Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Tényleg gáz, ha valaki cirkóni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg gáz, ha valaki cirkónia köves gyűrűvel jegyzi el a barátnőjét?

Figyelt kérdés

Korábban tettem fel egy kérdést, ahol egy gyűrűről kértem véleményt, ami cirkónia köves volt. Kaptam olyan válaszokat, hogy ki vesz már mi cirkóniát, meg milyen gagyi és olcsó.

Szerintem azért árulják ezeket az ékszereket, mert van rá igény, nem telik mindenkinek gyémántosra. (Speciel nekem a közmunkás fizetésemből nem telik rá, de azért szeretném a barátnőmet eljegyezni, kb. 30 ezret tudok a gyűrűre szánni, nem 300 ezret.)

2013. szept. 20. 19:13
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
87%

Egyáltalán nem gáz.Engem sem gyémánt gyűrűvel jegyzett el annó a barátom.Kaptam egy gyűrűt amivel eljegyzett és bocsánatot kért hogy csak ilyenre telik,én meg csak mosolyogtam és egyáltalán nem szóltam le érte,hanem örültem hogy ilyen komoly szintre léptünk.Rá 1 vagy 2 hónapra pedig kaptam egy "drágább" gyűrűt.De az sem gyémántos.

Különben sem számít hogy milyen és hány kő van benne.Az a lényeg amit szimbolizál,mint ahogy már előttem is írták.

Amúgy gratulálok,sok boldogságot Nektek! :)

2013. szept. 20. 19:28
 12/24 anonim ***** válasza:
83%

nekem egy ezüst alig 5ezres gyűrővel kérte meg a kezem

mondjuk én ezüst mániás vagyok :-)

szerintem nem ciki ...

2013. szept. 20. 20:09
 13/24 yuda ***** válasza:
88%

Szeretném alátámasztani azt a beírót, aki írta, hogy a gyémánt kő se sokkal drágább. Sokan azt hiszik, pedig nem. A tisztaságán van a hangsúly. Ha nem olyan tiszta, szinte alig drágább a cirkóniánál, viszont tartósabb és laikosoknak észrevehetetlen.

Cirkóniával sincs egyébként semmi baj. A pénzre hajtó sznob csajok pedig nem számítanak.

2013. szept. 20. 20:42
 14/24 zabmester ***** válasza:
83%

Dehogy gáz! Meg őszintén szólva, nekem tök mindegy lenne, én úgysem tudom megkülönböztetni a kettőt egymástól, vagy legalább is még nem figyeltem, hogy mi a különbség.

Mondjuk tartósságra még nem gondoltam, ilyen szempontból lehet, hogy a gyémánt tényleg megéri.

2013. szept. 20. 20:55
 15/24 anonim ***** válasza:
77%
Nem. Nálunk igazi eljegyzés sem volt, "csak" megbeszéltük hogy mit szeretnénk, volt virág, aztán vettünk magunknak karikagyűrűt én meg kaptam kísérőt. Nem gyémántosat. A 10. évfordulóra kaptam gyémántosat. De tőlem cirkónia is lehetett volna. Meglepődtem és örültem neki.
2013. szept. 20. 21:18
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem maga a tény gáz, hanem az a baj, hogy a cirkónia egyáltalán nem tartós, hamar fényét veszti és könnyen karcolódik.

Viszont hasonló árban lehet kapni áttetsző egyéb, olcsóbb drágaköveket, féldrágaköveket pl. zafírt, cirkont, topázt, spinellt, hegyi kristályt.

Még valami: mindenképp aranyat, akár fehér-vagy vörösaranyat is, vagy nemesfémet vegyél, és ne ezüstöt. Sajnos az ezüst törik! Kb. 10-20 év az élettartama a vékonyabbaknak. Márpedig a köves gyűrűk általában kecses, vékony kialakításúak. Igen, az arany drágább, de nem fog eltörni.

De linkelek pár gyűrűt, amik az árkategóriádon belül vannak, és nem fenyeget a gyenge minőség problémája velük:

[link]

[link]

[link]

2013. szept. 20. 21:34
 17/24 anonim ***** válasza:
73%
Nekem is cirkónia köves gyűrűm van, pedig a már férjem őszintén szólva akármilyen gyémántot megengedhetett volna magának, de speciel baromira nem ez volt eszébe,mikor megvette, hanem hogy tetszen nekem és egyáltalán mi lesz a válaszom. Amúgy meg ráér a 10. évfordulóra a gyémánt szerintem. Nem ez a lényeg egyáltalán :) Én gyémánt nélkül is elmondhatatlanul boldog voltam és azóta is az vagyok :)
2013. szept. 20. 22:26
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem az a fontos, hogy milyen a kő, hanem, hogy maga a gyűrű szép legyen, de 30-ért már kapsz nagyon szépet. 10-ből is, csak az ezüst. Nekem azzal sincs bajom, de tény, hogy az esetleg beszürkül, könnyen deformálódik...stb.
2013. szept. 20. 22:54
 19/24 anonim válasza:
35%
Nekem a férjem egy kulcskarikával kérte meg a kezem... :))))) Utána együtt választottunk gyűrűt. Szerintem ha nem fér bele, fölösleges külön eljegyzési gyűrű, ez csak valami újszerű hálivúdi szokás.
2013. szept. 20. 22:56
 20/24 anonim ***** válasza:
70%
30 ezerért már nagyon szépet kapsz, egy keskenyebb gyémántost akár, amilyeneket az egyik válaszoló linkelt, vagy egy vastagabb cirkóniást, mindkettő teljesen tökéletes és egyáltalán nem gáz! Nekem cirkóniás eljegyzési gyűrűm van és imádom, mert a férjemtől kaptam és nagyon szép, nem mosogatok vele, meg házimunkát sem végzek benne, itthonra minden ékszeremet leveszem. Így nem kopik.
2013. szept. 20. 23:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!