Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Cirkónia köves ezüst gyűrűt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Cirkónia köves ezüst gyűrűt lehet kisebbíteni?

Figyelt kérdés
Amennyiben igen, Budapesten van ilyen hely?

#cirkónia gyűrű
2013. ápr. 10. 21:48
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ezt akarmelyik otvos meg tudja csinalni.. Memesz egy ekszeruzetbe, megkerdezed ok kit ajanlanak, vagy van-e sajat otvosuk... Es mennyiert, kerdezz meg tobbet, mert van olyan ekszeresz aki horror aron dolgozik..

Bp melyik reszen kellene? Mert azert Bp egeszen nagy teruletet olel fel...:)

2013. ápr. 11. 08:41
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ :) hát 11, 12, 1, 2.ker vagy Pesten a belvárosba az mindegy. Akkor körbe telefonálgatok Budapesten :D
2013. ápr. 12. 19:28
 3/5 anonim ***** válasza:

nekem nem volt szükségem még rá, de anno az egyetemen a szobatársam itt csináltatta meg az ezüst gyűrűjét..

a tűzzománc kövek mindig kiestek neki....

Cég:Bartl Dóra Fémműves Formatervező-MűvészCím:1117 Budapest XI. ker., Móricz Zsigmond Körtér 16 Tel.:(1) 3862364Tev.:ötvös, fémtechnika, iparművészeti tervezés, fémmegmunkálás, ötvös művész, ötvösmunka, iparművészeti termék, ötvöstermékKörzet:Budapest XI. ker.

2013. ápr. 13. 15:25
 4/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi :) hétfőn megérdeklődöm a dolgot.
2013. ápr. 13. 19:04
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem cirkónia köves,ródium bevonatú ezüst gyűrűm van, de a ródium bevonat miatt nem vetettem be belőle,mert drága a ródiumoztatás, ha pedig az nincs megcsinálva, nem feltűnően, de látható a bevetetett rész. Szerencsére nekem nem vészesen nagy volt, csak pont akkor fogytam, mikor eljegyeztek, de már visszahíztam és jó! :) Ha rád túl nagy és ródium bevonatú, akkor mindenképp vetesd be, de ha nem vészesen, akkor nem éri meg SZERINTEM! Üdv! :))

2013. ápr. 16. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!