Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kb mennyibe fáj nekem egy ezüst eljegyzési gyűrű?
Ha fáj kiadni rá a pénz, akkor várj vele(vagy fogalmazz máshogy- más kategóriában kaptam már oltást mert hirtelen az ugrott be ami)
extremsilver.hu
[link] pl nekem ez nagyon tetszik.
Ami az ezüstöt illeti. Qvára töktajtmindegy, hogy arany-ezüst-volfram-nemesacél-gyámánt-stb, a vizesüveg műanyag vacakja is egy örök érték lesz, ha azt az adja AKI VALÓBAN TISZTA SZÍVBŐL SZERET, ÉS ÉN IS UGYAN ÍGY SZERETEM. Ha a gyűrű piaci értéke határozza meg a házasságot, akkor tudom miért ment xrrá a házasságunk, mert nekünk pl nincs is, de a valóságban nem így van. Aki HÁZASSÁGRA, és nem csak ESKÜVŐRE készül annak nem a piaci értéke lesz a fontos, aki csak az ESKÜVŐRE, az a válásnál nem veri a fejét a falba, hogy kiadott xezreket azokra a xros gyűrűkre...
Ez most komoly, hogy egyes emberek szerint akkor becsüli nagyra a párját ha aranyat vesz? EZ KOMOLY??? Ennyire anyagias világban élünk? Az egy dolog, hogy a kélrdező valóban nem úgy tette fel a kérdést ahogy az illik, de nehogy már azt mondjátok, hogy egy ezüst gyűrű rosszabb, mint az arany... Hát ha a p pénze számít, akkor nyílván platinát akarok, de ilyen baromságot... Aki szereti a párját, az egy műanyaggyűrűnél is meghatódik!
Én nem szeretem az aranyat és a párom se, kifejezetten az ezüstöt kedveljük, ha nagyon akartuk volna, akkor beruházunk fehéraranyra (ha érdekelne minket az ára, de nem) így a párom engem ezüsttel jegyzett el és tőlem is ezüstöt kap. Azért mert azt szeretjük másrészt meg ez a szerelmének és komolyságának a jele, így ha egy kulcstartó karikát húzna az ujjamra mert nem tudna gyűrűt venni is örülnék neki és mindenkinél boldogabb lennék!!!!
Sajnálom az offot de ez kiakasztott... Akinek annyira számít a fém drágasága, az menjen hozzá egy bankárhoz vagy egy ékszereshez...
Basszus.. én is éppen ma akadtam rá erre a kérdésre, pedig már nem mai, de hát.. már még ennyi gyökeret, mint itt a válaszadók között. Szerintem alapítsatok klubbot.
Egyik kedvencem: nem ezen múlik a boldogság, de azért nehogy már vacak olcsó gyűrűvel kérd meg, mert a tisztelet, meg a megbecsülés, meg a hát egy életre szól, meg a jeges medvék pusztulnak az északi sarkon, Afrikában meg éheznek... pfff az hát... hát ha nektek ez a megbecsülés, meg a tisztelet, meg a kifejezés, hogy a másik sokat jelent, akkor borzasztóan lelki szegények lehettek.
A másik kedvencem: "ha fáj akkor inkább ne is vegyél". Édesjóistenem... mert amikor te azt mondod, hogy leugrom a zöldségeshez, akkor azt úgy kell érteni, hogy kiugrassz a harmadikról, ugye? A terhesnő meg onnan kapta a nevét, hogy rohadt nagy probléma meg gond (teher) számára a gyerek. Pénzt költeni meg úgy szoktál, hogy ráülsz és megvárod amíg kikelnek a kicsi pénzecskék, nem? Ennyire taplók nem lehettek. A mennyibe fáj nekem, az egy egyszerű szleng, ami annak a szinonimája, hogy mennyibe kerül. Ha ti tényleg szó szerint értetek mindent, akkor komoly problémáitok lehetnek a hétköznapokban.
Csak ennyit szerettem volna hozzáfűzni, így 8 hónappal később. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!