Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Honnan tudnék olcsó mennyasszo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudnék olcsó mennyasszonyi ruhát venni?

Figyelt kérdés
2011. máj. 2. 13:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
szia én a vaterán vettem 10 ezer ft-ért álomszép ruhát és mident kaptam mellé ajándékba, tiarát, abroncsot, kesztyűt, fátylat, szütyőt, sőt még ékszereket is!!! az volt a szerencsém, hogy nem előnyös kép volt felrakva a ruháról hanem egy sima fellógatott kép és így nem igazán lehetett látni hogy hogy néz ki viselve, viszont a méretek jók voltak. szerencsét próbáltam megvettem és nagyon örülök neki hogy míg másnak több tízezret vagy százat kell rákölteni esetenként kölcsönzésre ez már az én ruhám ilyen olcsón! sztem nézegess te is szét ott. sok szerencsét és boldogságot
2011. máj. 2. 13:49
 2/12 anonim ***** válasza:
44%
Szabad megkérdeznem, milyen okból szeretnéd megtartani? :)
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Menj ki Ukrajnába, gyönyörű ruhák vannak, én 5 éve a ruhát 25.000 vettem, menyecskeruha 10000, cipök, mindent meg tudtam venni, és 60000 ft volt, itthon csak egy melltartót vettem. ékszerek, diszpoharak,fátyol, kesztyű, táska, minden benne volt.

Unokatesómnak most lesz júniusba, ők is ott vettek meg mindent még a melltartót is, és 95000 ft volt mindennel együtt. Érdemes kimenni, átmentek a határon, és az első városban van vagy 4 esküvői ruhabolt.

4/12 anonim ***** válasza:
100%
Én most vettem 10.000-ért a ruhát ( hozzá abroncs, fátyol, kesztyű + 14.000). Bezár a bolt és akcióznak :)
2011. máj. 2. 13:53
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha a határ mellett laksz akkor Romániában. Egy ismerős a nagyváradi sétálóutcán megvette a menyasszonyi ruhát a kiegészítőkkel + a menyecskeruhát annak az árnak kb. 2/3 részéből amiért itthon csak a menyasszonyi ruhát bérelte volna.

Nem tudom ugyan mit kezdesz később egy ilyen ruhával, legfeljebb eladod.

A vaterán is vannak olcsók 10-15 ezer ft-ért használtan érdemes megnézni azt is.

[link]

2011. máj. 2. 13:54
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

budapesten a 18. kerületben van egy Irina nevű csaj. Szalonoknak szállít (és varr) Ukrajnából, de van saját kereskedése is, szalon ár töredékéért. a sógornőm egy 110 000 ft bérletű ruhát vett 35 000-ért!

ha gondolod, elkérem a számát, lehet próbálni, hatalmas a választék mehetsz akárhányszor, méretre igazítja, nagyon profi a kiscsaj.

2011. máj. 2. 13:55
 7/12 anonim ***** válasza:
75%

Én most jártam körbe pár boltot, bérlés lett a vége 120e-ért (menyasszonyi ruha+menyecske ruha).

Ha Pécs közelében laksz, a pécsi Plazaba van egy bolt, ott árulnak 25e-ért ruhát, szép, de nekem nem kellett, nem tetszett, sokkal másabbat képzeltem el magamnak.

Amúgy az esküvői ruha boltokba a tavalyi, tavaly elötti kollekciókat már 30e ft-tól meglehet venni.

2011. máj. 2. 13:59
 8/12 anonim ***** válasza:
50%
kölcsönözz valahol szerintem
2011. máj. 2. 14:12
 9/12 anonim ***** válasza:
Szia! Én abszolút a vaterát vagy más aukciós oldalakat ajánlok. Most ránéztem a vaterára és az expresszre és 30 ezerért már gyönyörűek vannak(persze nem néztem végig mindet, mert rengeteg van). Sőt, 50-60-ért új is van és rád méretezik. Én lemérném a méreteimet, kinéznék valamit, kérnék róla pontos adatokat és egy varrónővel magamra igazítanám, ha nem pontos. :) Ennél olcsóbban nem tudok. Vagy marad tényleg az a megoldás, hogy kölcsönzöl egyet a nagy napra. Gratulálok! :)
2011. máj. 2. 14:25
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Lehet varratni is. Van aki vállal, hogy mennyiért, az a varrónőtől függ. Célirányosan kell keresgélni a neten, és rácsörgetni.

Gondolom, előbb utóbb találsz olyat, aki árban is megfelel.

Üdv!

2011. máj. 2. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!