Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eljegyzésen a gyűrűhúzásos rész előtt/közben szokás mondani valamit?
mi? nem értem a kérdést
milyen eljegzésen? amikor a férfi megkéri a nő kezét? hát azt szokta kérdezni hogy hozzám jössz-e :D most komolyan nem értem mit kérdezel
Hát, barátom ez olyan dolog ami - szerintem - évszázadok óta nem változott. A párod kezét meg kell kérni a szüleitől - lehetőleg - az édesapjától.
Ehhez bizony össze kell " csődíteni " a két családot (mert úgy az igazi ) és ott kell kérni a szülők beleegyezését a jegyességhez. Ekkor ha az engedély meg van, akkor megkérdezed a párodtól hogy szeretne a társad lenni az életed során. Ha megkapod az igent, akkor felhúzhatod az eljegyzési gyűrűt az ujjára és onnantól kezdve lehet tervezni az esküvőt.
Természetesen erre nem minden párnak van igénye, ezért a hagyományoktól el lehet térni, és valahol - akár letérdelve előtte - megkérdezheted tőle hogy akar e a feleséged lenni, ha akar, akkor felhúzod a kezére az eljegyzési gyűrűt és ezzel hivatalos lesz a jegyesség.
Szorítok értetek!!!
én annyit kérdeztem a csajtól: "ha kikapom bekapod?"
nem jött hozzám..... mondjuk nagyon részeg voltam....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!