Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Kb mennyibe fáj nekem egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kb mennyibe fáj nekem egy ezüst eljegyzési gyűrű?

Figyelt kérdés
Én egy szépet ,egyszerűt és szolidat akarok a barátnőmnek, és ami olcsó is.(nincs pénzem) AZt mondta ő utálja az aranyat ezért ezüstöt veszek neki kis kővel benne. Szerintetek van ilyen?
2013. febr. 19. 12:00
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
Én csak ahhoz szeretnék hozzászólni, hogy egy olcsóbb ezüstgyűrűvel megalázza a párját. Ez baromság! Számomra a legkedvesebb ékszerem egy ezüstgyűrű, amit a párom az 1. évfordulónkra vett nekem. Konkrétan nem ezzel kérte meg a kezem, hanem azt mondta, hogy ezzel a későbbi szándékát szeretné kifejezni. Azóta is minden nap hordom, annyira passzol az egyéniségemhez, nagyon szeretem! 4 év múlva kérte meg a kezem gyűrű nélkül, az eljegyzésre vettünk arany karikagyűrűt. Ez bizony drága volt, de nekem ugyanolyan kedves a néhány ezer ft-s ezüstgyűrűm is. Ahány ház, annyi szokás! Ne foglalkozzatok azzal, mit mondanak mások... ha 500 ezer ft-s gyűrűt vennél, néhány sznobnak az is kevés lenne...
2013. febr. 20. 09:22
 22/27 anonim válasza:
100%
Nem az a lényeg legalább is számomra hogy arany vagy ezüst hanem hogy a lánykérés szívbõl jön.Ha szeretitek egymást nem a pénz és az ár a lényeg.De nagyon szép ezüst gyûrût lehet venni 5-7 ezer ftért
2013. febr. 20. 11:43
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

Ha fáj kiadni rá a pénz, akkor várj vele(vagy fogalmazz máshogy- más kategóriában kaptam már oltást mert hirtelen az ugrott be ami)

extremsilver.hu

[link] pl nekem ez nagyon tetszik.

Ami az ezüstöt illeti. Qvára töktajtmindegy, hogy arany-ezüst-volfram-nemesacél-gyámánt-stb, a vizesüveg műanyag vacakja is egy örök érték lesz, ha azt az adja AKI VALÓBAN TISZTA SZÍVBŐL SZERET, ÉS ÉN IS UGYAN ÍGY SZERETEM. Ha a gyűrű piaci értéke határozza meg a házasságot, akkor tudom miért ment xrrá a házasságunk, mert nekünk pl nincs is, de a valóságban nem így van. Aki HÁZASSÁGRA, és nem csak ESKÜVŐRE készül annak nem a piaci értéke lesz a fontos, aki csak az ESKÜVŐRE, az a válásnál nem veri a fejét a falba, hogy kiadott xezreket azokra a xros gyűrűkre...

2013. febr. 20. 21:24
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

Ez most komoly, hogy egyes emberek szerint akkor becsüli nagyra a párját ha aranyat vesz? EZ KOMOLY??? Ennyire anyagias világban élünk? Az egy dolog, hogy a kélrdező valóban nem úgy tette fel a kérdést ahogy az illik, de nehogy már azt mondjátok, hogy egy ezüst gyűrű rosszabb, mint az arany... Hát ha a p pénze számít, akkor nyílván platinát akarok, de ilyen baromságot... Aki szereti a párját, az egy műanyaggyűrűnél is meghatódik!

Én nem szeretem az aranyat és a párom se, kifejezetten az ezüstöt kedveljük, ha nagyon akartuk volna, akkor beruházunk fehéraranyra (ha érdekelne minket az ára, de nem) így a párom engem ezüsttel jegyzett el és tőlem is ezüstöt kap. Azért mert azt szeretjük másrészt meg ez a szerelmének és komolyságának a jele, így ha egy kulcstartó karikát húzna az ujjamra mert nem tudna gyűrűt venni is örülnék neki és mindenkinél boldogabb lennék!!!!

Sajnálom az offot de ez kiakasztott... Akinek annyira számít a fém drágasága, az menjen hozzá egy bankárhoz vagy egy ékszereshez...

2013. okt. 11. 19:19
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

Basszus.. én is éppen ma akadtam rá erre a kérdésre, pedig már nem mai, de hát.. már még ennyi gyökeret, mint itt a válaszadók között. Szerintem alapítsatok klubbot.

Egyik kedvencem: nem ezen múlik a boldogság, de azért nehogy már vacak olcsó gyűrűvel kérd meg, mert a tisztelet, meg a megbecsülés, meg a hát egy életre szól, meg a jeges medvék pusztulnak az északi sarkon, Afrikában meg éheznek... pfff az hát... hát ha nektek ez a megbecsülés, meg a tisztelet, meg a kifejezés, hogy a másik sokat jelent, akkor borzasztóan lelki szegények lehettek.

A másik kedvencem: "ha fáj akkor inkább ne is vegyél". Édesjóistenem... mert amikor te azt mondod, hogy leugrom a zöldségeshez, akkor azt úgy kell érteni, hogy kiugrassz a harmadikról, ugye? A terhesnő meg onnan kapta a nevét, hogy rohadt nagy probléma meg gond (teher) számára a gyerek. Pénzt költeni meg úgy szoktál, hogy ráülsz és megvárod amíg kikelnek a kicsi pénzecskék, nem? Ennyire taplók nem lehettek. A mennyibe fáj nekem, az egy egyszerű szleng, ami annak a szinonimája, hogy mennyibe kerül. Ha ti tényleg szó szerint értetek mindent, akkor komoly problémáitok lehetnek a hétköznapokban.

Csak ennyit szerettem volna hozzáfűzni, így 8 hónappal később. :-)

2013. okt. 11. 21:55
 26/27 Dindus válasza:
100%
Sok szánalmas ember, akinek csak az számít, hogy több 10, esetleg több 100 ezer forintos gyűrűje legyen. Ti fogtok az esküvő után fél évvel elválni, mert semmi más nem számít, csak a külsőségek!!! Az én párom, egy - a ti szavatok szerint- "olcsóbb" gyűrűvel jegyzett el és mégsem tartottam szánalmasnak. Az a gyűrű lehet, hogy más számára nem érték, de számomra egy nagyon féltett kincs!!! Nem a gyűrű árán múlik, hogy mennyire szeret Téged a másik!
2014. márc. 5. 10:23
 27/27 Kurama09 válasza:
Draga baratom figyelj azt mondtad nincs penzed alairom tenyleg olyan ez a vilag ahol mar igy nem nagyon lehet penzt keresni viszont szerintem az eljegyzesi gyuru nem az a dolog amin sporolni kell, mert az egy olyan dolog amit a baratnod egy eleten at magaval hordoz ami pedig szivbol jon es tenyleg szereted akkor en ugy gondolom egy kicsit varni kell azzal a gyuruvel de hidd el annal tobbet fog jelenteni, teny hogy draga meg nemtudom mert en is nagyon nagyon sokat nezelodtem mar, de nalam a Draga szo ah nem penzbeli erteket kepvisel mert a baratnod ha mar ott vagytok hogy osszekotnetek az eleteteket akkor o a legeslegdragabb dolog az eletedben es neha az ilyen ugymond aldozatokat meg kell hozni mert draga de a legdragabb folog az az hogy o melletted van jobb emberre tesz es ez az amit nem lehet penzben kifejezni
2017. máj. 25. 09:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!