Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kb mennyibe fáj nekem egy ezüst eljegyzési gyűrű?
Az, hogy nem akar aranyat, nem csak az arany színre vonatkozott? Mert ilyen esetben fehéraranyat szoktak venni, bár látom, hogy nincs pénzed, de ha valóban komolyan gondolod a barátnőddel való kapcsolatot, akkor lehet, hogy megérné picit várni és idővel venni egy fehéraranyat, ha összegyűlik rá a pénzed. Ezüstgyűrűvel eljegyezni valakit olyan, mintha az Asia Centerbe vinnéd vacsorázni. És nem lebecsmérelni akartalak ezzel, abszolút megértem az anyagi nehézségeket, de az eljegyzés különleges dolog és (jó esetben) egyszeri az ember életében.
31/N
A párom egy évig gyűjtött az arany (fehér arany) lánykérőgyűrűmre...
Kicsit számomra is furán hangzik ez a "mennyibe fáj"...ha fáj ne vedd. Én egy kulcskarikáért is igen-t mondtam volna, nem is az a lényeg...de ha egy férfinek egy nő tetszik, akkor kicsit megpróbál kitenni magáért...éshát ez a "mennyibe fáj" olyan mintha minél kevesebből akarnád megúszni. A lagzi se lesz olcsó mulattség...:P
Pár ezer forintos eljegyzési stílusú gyűrű tényleg szép ajándék tud lenni akkor ha még középiskolában vagy felsőoktatásban tanultok.
Viszont egy eljegyzési gyűrűnek már azt is illik megmutatnia, hogy a választott nőt nagyra értékeled, és szándékaid komolyságát csak komoly gyűrű támaszthatja alá.
(A férfi egyhavi jövedelmének megfelelő árú.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!