Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyémánt vagy cirkónia eljegyzési gyűrű. Nem teljesen mindegy?
Lehet, hogy velem van a baj, de mélységesen felháborított az egyik válaszoló kijelentése itt az oldalon, hogy "ha cirkónia köves a gyűrű, az nem olyan érzést vált ki mint a gyémánt"
Az is lehet, h velem van a baj, h én annak is örülnék ha a párom egy műanyag gyűrűvel kérné meg a kezem, mert szerintem nem az a lényeg.
Egy szép cirkónia köves gyűrű is tud gyönyörű szép lenni, nem csak a gyémánt.
én örülnék bárminek, ha tudom, hogy velem akarja leírni az életét.
és kérlek szépen titeket ne vitatkozzunk, mert nincs értelme, én örülök, ha valaki megveheti a gyémántot, de én azt gondolom, nem ez a legfontosabb, h most mien kő van a gyűrűben.
nem vagyok irigy senkire, sőt örülök neki, ha más megveheti.
De igen, elég buta vagy, mert szerinted aki gyémántot kap, az csak beépített sárkány lehet :) Egyszerűen beszűkült látókörű vagy.
És nahát, már a gyógyszeriparba is beengednek mindenféle embert?:S
A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad.
azért az utolsó mondatot nem kellett volna odaírni.
ki vagy te , h megállapítsd, h ő mien ember?
ne menjünk már ár alpáriba....
Én mikor az egyik kirakatban Angliában megláttam a gyémántgyűrűt és megmondom neked őszintén, nem éreztem semmit és azon töprengtem, hogy ezért a kis kőért őrülnek meg az emberek???Nem szeretném a mindennapjaimat úgy élni, hogy bármikor megölhetnek azért a kis sza*ért!
Nekem teljesen megfelel egy szép ezüst/arany kő nélküli gyűrű is.Tehát én teljesen a te véleményeden vagyok.
Viszont, ha másoknak ez a kis kő az álma, azt sem vetem meg, az ő dolguk.Én személy szerint nem éreztem vonzalmat a kő iránt, viszont a párom iránt annál inkább.
Kérdező köszi a megértést :)
Én már nem is kommenteltem a második hozzászólását.
Igazat adok neked. Nem azzal a férfival van baj,aki megengedheti magának,hogy gyémántgyűrűt vásároljon a menyasszonyának,vagy akár karkötőt és nyakláncot is hozzá. A saját pénzén azt vehet,amit akar! Azzal a nővel van baj,akinek CSAK a gyémántgyűrű a megfelelő! Később is elvárja a férjétől,hogy ellássa minden luxussal, de legtöbbször csupán a pénzét szereti a férfinek. Ebből soha nem lesz jó házasság.
A jó házassághoz nem drága ékszerek,luxus kell,még csak nem is sok pénz,hanem egymás iránti szeretet.
Ez nem írigysdég,hanem józan gondolkodás csupán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!