Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért én vagyok a ribi a mai napig, amiért a párom elhagyta a volt barátnőjét miattam, mert belém szeretett?
Sziasztok! 23 éves lány vagyok, a párom 27 éves. A történet több, mint 4 évvel ezelőttre nyúlik vissza. A párom már több, mint két éve kapcsolatban volt egy lánnyal. Már esküvőt tervezték. A fiú megismerkedett velem, és szerelem volt első látásra. Ezt csak az értheti, aki élt már meg igaz szerelmet. NEM CSALTA MEG velem az akkori barátnőjét. Elhagyta, és összejött velem. Én vele vesztettem el a szüzességem, a mai napig imádjuk egymást. Viszont! Sokan képtelenek ezt a storyt lezárni. A lány barátai az ismeretségi körünkön belöl engem egy ribinek tartanak a mai napig. A párom szülei sem kedvelnek e-miatt :(
a párom már nem is beszél a szüleivel sajnos. Én hiába kérem ,hogy próbáljon velük beszélni. Azt mondta képtelen elviselni, ha engem bánt valaki.
Nem értem, miért ítélik el az emberek azt ,ha egy férfi /nő kilép egy kapcsolatból, mert rájön, hogy a másik jobban illik hozzá. Itt gyakorin is ha ilyen kérdés van azonnal írják a válaszadók, hogy 'milyen szemét dolog tőled, hogy a biztos,komoly kapcsolatodat feladot egy olyanért ami lehet nem működik' stb. Nem értem. Miért bűn a szerelem?

Sajnálom kérdező, ebben nem tudok tanácsot adni, hogy miként lehetne könnyebb. Engem is bántana a dolog, főleg, hogy számomra a család nagyon fontos. A párom családja is.. És bántana ha velük nem lenne jó kapcsolatom.
Valószínű próbálnék abból erőt meríteni, hogy az én családom szerető és befogadó, a páromat is nagyon szeretik, illetve mi is egymást. Ezek mellett talán egy idő után eltörpül a másik család jelentősége.
Vannak ennél sokkal rosszabb helyzetek is.
Az egyéb ismerősökkel pedig ne törődj! Nekem ez könnyen megy, alapvetően nem érdekel mások véleménye. A párom családjáért azért fájna a szívem, mert ez "család" téma. Ezeken felül viszont le tudom tojni a minket nem ismerők véleményét.
#130#131

Én egyszer próbáltam meg egy kis lelki támaszt találni itt (szintén a terhességem elején), de belefutottam pár, a 66% - os válaszadóhoz hasonlóba. Azóta sem írok ki ide kérdéseket, mert így arc nélkül nagyon sok olyan ember is kommentel, aki egy adott kérdéshez túl idős / fiatal / rosszindulatú / tapasztalatlan / stb.
Nem voltam még a helyzetedben. Én sosem szerettem olyan emberrel ismerkedni, aki épp kiszállni készült egy rossz kapcsolatból. Részben ezért, részben pedig mert sokan pótlást keresnek olyankor és nem látnak tisztán. Sorolhatnám, de semmi köze a témához.
Ha nem volt részed a szakításukban, akkor rosszat sem lehet rád mondani. Ha befolyásoltad, az már annyira nem szép dolog (mi nem látunk bele a kapcsolatba és ha mélyponton is volt, bőven van példa arra is, hogy helyrehozza a pár a dolgot - én ezért sem támogatom hogy olyan emberrel ismerkedjünk, aki frissen szakított vagy szakítani készül), de még mindig nem olyan, mintha egy az egyben tönkretettél volna egy kapcsolatot. Igazából még a leírásod alapján sem lehetünk benne biztosak hogy melyikről van szó, de az biztos hogy a "r.banc" jelzőt csak akkor érdemelnéd ki, ha egy az egyben te tetted volna tönkre a kapcsolatot.
Bár úgy lenne. És köszönöm! :)
Már nagyon várjuk őt, szinte érzem az 'illatát' azt a kisbaba illatot. És ez erőt ad.

Sok boldogságot a babához kérdező, és a leendő házasságotokhoz is :)
Akármilyen nehéz is, próbálj meg nem figyelni a rosszindulatú károgókra, még azzal sem törődj, hogy anyósék nem fognak szeretni, bár ezt nyilván csak tanácsolni könnyű. A leírtak alapján szar szituációba kerültetek, de korrektül viselkedtetek, és nem hinném, hogy a bennetek ócsárolók élete annyira makulátlan lenne, hogy nyugodt szívvel ítélkezhessenek felettetek amiatt, hogy egymásba szerettetek...A legtöbb ember örülne, ha csak ennyi "bűne" lenne.
Valamelyik első válaszoló vagyok, akinek gratuláltál :)

Jaj már... Ez a ne kezdj más pasijával duma kb gimis szint. Meg persze a PÁÁÁRJUKKAL 17 évesen összejövő, első pasijukat féltő nők dumája. Az élet arról szól, hpgy emberek a természetes közegükben találkoznak, és ha egymásba szeretnek, összejönnek. Nyilván nem a 3 gyerekes apát kell elszedni a családjától, de egy fiatal férfi aki még nem kötelezte el magát (házasság) és nem vállalt gyereket, had hozzon már döntéseket,és ne kelljen már az első nővel leélnie az életét akira ránézett, ha idő közben rájött, hogy egy másikat szeret.
Ps: párja az állatoknak van:-) Az embereknek max társa.

Hát, attól, hogy most gyereked lesz, tuti nem fognak anyósék sem jobban csípni, meg a barátok sem kevesebbet pletykálni.
Erre azért készülj feladat, hogy most fog indulni a felcsináltatta magát história.
Még annyit, hogy elhiszem, hogy y generációs vagy, de csak és kizárólag az e-mail írandó kotojellel az e után. Az emiatt egybe írandó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!