Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyémánt vagy cirkónia eljegyzési gyűrű. Nem teljesen mindegy?
Lehet, hogy velem van a baj, de mélységesen felháborított az egyik válaszoló kijelentése itt az oldalon, hogy "ha cirkónia köves a gyűrű, az nem olyan érzést vált ki mint a gyémánt"
Az is lehet, h velem van a baj, h én annak is örülnék ha a párom egy műanyag gyűrűvel kérné meg a kezem, mert szerintem nem az a lényeg.
Egy szép cirkónia köves gyűrű is tud gyönyörű szép lenni, nem csak a gyémánt.
Hát ez érdekes.
Nekem a párom ajánlotta, hogy inkább gyémántot tetessünk a gyűrűmbe, mert ha már megtehetjük adjuk meg a módját.
Féltékenykedni meg nem kell, mert most hiába állítod hogy nem vagy az, bizony az vagy. Mert ha nem lennél nem írtad volna ki ezt a kérdést.
"Nem a kő a lényeg, hanem a gesztus,itt ezen van a lényeg."
igen?és arra még nem gondoltál kedves, hogy ez a férfi gesztusa volt a nő felé nézve?:)
Nem itélkezhetsz egy párról, vagy egy nőről, ez csak egy oldal, nem ismerheted az anyagi helyzetüket és azt hogy a nő miért mondja hogy gyémántot szeretne cirkónia helyett.
Látod a te hirtelenfelindulásoddal van itt baj, mert itélkezel egyből.
na csak kibújt a szög a zsákból....miss úrihölgy, nem kellett sok, hogy elkezdj idiótázni:) Gratulálok.
Figyelj, drága, hidd el és próbáld meg feldolgozni, hogy marhára nem érdekel mivel, hogyan, mikor stb jegyezteted el magad...
Ami szemet szúrt, az a hülye stílusod, és azok ócsárolása akik gyémántot szeretnének. Nekem pedig van kismillió ilyen nőismerősöm, rokon, barát, stb. És mindegyik fantasztikus ember, nem pedig pénzéhes majom. Tehát szelektálj legközelebb és ne kollektíven szóld le azokat akik gyémántot akarnak, mert ettől még nem lesz valaki rossz ember.
Kedves kérdező, én férfi vagyok, és én is gyémánt gyűrűvel kértem meg a feleségem kezét.
A leánykérés egy hagyományos szertartás, egyszer van ilyen remélhetőleg egy nő életében, és igenis ez nagy dolog. Az a nő aki azt mondja hogy egy műanyaggyűrű is megfelelne neki, bocsánat előre is, de szerintem is igénytelen. Ezt nem feltétlenül kell rosszindulatúan értelmezni, de nem sok önbecsülése lehet. Van aki szentimentálisabb típus, és értékeli a gyémánt szimbolikus jelentőségét (örök) és nem úgy áll hozzá mint a te a legutóbbi kommentedben, hogy lesz.arod. Aki azt mondja, hogy egy nő nem örül jobban (még ha magának sem vallja be) egy értékesebb, drágább ajándéknak, az hazudik vagy marha sz@rok az anyagi körülményei és irigykedik.
Igazat adok annak a hölgynek aki azt mondta, tipikus magyar mentalitás, nem hiszem, hogy a nyugati országokban is ekkora felzúdulást keltene a gyémánt téma.
akkor majd menyasszonyi ruha helyett is aggass magadra pár újrahasznosítható zacskót, mert nem az a lényeg úgysem.
Csak pénzkidobás, ki a fenét érdekel az? Jól fog menni a műanyaggyűrűdhöz.
"A párom erősködött hogy gyémántot tetessünk bele te agyatlan liba:) Mégis milyen alapon bírálsz te engem?Netán ismersz?
De ha már ennyire érdekel téged a helyzetem akkor elmesélem: én cirkóniát akartam, mert semmi különbséget sem láttam közte és a gyémánt között. Aztán mivel olcsóbban megusszuk a gyűrűket ezért a párom erősködik, hogy igenis gyémántot tetetünk bele. Azt mondja megérdemlem azok után amit eltűrtem tőle.
Nos van még valami kérdésed?
Gondolkozz mielőtt ráförmedsz valakire te házisárkány.."
Én írtam azt a felettébb felháborító kommentet amit te kicicomázva és felháborodva írtál ki kérdésnek.
És bemásoltam a válaszom rá, nehogy agyvérzést kapj itt a nagy felháborodás közepette:)
Az meg, hogy te nem kapsz gyűrűt mostanában, vagy a közeljövőben és nincsenek ilyen "problmáid" hogy cirkóniát vagy gyémántot válassz, a saját magánügyed, de ezt ne vetítsd ki másra mert csak magadat teszed nevetségessé ezzel a féltékenykedéssel.
Te vagy az agyatlan liba, drágám:):)
Tudod, akinek nem inge, nem veszi magára.
Örülök neki,hogy gyémánt gyűrűd van, de most komolyan.
Egyáltalán nem vagyok senkire sem féltékeny, inkább örülök, hogy vannak olyan emberek akik megvehetik.
Dehát, mindenki magából indul ki:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!