Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyémánt vagy cirkónia eljegyzési gyűrű. Nem teljesen mindegy?
Lehet, hogy velem van a baj, de mélységesen felháborított az egyik válaszoló kijelentése itt az oldalon, hogy "ha cirkónia köves a gyűrű, az nem olyan érzést vált ki mint a gyémánt"
Az is lehet, h velem van a baj, h én annak is örülnék ha a párom egy műanyag gyűrűvel kérné meg a kezem, mert szerintem nem az a lényeg.
Egy szép cirkónia köves gyűrű is tud gyönyörű szép lenni, nem csak a gyémánt.
Tulajdonképpen a cirkóniát ránézetre nem lehet megkülönböztetni a gyémánttól, még ékszerész sem tudja RÁNÉZETRE megállapitani, hogy melyik is van egygürüben, csak speciális világitás mellett.
Aki azt monja, hogy ö látja, az csak AZT HISZI.
De én a gyürüt hordani szeretném, és nem a szekrényben tartani. Viszont egy gyémántgyürüt biztos nem hordanék, mert azért elöfordulhat, hogy egy gyürü elveszik - és a gyémánt esetében megbolondulnék. Ha ennyi pénzt akarna a párom rám szánni, akkor inkább örülnék olyan valaminek, ami tényleg megér ennyit, és használni is tudom.
Utolsó kicsit dühösnek tűnsz :D javaslok egy jade köves masszázst:)
Otthon fröcsögj jó? itt disztingválj, biztos nehéz, de menni fog bízom benne )
én úgy voltam/vagyok vele,hogy nem az számít,milyen minőségű,milyen értékű gyűrűvel kéri meg a párom a kezem,hanem hogy megkéri - tehát nekem a szándék,a gesztus számít,nem egy tárgy ára.
Persze a gyémánt az gyémánt, de én a fehérarany,kő nélküli gyűrűnek is nagyon örültem - szerintem egy gyémántnak is ugyanennyire örültem volna,nem jobban - mivel igazából nem is a gyűrűnek örültem,hanem annak,hogy a párom megkérte a kezem
nekem meg attól van hányingerem, h valakinek az a mérvadó, h mien értékű kő csillog az ujján.
és fogd vissza magad, mert normálisan is lehet véleményt nyílvánítani.
nem kell háborogni.
Ha hányingered van az anyagiasságtól, akkor te ne legyél az. Pont. Jegyeztesd magad el, egy bolhapiacon vásárolt fa vagy műanyaggyűrűvel. Viszont ne szóld le azokat akik nem úgy gondolkodnak mint te.
Én maximálisan elfogadom, ha neked ez tényleg nem számít és itt a lényeg: elfogadás. Mindenki másképp gondolkodik. attól, hogy valaki gyémánt gyűrűt szeretne, lehet 1000szer jobb ember, mint egy kisebb igényű. Nem ezen múlik, és rettentő jellemző a magyarokra ez a felfogás, tipikus sztereotípia...
A roppant szellemes jade köves válaszolónak üzenem, nem fröcsögök, ilyen a stílusom, ha nem tetszik ne olvasd.
az még kimaradt, hogy az érzelmeket nem befolyásolja a gyűrű. nem azért megyek hozzá a páromhoz, mert gyémánttal jegyzett el, és vica versa, nem azért fogom lepattintani, mert nem....
Anyagi körülménytől is függ, lehet pont én mondanám neki, hogy ne költsön sokat a gyűrűre, azt a pénzt inkább utazzuk el, vagy mit tudom én. De! ettől függetlenül, biztos, hogy örülnék egy gyémántnak mint majom a farkának, és igen, kövezzetek meg, de büszkén mutogatnám a barátnőimnek. Ettől nem érezném magam többnek, nem szeretném tőle jobban a párom, egyszerűen csak boldog lennék vele. Nem az ár miatt, nem is a drágasága miatt, hanem mert GYÉMÁNT! És valljuk be, nem hiába mondják, hogy a drágakövek királynője a gyémánt, azért egy elég exkluzív dolog, valamint az "örök" szerelmet jelképezi, ezért is használják eljegyzési gyűrűkhöz, mert szimbolikus jelentősége van. Nem akarom ismételni magam, de még egyszer mondom, ha az életem szerelme, egy műanyaggyűrűvel kérne meg (mert épp nem tehet mást) boldogan hozzá mennék úgy is, a gyémánt csak hab a tortán, egy kis plusz öröm. Remélem érthető voltam.
Nekem is megfelelne egy műanyag is.:) De komolyan, pont a héten beszéltünk erről a párommal.
Teljesen mindegy, milyen a gyűrű. Nem az a lényeg.
Szerintem ha kapnék egy irtó drágát akkor félteném én is egész nap.
Nem szóltam le senkit te idióta, vedd már magad észre:D
Te vagy itt felháborodva,és igenis te fröcsögsz.
Én is tudok ám stílust váltani, és lemenni alpáriba, ha ilyet akarsz játszani.
Már jó hogy nem mondod azt, h egy igénytelen szutyok vagyok, mert nekem a műanyag is megfelelne.
Igenis megfelelne, mert lesz.rom h a gyémánt minek a királynője, meg ezeket a hülyeségeket.
Nem a kő a lényeg, hanem a gesztus,itt ezen van a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!