Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pécsen hol érdemes esküvői arany karika gyürüt venni? Vett már valaki? Hol olcsó?
Minden bizonnyal Pécsen többen is vannak, akik vettek már karikagyűrűt. :)
Nem tudom, van-e ott Orex, de ha van, ott nézzetek szét. Kb. 20 ezer Ft darabja, mérettől függően.
A Ferencesek utcája Kórház tér felőli végén van egy hapsi, elég furán beszél, szerintem nem magyar eredetileg, de nála a legolcsóbb. Aranyszív az üzlet neve, szép gyűrűi vannak.
Mi szerettünk volna beolvasztatni egy régi családi ékszert a miénkbe, azt csak a Zsolnay szobornál lévő boltban csinálják meg.
Rendeljetek az ebay-ről.
Kínától Kanadáig mindenhonnan tudtok választani.
Szia,mi is éppen gyűrűket keresünk :) Nekem ezeket ajánlották-bár még nem volt időm bemenni-Goldatti (Bem utca) Gold ékszerstúdió
Pécs Ferencesek u. 36
Itt vannak szépek,és többen ajánlották,mert már 40e-től is vannak egyszerű karikák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!