Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért én vagyok a ribi a mai napig, amiért a párom
elhagyta a volt barátnőjét miattam, mert belém
szeretett?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 23 éves lány vagyok, a párom 27 éves. A történet több, mint 4 évvel ezelőttre nyúlik vissza. A párom már több, mint két éve kapcsolatban volt egy lánnyal. Már esküvőt tervezték. A fiú megismerkedett velem, és szerelem volt első látásra. Ezt csak az értheti, aki élt már meg igaz szerelmet. NEM CSALTA MEG velem az akkori barátnőjét. Elhagyta, és összejött velem. Én vele vesztettem el a szüzességem, a mai napig imádjuk egymást. Viszont! Sokan képtelenek ezt a storyt lezárni. A lány barátai az ismeretségi körünkön belöl engem egy ribinek tartanak a mai napig. A párom szülei sem kedvelnek e-miatt :(
a párom már nem is beszél a szüleivel sajnos. Én hiába kérem ,hogy próbáljon velük beszélni. Azt mondta képtelen elviselni, ha engem bánt valaki.
Nem értem, miért ítélik el az emberek azt ,ha egy férfi /nő kilép egy kapcsolatból, mert rájön, hogy a másik jobban illik hozzá. Itt gyakorin is ha ilyen kérdés van azonnal írják a válaszadók, hogy 'milyen szemét dolog tőled, hogy a biztos,komoly kapcsolatodat feladot egy olyanért ami lehet nem működik' stb. Nem értem. Miért bűn a szerelem?
Ja mert marha okos vagy már megint. Mert olyanokat nem írtam le, hogy az ex öngyilkossággal fenyegette a páromat mert már hamarébb elakarta hagyni, mint ahogy én megjelentem.
NEM VAGYUNK EGYFORMÁK! TE ELTUDTAD FOLYTANI ÉN NEM! ÉN BELEZAKKANTAM VOLNA! ÉS A PÁROM MÁSZOTT UTÁNAM AMIKOR MEGAKARTAM SZÜNTETNI A BESZÉLGETÉST! OLYAN SZINTEN, HOGY ÉJJELEKEN KERESZTÜL AZ ABLAKOM ALATT SÍRT.
Nem fogod megérteni soha csak azt hiszed, ami neked sikerül az másnak is sikerülhet mert h mindenki ugyanúgy érez mint Te, sőt ugyanaz a szív dobban minden ember mellkasában.
2014. okt. 25. 03:05
112/154 anonim válasza:
Hiába mentegetőzöl, elszeretted és tönkre tetted az esküvőt, ne csodálkozz, ha utálnak... más részt a stílusod sem valami hu de jó, nem szerethető! Azt írtad, hogy vele vesztetted el a szüzességedet KISLÁNYKA! Na akkor mi van? :D :D Majd egyszer megérted... :) Bár nem fogod, mert nem akarod! Mert nincs akaraterőd, mint kiderült! :D
2014. okt. 25. 03:07
113/154 A kérdező kommentje:
Nem vagyok rá büszke, így alakult. De ne akarj már Te ítélkezni felettem, amikor nem is éltél át ilyet. Meg nem is ismered a teljes történetet, se engem. Attól mert veled hasonló történt, nem jelenti azt, h ezt élted át amit én, máskülönben nem okoskodnál ennyit, hanem megértenéd milyen aza láng amit nem tudsz kioltani ha kinyírod magad sem. Kár, h nem írtam oda a kérdéshez, h olyan írjon akivel hasonló történt, és megélte ezt a pletykálódást is.
2014. okt. 25. 03:09
114/154 A kérdező kommentje:
Te meg marha rossz indulatú vagy. Írtam, h rosszul vagyok, úgy néz ki, h terhes. Az írásomból láthatod, h nem vagyok jó passzban, és könnyű most felhúzni. Azért is írtam ki ezt a kérdést mert felhúztak és kiakartam magamból adni. De tök mindegy ha igazán szeretsz valakit, nincs azaz isten aki elcsábít. Na mindegy. Remélem boldog vagy.
