Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyémánt vagy cirkónia eljegyzési gyűrű. Nem teljesen mindegy?
Lehet, hogy velem van a baj, de mélységesen felháborított az egyik válaszoló kijelentése itt az oldalon, hogy "ha cirkónia köves a gyűrű, az nem olyan érzést vált ki mint a gyémánt"
Az is lehet, h velem van a baj, h én annak is örülnék ha a párom egy műanyag gyűrűvel kérné meg a kezem, mert szerintem nem az a lényeg.
Egy szép cirkónia köves gyűrű is tud gyönyörű szép lenni, nem csak a gyémánt.
A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:22
Ki vagy te, hogy engem igénytelennek titulálj?
Képletesen értettem a műanyag gyűrűt...
nem szószerint.
A gyengébbek kedvéért átfogalmazom: egy 10 ezer ftos ezüstgyűrűnek is ugyan úgy örülnék....
"Azt mondja megérdemlem azok után amit eltűrtem tőle."
:D:D:D:D:D hát ez nevetséges,még el is mondod:D
és akkor most gondolom el vagy ájulva magadtól:D:D:D
A kérdező kommentje:
Te vagy az agyatlan liba, drágám:):)
Tudod, akinek nem inge, nem veszi magára.
Örülök neki,hogy gyémánt gyűrűd van, de most komolyan.
Egyáltalán nem vagyok senkire sem féltékeny, inkább örülök, hogy vannak olyan emberek akik megvehetik.
Dehát, mindenki magából indul ki:)
A komment megírásának időpontja: ma 13:19
A kérdező kommentje:
És hangsúlyozom, h nem azt szólom le, aki gyémántot akar, vagy van neki, hanem akinek CSAK ez számít,mert annak az embernek az értékrendjével vannak bajok.
A komment megírásának időpontja: ma 13:20
Szóval nem ingem ne vegyem magamra, de te azért becsmérelsz engem a kérdésedben és mindenféle pénzéhes kurv*nak elmondasz. És azt mondod ne vegyem magamra?Itt már nem arról van szó, hogy nekem a párom milyen gyűrűt készíttet, hanem arról, hogy te a féltékenységed miatt kritizálsz engem, és kicicomázva kiírod a gyakorikérdések.hu-ra.
Édes elmondjam mennyi gyémánttal a páros gyűrűnk ha már ennyire rá vagy feszülve?50.000 Ft, mert eltudtuk intézni olcsóbban is, de ha akarod megadom a párom számát és hívd fel, hogy te szerinted én egy pénzéhes r*banc vagyok aki csak kihasználja őt.
Én is megszóljalak azért mert te müanyaggyűrűt szeretnél? Nekem is teljesen mindegy volt, hogy mivel kéri meg a párom a kezem, ő akarta, hogy gyémántot tetessünk bele. De mondom megadom a számát, ha már ennyire kikészültél attól, hogy vannak akik megtudják venni a férretett pénzükből a gyémántot (mellékesen megjegyzem 20ezret tesz hozzá a gyűrűk árához) és hívd fel..
A kérdező kommentje:
"Azt mondja megérdemlem azok után amit eltűrtem tőle."
:D:D:D:D:D hát ez nevetséges,még el is mondod:D
és akkor most gondolom el vagy ájulva magadtól:D:D:D
Látod, hogy igazi okod nincs?Csak mindenféle képpen szeretnél találni valamit, amivel piszkálhatod azt, akinek a párja ilyen gyűrűt vesz. Hát tedd, de nem irigylem a párod.
Én viszont nagyon boldog vagyok, mert pár hét múlva eljegyzési bulim lesz:))
További jó zsörtölődést!
Na jólvan gyerekek, itt hagylak titeket a játszótéren, tanuljátok a szövegértést!!!
Mindenkinek további szép napot kívánok, és minden jót az életben.
És remélem , hogy mindenki megtalálja a számításait,és a boldogságot. Akár gyémánttal, akár anélkül.
Sziasztok.
Úrsiten... ekkora alpári vitát egy darab kavicsból...
Hát igen, nem véletlen , hogy a gyémántért ölni szoktak :))))
"Ki vagy te, hogy engem igénytelennek titulálj? "
egy válaszoló vagyok, csakúgy mint bárki, és ez a véleményem. Nem mondtam így ki, hogy igénytelen vagy. viszont arról aki így gondolkodik ez a véleményem tetszik vagy nem. Szabad?
A házasságot nem a gyűrűben foglalt kő adja meg. Nem a gyűrű adja az összetartozást, az csak egy szimbólum, hogy valaki lestipistopizott már.
Nagymamámék mikor esküdtek volt az arany karikagyűrű, teljesen sima semmi csicsa, eljegyzési gyűrű külön, azt sem tudták miszösz, meg minek, 54évet éltek le boldogan szeretetben.
Ha pocsék feleség/férj leszel akkor gyémánttal is az leszel, és ha tényleg gerlepárként éltek egy teljes életet le akkor cirkóniával is leélitek....
Nekem ezüst gyűrűm van cirkóniával, és van a hétköznapi még lánykoromból ezüst karikagyűrűm, amiben nincs kő. Azt hordom. A karikagyűrűmnek eszmei értéke van, a lánykorinak piaci, összesen nem érnek 10000ft, ha a karikagyűrűm elveszne pikk pakk lehetne pótolni a tárgyat, de nem ugyan az lenne, mert az már a második kör.
Mégis a házasságom nem ezért menne tönkre, mert mondjuk elvesztettem a játszótéren, homokozás közben(két gyerek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!