Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kb mennyibe fáj nekem egy ezüst eljegyzési gyűrű?
Jézusom, ennyi anyagias embert!
Nő voltam...
Mi ezustot valasztottunk hazassagi gyurunek is A kulombseget naszuton koltottuk el.Meg hogy fel havi fizi orultek.
Ha a ferjem fubol fonntal kert volna meg akkor is szeretettel viselnem hiszen o vette az osszetartozas szimbolumat nem aranyba merik.Aki igy gondolkodik az fogyasztoi tarsadalom birkaja hiszenaraby ezust feher arsnybronz mind csak fem amit amit az ember ertekel fel sajat maga.
Valaki azt írta,hogy ha ezüsttel kéri meg a kérdező a párja kezét,az olyan mintha az Asia Centerbe vinné vacsorázni...mi a bajod vele,én szívesen megyek oda alkalomadtán a PÁROMMAL vacsizni.Nem azon múlik a komoly szándékod hogy ezüsttel vagy arannyal kéred meg a kezét.Ez nem erről szól,vagyis nem erről kellene szólnia.Nekünk volt egy olyan időszakunk amikor nagyon nem volt pénzünk,de tényleg nem...és ha akkor kérte volna meg a kezem,annak is örültem volna ha egy bizsuval vagy egy kulcstartó karikát húz az ujjamra.Ha erre van pénzed,akkor erre van!Ha nem szeretnél várni,amíg összegyűlne a pénz pl fehéraranyra,ne várj,vedd meg az ezüstöt!Már kb 5000Ft-ért gyönyörű ezüst gyűrűket lehet kapni.Bár,ha úgy érzed neked "ez sokba fáj" akkor még várj az eljegyzési gyűrű vásárlásával.
Egyébként meg sok sikert! :)
Sztem semmi gond az ezüst eljegyzési gyűrűvel! :) Amúgy aranyat is kapsz 20 ezer alatt ha jó helyen veszed és persze nem gyémánt van benne.
és egyáltalán nem olyan, mintha az ázsia centerbe vinnéd vacsizni...
nekünk nyáron lesz esküvőnk, és tudom hogy ezen néhányan ki fognak hűlni, de nem aranyból akarjuk a karikagyűrűt..és jéé mégis szeretjük egymást :D egy kapcsolat tartóssága és az h mennyire szereted a másikat nem attól függ hogy a gyűrű arany-e vagy sem.. aki ezt hiszi az egy kicsit felszínes szerintem. :D
mivel egy karikagyűrű párt 100 alatt nem kapsz meg...
és inkább veszek egy ezüst gyűrűpárt 30ér, és a maradék 70et, félretesszük a lagzira, vagy a lakásra :)
jah és amúgy gaz ázsia centerben is megnézem a menyasszonyi ruhákat és ha ott találom meg az igazit akkor nem szégyellek majd abban sétálni az oltárhoz! :D
ne alázd már meg a barátnődet valami 5ezres bazári vacakkal. az addig oké, h ezüst, de akkor legalább csináltasd.
nekünk is ezüstgyűrűnk van, nem ezen múlik a boldogság, de olyan, ami senki másnak. 40e ft volt a kettő, és mivel nem játszottunk tinik módjára, h lepjél meg az eljegyzéssel stb, így nem kellett "lánykérőgyűrű" sem. mi komolyan gondoltuk, és nem fájt, mikor ki kellett fizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!