Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Gyémánt vagy cirkónia eljegyzé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyémánt vagy cirkónia eljegyzési gyűrű. Nem teljesen mindegy?

Figyelt kérdés

Lehet, hogy velem van a baj, de mélységesen felháborított az egyik válaszoló kijelentése itt az oldalon, hogy "ha cirkónia köves a gyűrű, az nem olyan érzést vált ki mint a gyémánt"

Az is lehet, h velem van a baj, h én annak is örülnék ha a párom egy műanyag gyűrűvel kérné meg a kezem, mert szerintem nem az a lényeg.

Egy szép cirkónia köves gyűrű is tud gyönyörű szép lenni, nem csak a gyémánt.

2010. okt. 7. 16:48
1 2 3 4 5 6
 11/60 A kérdező kommentje:

én örülnék bárminek, ha tudom, hogy velem akarja leírni az életét.

és kérlek szépen titeket ne vitatkozzunk, mert nincs értelme, én örülök, ha valaki megveheti a gyémántot, de én azt gondolom, nem ez a legfontosabb, h most mien kő van a gyűrűben.

nem vagyok irigy senkire, sőt örülök neki, ha más megveheti.

2010. okt. 7. 17:04
 12/60 A kérdező kommentje:

De igen, elég buta vagy, mert szerinted aki gyémántot kap, az csak beépített sárkány lehet :) Egyszerűen beszűkült látókörű vagy.

És nahát, már a gyógyszeriparba is beengednek mindenféle embert?:S

A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad.

azért az utolsó mondatot nem kellett volna odaírni.

ki vagy te , h megállapítsd, h ő mien ember?

ne menjünk már ár alpáriba....

2010. okt. 7. 17:07
 13/60 anonim ***** válasza:
77%
mások vagyunk más anyagi körülmények , más elvárások. van akinek a gyémánt minden vágya van aki örül egy kis ezüst gyűrűnek is.
2010. okt. 7. 17:07
 14/60 anonim ***** válasza:
84%
de, teljesen mindegy, ez is csak az egyik válaszoló felszínességét mutatja, hogy neki csak a gyémántgyűrű a valami. Mégis miért? Hogy a barátnőidnek fel tudj vágni vele? És /nem tudom, van-e már férjed/ ha a leendő vőlegényed nem lesz olyan gazdag, hogy ki tudja ezt fizetni, akkor ott is hagyod, és keresel mást? Nem értelek...
2010. okt. 7. 17:10
 15/60 A kérdező kommentje:
nekem is minden vágyam a gyémánt, de szerintem nem olyan nagy probléma ha nem kapom meg, nem lesz más érzésem, meg ilyenek...
2010. okt. 7. 17:10
 16/60 anonim ***** válasza:
73%

Én mikor az egyik kirakatban Angliában megláttam a gyémántgyűrűt és megmondom neked őszintén, nem éreztem semmit és azon töprengtem, hogy ezért a kis kőért őrülnek meg az emberek???Nem szeretném a mindennapjaimat úgy élni, hogy bármikor megölhetnek azért a kis sza*ért!

Nekem teljesen megfelel egy szép ezüst/arany kő nélküli gyűrű is.Tehát én teljesen a te véleményeden vagyok.

Viszont, ha másoknak ez a kis kő az álma, azt sem vetem meg, az ő dolguk.Én személy szerint nem éreztem vonzalmat a kő iránt, viszont a párom iránt annál inkább.

2010. okt. 7. 17:16
 17/60 anonim ***** válasza:
94%

Kérdező köszi a megértést :)

Én már nem is kommenteltem a második hozzászólását.

2010. okt. 7. 17:19
 18/60 anonim ***** válasza:
96%
Nekem mindegy volt, a lényeg, hogy kitől kapom. Nekem a szerelem jele volt, és nem zavart, hogy nem gyémánt. Sőt, sajnáltam volna, ha annyit költ rá, inkább menjünk el egy tuti nászútra. Persze, aki gond nélkül megteheti, vegyen nyugodtan, én nem csinálnék belőle ügyet. Az érzés szerintem egyébként ugyanaz, nekem nagyon jó érzés ránézni.
2010. okt. 7. 17:20
 19/60 anonim ***** válasza:
96%
Én speciel a cirkóniának örülnék jobban. Nem mernék egy gyémánt gyűrűvel az utcára menni. Anno a 8.-os ballagásomra kaptam egy arany gyűrűt és azt is letépték a kezemről két évvel később fényes nappal, ezzel szilánkosra törve a kezem. Ezt nem szeretném még egyszer végigcsinálni.
2010. okt. 7. 17:28
 20/60 anonim ***** válasza:
64%

Igazat adok neked. Nem azzal a férfival van baj,aki megengedheti magának,hogy gyémántgyűrűt vásároljon a menyasszonyának,vagy akár karkötőt és nyakláncot is hozzá. A saját pénzén azt vehet,amit akar! Azzal a nővel van baj,akinek CSAK a gyémántgyűrű a megfelelő! Később is elvárja a férjétől,hogy ellássa minden luxussal, de legtöbbször csupán a pénzét szereti a férfinek. Ebből soha nem lesz jó házasság.

A jó házassághoz nem drága ékszerek,luxus kell,még csak nem is sok pénz,hanem egymás iránti szeretet.

Ez nem írigysdég,hanem józan gondolkodás csupán.

2010. okt. 7. 17:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!