Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudnék olcsó mennyasszonyi ruhát venni?
Menj ki Ukrajnába, gyönyörű ruhák vannak, én 5 éve a ruhát 25.000 vettem, menyecskeruha 10000, cipök, mindent meg tudtam venni, és 60000 ft volt, itthon csak egy melltartót vettem. ékszerek, diszpoharak,fátyol, kesztyű, táska, minden benne volt.
Unokatesómnak most lesz júniusba, ők is ott vettek meg mindent még a melltartót is, és 95000 ft volt mindennel együtt. Érdemes kimenni, átmentek a határon, és az első városban van vagy 4 esküvői ruhabolt.
Ha a határ mellett laksz akkor Romániában. Egy ismerős a nagyváradi sétálóutcán megvette a menyasszonyi ruhát a kiegészítőkkel + a menyecskeruhát annak az árnak kb. 2/3 részéből amiért itthon csak a menyasszonyi ruhát bérelte volna.
Nem tudom ugyan mit kezdesz később egy ilyen ruhával, legfeljebb eladod.
A vaterán is vannak olcsók 10-15 ezer ft-ért használtan érdemes megnézni azt is.
budapesten a 18. kerületben van egy Irina nevű csaj. Szalonoknak szállít (és varr) Ukrajnából, de van saját kereskedése is, szalon ár töredékéért. a sógornőm egy 110 000 ft bérletű ruhát vett 35 000-ért!
ha gondolod, elkérem a számát, lehet próbálni, hatalmas a választék mehetsz akárhányszor, méretre igazítja, nagyon profi a kiscsaj.
Én most jártam körbe pár boltot, bérlés lett a vége 120e-ért (menyasszonyi ruha+menyecske ruha).
Ha Pécs közelében laksz, a pécsi Plazaba van egy bolt, ott árulnak 25e-ért ruhát, szép, de nekem nem kellett, nem tetszett, sokkal másabbat képzeltem el magamnak.
Amúgy az esküvői ruha boltokba a tavalyi, tavaly elötti kollekciókat már 30e ft-tól meglehet venni.
Lehet varratni is. Van aki vállal, hogy mennyiért, az a varrónőtől függ. Célirányosan kell keresgélni a neten, és rácsörgetni.
Gondolom, előbb utóbb találsz olyat, aki árban is megfelel.
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!