Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Gyémánt vagy cirkónia eljegyzé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyémánt vagy cirkónia eljegyzési gyűrű. Nem teljesen mindegy?

Figyelt kérdés

Lehet, hogy velem van a baj, de mélységesen felháborított az egyik válaszoló kijelentése itt az oldalon, hogy "ha cirkónia köves a gyűrű, az nem olyan érzést vált ki mint a gyémánt"

Az is lehet, h velem van a baj, h én annak is örülnék ha a párom egy műanyag gyűrűvel kérné meg a kezem, mert szerintem nem az a lényeg.

Egy szép cirkónia köves gyűrű is tud gyönyörű szép lenni, nem csak a gyémánt.

2010. okt. 7. 16:48
1 2 3 4 5 6
 1/60 anonim ***** válasza:
38%

Oké, boldogság-boldogság, de nekem sokkal jobban tetszik a gyémántgyűrű.

Más kérdés, hogy nem mindenki teheti meg.

2010. okt. 7. 16:53
 2/60 anonim ***** válasza:
51%
A kettő értéke nem ugyanaz. A gyémánt nem kopik meg, míg a cirkónium igen. Lényeges a különbség köztük.
2010. okt. 7. 16:54
 3/60 anonim ***** válasza:
72%
Jajj hagyd már a kis ostobavirágot, hadd főjjön a levében. Az ura majd megveszi neki a 150 karátos gyémántot, meg a kacsalábon forgó palotát, és ő lesz a beépített sárkány LOL
2010. okt. 7. 16:54
 4/60 anonim ***** válasza:
26%
Harmadik: pont ilyen amikor valaki féltékeny egy másik emberre.. :D
2010. okt. 7. 16:56
 5/60 A kérdező kommentje:

Most nem a minőségbeli különbségről beszélek.

Azt aláírom.

de hogy más érzés...meg ien hülyeségek...

De ha valakinek ez számít, annak csak gratulálni tudok...

2010. okt. 7. 16:57
 6/60 anonim ***** válasza:
94%
Amúgy persze igazad van, borzasztó nagy baj van az ilyen fajták értékrendjével.
2010. okt. 7. 16:57
 7/60 anonim ***** válasza:
43%
Biztos túl anyagias vagyok, de szerintem igenis más érzés, és látszatra is szebb egy gyémántgyűrű.
2010. okt. 7. 16:58
 8/60 anonim ***** válasza:
39%

16:15

nem irigy vagyok, csak normális értékrendű. Egyébként mit szeretnél, hogy helyeseljem? VAgy hencegjek a felső kategóriás fizetésemmel? Mert hidd el gyógyszerész vagyok , nagyon jó munkahelyen, első osztályú fizetéssel. Jujj de jó, most több vagyok a többieknél ugye??? Hagyjuk már ezt a féltékenykedős dumát...

2010. okt. 7. 16:59
 9/60 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem, azért én egy műanyag gyűrűnek nem örülnék, de egy gyémántgyűrűvel haza se merne állítani, ha megtehetnénk se! Én tutira a fejét leszedném, hogy ennyi pénzt elkölt valamire, amikor sokkal kevesebből is örömet tudna nekem szerezni. Amikor egy óriás csokor virággal állított haza, akkor is lekaptam a tíz körméről (persze miután az első meghatottság elmúlt), hogy hogy költhetett el ennyi pénzt, mikor egy szál virág is jó lett volna.
2010. okt. 7. 17:00
 10/60 anonim ***** válasza:
61%

"Diamond is the girls' best friend."

Mármint azoké a lányoké, akik számára az anyagiak mindig többet jelentenek, mint az érzelmek.

2010. okt. 7. 17:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!