Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Ezüstből lehet karika gyűrűt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezüstből lehet karika gyűrűt venni? Nem "pofátlanság"?

Figyelt kérdés
Szeretném eljegyezni a párom , de ő utálja az aranyat. Bevallom én sem szeretem. Ezüst gyűrűvel illik elvenni valakit ? vagy a szokás az szokás ?

2013. ápr. 5. 19:35
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
92%
Simán jó az is.
2013. ápr. 5. 19:41
 2/19 anonim ***** válasza:
97%
Nem az. Ha ő utálja az aranyat, de te akkor is azt vennél neki, az lenne inkább a pofátlanság. Nincs ilyen, hogy mi illik, mi nem. Olyat adj neki, ami tetszik.
2013. ápr. 5. 19:43
 3/19 anonim ***** válasza:
89%
én is utálom a sima aranyat, ezért lett nekünk fehéraranyból a gyűrűnk.
2013. ápr. 5. 19:44
 4/19 anonim ***** válasza:
88%
NEM pofátlanság.
2013. ápr. 5. 19:45
 5/19 anonim ***** válasza:
82%
Nem mert nem a gyűrű fontos hanem az amit szimbolizál. Ha ezen kiakad, jobb is ha még esküvő előtt kiderül.
2013. ápr. 5. 19:45
 6/19 anonim ***** válasza:
88%
Mi sem szeretjük a férjemmel a sárga aranyból készült ékszereket, mindketten ezüst ékszereket hordtunk, amikor pedig eljegyeztük egymást, akkor meg azért nem ezüstöt vettünk, viszont nem is sárga, hanem fehéraranyból készült karikagyűrűket.
2013. ápr. 5. 19:47
 7/19 anonim ***** válasza:
85%
Én is utálom az aranyat. Erre jó a fehérarany, én mindenképp ezen az úton indulnék el a helyedben.
2013. ápr. 5. 19:50
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

ha ti azt szeretitek, akkor senkinek semmi köze hozzá. A gyűrű csak egy szokás, hallottam olyat, aki gyűrű nélkül esküdött, ő mondta, hogy nem kötelező kellék a házassághoz.

Sokan meg nem is hordják a csillivilli aranygyűrűjüket, csak megvették, mert úgy szokás.

2013. ápr. 5. 19:55
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Sztem nem pofátlanság,miért lenne az?Nekünk is ezüst karikagyűrűnk van. Innen rendeltük,merem ajánlani őket,minőségi terméket adnak.Rengeteg féle van,és ha változtatni akarsz egy picit,több kő,v. kicsit más vésés stb. szívesen megcsinálják.

[link]

2013. ápr. 5. 21:04
 10/19 anonim ***** válasza:
78%
Nem illlik,de nem szólnak érte,ez a ti döntésetek.Legyen fehérarany.A lényeg,hogy szívesen viseljétek és arra szép napra emlékeztessen majd titeket.
2013. ápr. 5. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!