Mitől lehet az hogy arany fülbevalómtól (biztos hogy arany be van vizsgálva) az arcomat ameddig kiér a karika kékre fogja és a fülemen a lyuk is feketedik tőle?
Figyelt kérdés
2011. jan. 2. 16:58
1/6 anonim válasza:
A bőrödtől is függ, bizonyos hormonális változások, vagy vbetegségek hatására olyan anyagokat bocsáthat ki, amit az arany feketére színez. Ha zöld az elszíneződés, akkor az ékszerrel van baj.
2/6 A kérdező kommentje:
A fejem állandóan fáj nagyon sok orvosnál jártam de semmi. Lehet hogy ezzel összefüggésben áll? Már azelőtt is fájt mikor megkaptam a fülbevalót.
2011. jan. 2. 17:22
3/6 anonim válasza:
Hát... lehet. Nekem idült homloküreggyulladástól fájt három hónapig a fejem a nyáron, összejártam a város orvosait, mire végre valaki csinált egy röntgent. Így derült ki.
Hogy mi lehet a tiéd oka, azt nem tudom. Milyen vizsgálatokon voltál?
És amúgy ha felveszel egy másik arany fülit, az is csinálja?
4/6 A kérdező kommentje:
Röntgen, ct, belgyógyászat, ideggyógyászat, vérvételek tucatjai, szemészet, még nőgyógyászat is, hasi ultrahang.....szóval voltam egy pár helyen de semmi. Mr-re majd a napokban megyek.
2011. jan. 2. 17:29
5/6 anonim válasza:
Huhh... nem semmi :S Nos én konkrétan úgy tudom, hogy hormonális változások jele lehet az iyen elszíneződés, mert a fémek reagálnak a bőrön lévő anyagokkal. Nem tudom, annak lehet-e tünete, vagy valamilyen következménye fejfájás. Nem tudom azt sem, a fentiek közül melyik vizsgálat deríthetett volna ki ilyesmit, de talán érdemes erre is kitérni majd.
6/6 gyuribacsika válasza:
Szerintem lehet a fülbevaló miatt volt már rá példa az én környezetemben is.Szimpla allergia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!