Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Tényleg gáz, ha valaki cirkóni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg gáz, ha valaki cirkónia köves gyűrűvel jegyzi el a barátnőjét?

Figyelt kérdés

Korábban tettem fel egy kérdést, ahol egy gyűrűről kértem véleményt, ami cirkónia köves volt. Kaptam olyan válaszokat, hogy ki vesz már mi cirkóniát, meg milyen gagyi és olcsó.

Szerintem azért árulják ezeket az ékszereket, mert van rá igény, nem telik mindenkinek gyémántosra. (Speciel nekem a közmunkás fizetésemből nem telik rá, de azért szeretném a barátnőmet eljegyezni, kb. 30 ezret tudok a gyűrűre szánni, nem 300 ezret.)

2013. szept. 20. 19:13
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
63%
Hát én meg nem különböztetném a kettőt és ha a barátnődnek nem kapcsolódik hozzá a szakmája, akkor ő sem fogja... Biztos nagyon boldog lesz, nem kell ezen pörögni :) Amúgy se tudom elképzelni, hogy rögtön erről kérdezgessen. Ha tényleg ő a neked való lány, akkor olyan boldog lesz a lánykéréstől, hogy eszébe sem jut, hogy mi lehet a gyűrűben. Én szerintem akkor néznék utána, amikor már a harmadik barátnőm kérdezné, hogy mi van a gyűrűben én meg csak pislognék hogy fogalmam sincs xD
2013. szept. 20. 23:53
 22/24 anonim ***** válasza:
37%
Mért? Mi a diákszigeten megházasodtunk sárga műanyag gyűrűvel. Bár csak egy hétre, de jó poén volt :)
2013. szept. 21. 04:12
 23/24 anonim ***** válasza:
73%
nem ciki, én is cirkóniát kaptam, arany gyűrűt és imádom. Aki azt mondja, hogy csak a gyémánt a nyerő, az nem tudom, mit gondol, de annak csak a külsőség a lényeg, belülről pedig rohad. Ne foglalkozz velük :) szép volt az a gyűrű, én írtam, hogy ugyanolyan az enyém is :) hajrá :)
2013. szept. 21. 19:13
 24/24 kisnicole18 ***** válasza:
65%

Szia szerintem egyáltalán nem gáz, a gesztus a lényeg:)) nekem is cirkónia köves gyűrűm van,nagyon szép, persze vigyázok is rá:) itt egy link, érdemes ebben a boltban körbe nézni nagyon szép és olcsó termékeik vannak:)

[link]

2013. szept. 21. 21:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!