Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Tényleg gáz, ha valaki cirkóni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg gáz, ha valaki cirkónia köves gyűrűvel jegyzi el a barátnőjét?

Figyelt kérdés

Korábban tettem fel egy kérdést, ahol egy gyűrűről kértem véleményt, ami cirkónia köves volt. Kaptam olyan válaszokat, hogy ki vesz már mi cirkóniát, meg milyen gagyi és olcsó.

Szerintem azért árulják ezeket az ékszereket, mert van rá igény, nem telik mindenkinek gyémántosra. (Speciel nekem a közmunkás fizetésemből nem telik rá, de azért szeretném a barátnőmet eljegyezni, kb. 30 ezret tudok a gyűrűre szánni, nem 300 ezret.)

2013. szept. 20. 19:13
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem ciki. Az a fontos amit szimbolizál nem a gyűrű ára, akinek a gyűrű ára fontos azt meg jobb ha el sem veszed.
2013. szept. 20. 19:18
 2/24 anonim ***** válasza:
83%

nem, nem gáz

(Nekem kő nélküli gyűrűm van, ez sem gáz szerintem)

2013. szept. 20. 19:19
 3/24 A kérdező kommentje:
Neki nem az ára lényeg, nem olyan lány ő. Így is 6 hónapig gyűjtöttem rá, havi 5ezret tudtam félrerakni az 50ezres fizetésemből. Nekem nem telik többre. Mégis a haverjaim leszóltak, hogy nem gyémántot veszek neki. Meg itt is ilyeneket olvasok, hogy csak a gyémántos a jó.
2013. szept. 20. 19:21
 4/24 anonim ***** válasza:
12%
Csak karikagyűrűvel tudod eljegyezni, ez csak legfeljebb ajándék lehet.
2013. szept. 20. 19:21
 5/24 anonim ***** válasza:
35%
Még annyit: ha kevés pénzed van, akkor felesleges a karikagyűrűn kívül másik gyűrűt venni. Nem kell a sznobokat és Amerikát utánozni.
2013. szept. 20. 19:23
 6/24 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem sem ciki. Engem az sem érdekelne,ha a párom egy cső darabbal jegyezne el! :)

Én vettem már olyan ezüst, cirkóniás gyűrűt (leárazva 2500 (!!!!) ft volt), hogy a barátnőim fenékre ültek,mert azt hitték gyémánt eljegyzési gyűrű, több éve hordom és nincs semmi baja!

2013. szept. 20. 19:23
 7/24 anonim ***** válasza:
70%

Engem függönykarikával s eljegyezhetett volna, a lényeg nem ezen van.

Amúgy gyűrű nélkül kérte meg a kezem, és együtt választottunk karikagyűrűt.

A gyűrű nem kötelező kelléke az eljegyzésnek, még az esküvőnek sem, ezt az előzőnek üzenem.

2013. szept. 20. 19:24
 8/24 anonim ***** válasza:
72%
szerintem meg nagyon szép a cirkónia is, a szándék a fontos, ezerszer jobb egy 30 ezer forintos cirkóniaköves gyűrű, mint egy gagyi 1200 forintos 'arannyal' futatott titánium... ez utóbbi tényleg nagyon gáz, mégis sokan megveszik azt is. A cirkónia egy vékonyabb arannyal, teljesen rendben van!
2013. szept. 20. 19:25
 9/24 anonim ***** válasza:
100%

Mármint a 4-esnek

7.

10/24 anonim ***** válasza:
91%

Nem gáz, csak kevésbé tartós. Nekem a jegygyűrűmben gyémánt van, 10ezer Ft-tal volt csak drágább, mint a cirkóniás változat, mert nem a legnagyobb tisztaságú gyémánt (amit átlag ember ugye nem lát, csak a speciális nagyító). Ellenben már most látom, hogy sokkal jobban megérte, a cirkóniás gyűrűim nagyon hamar homályosodtak, a gyémántban mosogathatok stb. semmi baja. Érdemes egyébként ötvössel csináltatni, mert sokkal olcsóbban meg lehet úszni, mintha a ékszerszaküzletekből vennéd.

De nem a gyűrű a fontos, hanem a szándék, ugyanannyira fog örülni neki a párod!

1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!