Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után szokás a fiúnak eljegyezni a barátnőjét?
Ti érzitek igazából. Mondjuk ha a családos élet zavarna a továbbtanulásban vagy bármi miatt nem érzed magad felkészültnek,akkor nem ajánlatos. Ez egy életre szóló elkötelezettség (legalábbis annak indul) nem játék és nem szabad csak azért csinálni,mert jujj de szépen csillog a gyűrűm és tudok vele menőzni.
Nővéremék pár hónap ismeretség után 19 évesen összeházasodtak,azóta van 2 gyerekük,most ünnepelték a 15-ik évfordulójukat,nagyon jól megvannak erre is van példa azért :)
párom 2 évvel fiatalabb volt tőlem, én voltam 21 éves, fél éve jártunk, kisgyerek korunk óta ismertük egymást, most leszünk 10 éves házasok, és van egy csodálatos kislányunk. :) mindenki mondta hogy korai, meg nem fog sokáig tartani, de mi még mindig ugyanúgy szeretjük egymást.
mondhatnám, hogy megtaláltam az igazit.
Szerintem nem lenne korai legalább eljegyezned a barátnődet. Mivel 3,5 éve már együtt vagytok és írtad is, hogy ő már célozgatott a gyűrűre akkor gondolom nagyon örülne neki. Látná, hogy nagyon szereted és sokkal mélyebb lenne a kapcsolatotok. Meg valószínű te is nagyon szereted. Nem azt mondom, hogy 2 hét múlva vedd el feleségül, de az eljegyzés magasabb szintre emelné a kapcsolatotokat.
Én például már 4 éve menyasszony vagyok(3 hónap járás után kérte meg a kezem :D), hozzáteszem még azt is, hogy akkor én 15 éves voltam ő 17, így nálunk az esküvő még sokára lesz, de én nagyon örültem neki, hogy kaptam gyűrűt és jobban szeretem a barátom azóta és mindig mondja, hogy nem bánta meg, hogy megkérte a kezem :D
Kövezzetek meg, de engem a férjem pont holnap egy éve, hogy három hónap járás után megkért.
Rá 17nappal teherbe estem, de ez csak 14+5hét után derült ki. Júliusban esküdtünk, most négy éves a lányunk, és útban van egy öcsihugi (8hetes vagyok, még nem tudjuk)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!