Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Gyémánt vagy cirkónia eljegyzé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyémánt vagy cirkónia eljegyzési gyűrű. Nem teljesen mindegy?

Figyelt kérdés

Lehet, hogy velem van a baj, de mélységesen felháborított az egyik válaszoló kijelentése itt az oldalon, hogy "ha cirkónia köves a gyűrű, az nem olyan érzést vált ki mint a gyémánt"

Az is lehet, h velem van a baj, h én annak is örülnék ha a párom egy műanyag gyűrűvel kérné meg a kezem, mert szerintem nem az a lényeg.

Egy szép cirkónia köves gyűrű is tud gyönyörű szép lenni, nem csak a gyémánt.

2010. okt. 7. 16:48
1 2 3 4 5 6
 51/60 anonim ***** válasza:
42%
Igazából de, teljesen mindegy. Ugyanis árában nem sok különbség van, lévén gyémántköveset lehet kapni már 20-30 E forintért is ebből kiindulva tényleg érdemesebb ezt tetetni a gyűrűbe. Az a bizonyos GYÉMÁNT ami általában a gyűrűkben van, több milliós tétel, az itt irkálók többségének elérhetetlen, úgyhogy fölösleges a vita.
2010. okt. 13. 08:27
 52/60 anonim ***** válasza:
47%

részemről tökmindegy, mivel kéri meg a kezem, ha megkéri.

én azt mondtam a páromnak, nekem jó a pörgetős-automatából vett 50Ft-os gyűrű is, ha a megfelelő mondatokkal van fűszerezve.

20Ł

2010. okt. 21. 14:38
 53/60 anonim ***** válasza:
De.
2010. nov. 9. 14:23
 54/60 anonim ***** válasza:
94%
A cirkónia köves gyűrű olyan, mint a Rolex replika. Akkor inkább maradjunk a réz függönykarikánál...
2013. szept. 10. 15:14
 55/60 anonim válasza:
50%

Valaki már leírta nagyjából, de szükségesnek tartom mindenki okulására újból leírni:

az ékszerészek is CSAK MŰSZERREL tudják megállapítani, hogy gyémánt vagy cirkónia van egy gyűrűben. Aki tehát azt mondja, hogy neki "jobban tetszik" a gyémántos, az szimplán hazudik.

2014. ápr. 24. 20:52
 56/60 anonim ***** válasza:
Én cirkónia köves gyűrűt kaptam. Nem mondom, hogy nem álmodoztam gyémántról, s miután a sógorom is azt vett a menyasszonyának egyenesen reménykedtem, de... Azt kell mondanom, hogy nagyon szép. Persze vigyázok rá, itthon egyből leveszem, nem mosogatok, takarítok, fürdök benne, és most, 4 év után is nagyon szép fénye van. Kicsit macerás, hogy mindig le kell venni, de már megszoktam. Konkrétan drágábbnak néz ki, mint a férjem sógornőjéé, pedig bizony hatod annyiba került. De az anyag is több benne, az enyém 3 grammos, az övé meg 1,2. Mindkettő 14 karátos arany. De az is igaz, hogy nem reklámozom, hogy milyen kő van benne, ha kérdezik, azt mondom, hogy nem tudom. Egyébként csak azért tudom, mert együtt vettük meg.
2014. jún. 10. 14:09
 57/60 anonim ***** válasza:

Szerintem nem azon múlik a jó házasság, hogy milyen a gyűrű.

Az a lány, akit ilyenekkel meg lehet venni. Annak a férje úgyis bajban lesz, ha esetleg más tehetősebb pasi elkezd udvarolni a csajnak.

2014. dec. 31. 09:02
 58/60 anonim ***** válasza:

Ja de igen, van aki úgy méri a kapcsolatuk minőségét, és a férfi szeretetét,hogy mennyi pénzt ölt bele a gyűrűbe.

De szerintem ,az egész cselekedet a lényeg, hiszen kifejezi, hogy el akar venni, hűséget fogadni, és velem leélni az életét. Az hogyha komolyan így gondolja, többet jelent, mint hogy vett egy drága gyűrűt, mert sírt a szám, hogy mikor kelünk már egybe

2014. dec. 31. 09:04
 59/60 anonim ***** válasza:
Nem tudom, eléggé mulattató reggeli kávézás közben a 27 plusszos nőket nézni ahogy felháborodva kommentelgetnek, és próbálnak érvelni amellett hogy miért hogy ez nagyon fontos. Kedves kérdező, az embereket nem lehet megváltoztatni. A legtöbb hazug hiú, stb. nincs kedvem filozófia órát tartani. A lényeg hogy a legtöbb amit tehetsz ellene az én reakcióm, kineveted őket. Amúgy meg ha van egy párod akivel boldog vagy, számít mit gondol egy maroknyi elkényeztetett hercegnő? 19/F
2015. jan. 2. 09:44
 60/60 anonim ***** válasza:
Utolsó válaszoló, a lelkemből szóltál. :D Aki meg igazán szereti a párját az élete legszebb pillanatait fogja élni akkor is ha a párja egy teknőssel kéri meg a kezét. A többi hercegnőnek meg sok sikert kívánok hogy találjanak egy eléggé buta és gazdag férfit az igényeiknek. ( Ez azért nehéz mert általában az okos emberek gazdagok. ) :3
2016. júl. 5. 14:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!