2014. okt. 25. 03:13
115/154 anonim válasza:
Éééés akkor mi van, ha sírt? Az öngyilkosság sok esetben csak fenyegetőzés szinten marad, ezt az én édesanyám élte át még fiatalkorában! Azt mondta neki akkor az egyik ürge részegen, hogy kifekszik az útra és elütteti magát, ha nem lesz a barátnője. Kifeküdt, anya otthagyta, mert tudta, hogy gyáva, ismerte már régebb óta! Pár órával később meg szembe találkoztak az utcán! :D Foglalkoztunk öngyilkossági esetekkel, a többség be nem fejezett, csak figyelemfelhívó, azért, mert hiányban szenvednek és ezt drámaibb formában, ha előadják, azt hiszik lesz eredménye. Pedig nem biztos, de ha valaki öngyilkos akar lenni, az véghez is viszi, nem nagy dolog! Egyik ismerősöm mesélte, hogy az asszonyt befenyegette az ura, hogy Ő bizony felköti magát egy fára, mert nem feküdt le valami büntetésből vele az asszony. A pali nagy meglepődésére az asszony adott is neki egy kötelet. Kiment hát a férfi, pár óra múlva visszajött: Nem talált elég jó fát :DDDD (Erdő mellett laknak és ez igaz történet) :D :D :D Ezektől nem kell befosni, ha igazán ismered az illetőt, akkor bizton lehet állítani, hogy megmeri-e tenni vagy sem!
2014. okt. 25. 03:14
116/154 A kérdező kommentje:
Ha lenne benned egy pici tapintatosság , és együttérzés, szépen tovább állnál, tekintettel az állapotomra, és érzékenységemre.
2014. okt. 25. 03:14
117/154 anonim válasza:
Igen, ha igazán szeretsz valakit, jóformán másra sem nézel! Nyugodtan szakíthatott volna a barátnőjével azelőtt, de gerinctelen volt és nem tette! Én átéltem, csak Te nem bírod felfogni, hogy ez akaraterő kérdése! Nem volt akaraterőd, ezt fogd fel! Azért írsz ilyeneket, mert önző vagy és csak a Te boldogságodat hajkurászod, másé nem is érdekel Téged! Az egy dolog, hogy a párodét max felemlíted, de Ő maga a boldogságod, szóval ha ezt elvennék, akkor a Te boldogságodnak is annyi lenne, ezt sem akarnád UGYE? Ha beleszeretne másba, szerintem nem fogadná el olyan könnyen :D De Te nyilván Te elengednéd egy csettintésre a kezét és mondanád Neki, hogy megérted és menjen tovább, hisz megérte, Veled is előfordult már, hogy nagyon nagyon szerelmes lettél és ebből ez lett! Ugye megértené, ha Ő pár hónap múlva másba lesz halálosan szerelmes? dehogy értenéd meg, csak jönnél ide nyafogni, hogy elhagyott életed szerelme, meg belehalsz stb... akkor bezzeg már gáz lenne...
2014. okt. 25. 03:19
118/154 anonim válasza:
Ha lenne benned pici odafigyelés és tekintettel lennél a még egyáltalán be nem igazolódott terhességedre, tehát a GYEREKEDRE, most szépen elmennél aludni és pihenni! De egy részt ez nem biztos, más részt pedig önző vagy és nem gondolsz a gyerekedre, hogy ilyenkor pihenned kell(ene)... de hát na, nem hazudtolod meg önmagad... :)
2014. okt. 25. 03:23
119/154 A kérdező kommentje:
Mert akkor kezdett rájönni, h nem szereti őt, közvetlenül mielőtt engem megismert.
Nem voltál te ott nem tudhatod milyen ütemben folytak a dolgok, ki mit csinált közben, stb.
Tudod a dolgok nem olyan egyszerűen zajlanak ahogy felvázolod. Nem egyformán kezeljük az érzéseinket. Nem tehetek róla, h kiszeretett belőle, szólt neki, akartak javítani, nem ment a dolog, jöttem én, vége lett. Ezek mind egybe folytak vágod?
2014. okt. 25. 03:27
120/154 A kérdező kommentje:
Talán mert forog a gyomrom és hányingerem van, és nem akarok kiszaladozni a szobából, mert nem akarom e-miatt felkölteni a páromat, ezért inkább a konyhában laptopozok, terelném a figyelmemet, de hülye voltam és ki írtam ezt a kérdést és már full hányingerem van és sírógörcs jön rám, de gyerünk, írjad még :(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!