Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyémánt vagy cirkónia eljegyzési gyűrű. Nem teljesen mindegy?
Lehet, hogy velem van a baj, de mélységesen felháborított az egyik válaszoló kijelentése itt az oldalon, hogy "ha cirkónia köves a gyűrű, az nem olyan érzést vált ki mint a gyémánt"
Az is lehet, h velem van a baj, h én annak is örülnék ha a párom egy műanyag gyűrűvel kérné meg a kezem, mert szerintem nem az a lényeg.
Egy szép cirkónia köves gyűrű is tud gyönyörű szép lenni, nem csak a gyémánt.
Oké, boldogság-boldogság, de nekem sokkal jobban tetszik a gyémántgyűrű.
Más kérdés, hogy nem mindenki teheti meg.
Most nem a minőségbeli különbségről beszélek.
Azt aláírom.
de hogy más érzés...meg ien hülyeségek...
De ha valakinek ez számít, annak csak gratulálni tudok...
16:15
nem irigy vagyok, csak normális értékrendű. Egyébként mit szeretnél, hogy helyeseljem? VAgy hencegjek a felső kategóriás fizetésemmel? Mert hidd el gyógyszerész vagyok , nagyon jó munkahelyen, első osztályú fizetéssel. Jujj de jó, most több vagyok a többieknél ugye??? Hagyjuk már ezt a féltékenykedős dumát...
"Diamond is the girls' best friend."
Mármint azoké a lányoké, akik számára az anyagiak mindig többet jelentenek, mint az érzelmek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!