Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eljegyzés csak arany karika gyűrűvel lehet? Honnan tudom mekkora gyűrű kell nekem?
Szerintem otthon nem tudod lemérni.
Olyat el tudok képzelni... ha már ragaszkodsz az online rendeléshez, -hogy bemész bármelyik ékszerészhez és megkéred az eszközeikkel mérjék le az ujjad, felírod a méretet és beküldöd online.
Másik részéhez hozzászólva:
-felnőttség egyik jele, ha már nem a külvilág határozza meg elsősorban, hogy mit gondoljál: teszem azt, ha kettőtöknek megfelel ez az anyag, akkor kit érdekel mások véleménye?
Ha pl. mindenki azt mondaná ne házasodj, akkor nem tennéd? Remélem így gondolkodsz a gyűrű anyagáról is.:)
Ha még nem akartok összeházasodni,akkor felesleges az eljegyzés. Főleg,hogy már 2 kisgyereketek is van.
A gyűrű pedig olyan legyen,ami nektek tetszik és anyagilag is megfelelő.
A méretet körülbelül itt meg tudod. [link]
vagy itt.
nagyon szépek a gyűrűk amit belinkeltél.
Mi a gyűrűinket a zaciba vettük féláron.Utána elvittük ékszerészhez aki felpolírozta és lefényezte a2 db gyűrűt 1500Ft-ból,,olyan mint az új.
De tényleg mindegy,hogy arany vagy ezüst vagy nemes acél a jelkép számít és nem az értéke a gyűrűnek!!
Üdv: Teca
Köszike mindenkinek az eddigi válaszokat,linkeket.
persze örülök ha írtok még....
Én szeptemberben egy olyan esküvőn fotóztam, ahol az ifjú pár Gyűrűk Ura rajongó volt. Az "Egy Gyűrű"-vel jegyezték el egymást.
Gyönyörű és különleges volt... és csak a színe arany, amúgy wolfram-karbid...
Keresgéltem utána a neten, mert az ifjú pártól mégiscsak ünneprontó lett volna megkérdezni, hogy mennyibe került, de 8 ezer forint körül van az ára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!