Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Választott már valaki olcsó, de jó megoldásként keringős ruhát esküvőre?
mikor én keringőztem és béreltem ruhát, akkor a sógornőm kérdezett rá hogy lehet-e bérelni esküvőre és azt mondták neki hogy NEM ezeket a ruhákat csak ilyen sulis keringőzésekre adják ki.
Ha szerencséd van találsz olyan szalont ahol ki fogják adni bérbe, de én túl sok reményt nem fűznék hozzá.
De a szalonban nem kell azt tudni, hogy én abban a ruhában nem keringőzni fogok:)
Barátnőm így csinálta, kb 15E-ből megúszta.
Nem kell tudniuk, hogy arra kell ez biztos, de amikor épp nincs főleg nyáron suli és nincs is szalagavatós időszak, akkor tudni fogják, hogy mire kell. Nem hülyék ők.
Ha meg bálba kell azt mondod, akkor azt illik tudni, hogy az ilyen mindenféle bálos ruhákat nem külön külön szokták kibérelni, hanem egy helyről mindent és egyformát.
De ha találsz egy szalont ahol megtudod velük beszélni akkor lehetséges, hogy kiadják.
De felénk nem adták ki, 3 szalonba voltunk és mind nevetve finoman nemet mondott.
A válasz írója 90%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:14
Hát én tőlem aztán ne kérdezd, hogy mi közük hozzá. Gondolom azért nem adják ki mert sokkal olcsóbb lenne és az már nekik nem éri meg. Így rábeszélik a valódi menyasszonyi ruhára.
Igaz azt én sem értem, hogy ha már kölcsönző akkor miért nem azt választom amelyiket én akarom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!