Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fehérarany eljegyzési gyűrű és ezüst karikagyűrű nagyon rosszul néz ki egymás mellett?
Kedves utolsó. Megkérdezhetem, hogy mennyiért vettétek a fehérarany gyűrűket, mert ahol mi néztük 150-200ezerért mondtak egy párt.
Sajnos annyi pénzünk nincs egy karikagyűrű párra. :(
Ezért gondoltuk azt, hogy az eljegyzési gyűrű fehér arany lesz a karika pedig ezüst.
Azt megköszönöm:)
Mi az eljegyzési gyűrűre 20-25ezerteg gondoltunk. A karikagyűrűre meg 80ezret.
Nekünk ilyen lesz, csak fehéraranyba.4mm-es, féldomború és fényes.A minta hasonló: 23-as minta.
Igen, rosszul néz ki!
Nem értem, hogy miért pont a karikagyűrű esetében gondolkodsz ezüstben. Fordítva már inkább érthető lenne, bár akkor sem viselném egy kézen őket.
A karikagyűrű nemcsak egy gyűrű, hanem azt tényleg élethossziglan viseli az ember, a maradandóságot szimbolizálja, anyagában is tartósabbnak kell lennie.
Nem tudom hol mondtak nektek ilyen horribilis árakat, de mi 2 éve házasodtunk, és a budai bevásárlóközpont ékszerszalonjaiban akkor 55 ezerért adták a fehérarany karikagyűrűt (érdekesség: az emeleten cirkónia kővel, a földszinten pedig brill kővel, ugyanannyiért), a férjem mérete valamivel drágább volt (persze kő nélkül), mert nagyobb, olyan 70-80 ezer forint. De a nem felkapott helyeken biztos még ennél is olcsóbb...
8as! a kérdező a két gyűrűre mondta az árat! és ha te is összeadod kettőtökét, az már közelít a 150hez...
amúgy ha nem akartok drágát, de tartósat, javaslom a wolframot! nekünk is az lesz valószínű, keress rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!