arra is ha beleszeret valaki egy újba és ott hagyja a régit. Mindig adott szituációt kell nézni hogy vajon én hogy viselkednék?Ugyanígy..
2014. dec. 11. 16:46
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!