Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Miért én vagyok a ribi a mai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért én vagyok a ribi a mai napig, amiért a párom elhagyta a volt barátnőjét miattam, mert belém szeretett?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 23 éves lány vagyok, a párom 27 éves. A történet több, mint 4 évvel ezelőttre nyúlik vissza. A párom már több, mint két éve kapcsolatban volt egy lánnyal. Már esküvőt tervezték. A fiú megismerkedett velem, és szerelem volt első látásra. Ezt csak az értheti, aki élt már meg igaz szerelmet. NEM CSALTA MEG velem az akkori barátnőjét. Elhagyta, és összejött velem. Én vele vesztettem el a szüzességem, a mai napig imádjuk egymást. Viszont! Sokan képtelenek ezt a storyt lezárni. A lány barátai az ismeretségi körünkön belöl engem egy ribinek tartanak a mai napig. A párom szülei sem kedvelnek e-miatt :(

a párom már nem is beszél a szüleivel sajnos. Én hiába kérem ,hogy próbáljon velük beszélni. Azt mondta képtelen elviselni, ha engem bánt valaki.

Nem értem, miért ítélik el az emberek azt ,ha egy férfi /nő kilép egy kapcsolatból, mert rájön, hogy a másik jobban illik hozzá. Itt gyakorin is ha ilyen kérdés van azonnal írják a válaszadók, hogy 'milyen szemét dolog tőled, hogy a biztos,komoly kapcsolatodat feladot egy olyanért ami lehet nem működik' stb. Nem értem. Miért bűn a szerelem?

2014. okt. 24. 18:35
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/154 anonim ***** válasza:
57%
rögtön
2014. okt. 24. 20:44
 22/154 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, minden úgy történt, ahogy Te vázolod fel. Már az ex az elejétől tudta, hogy a barátja nem szereti úgy. Mert az elején szólt neki. És pár nap múlva vége lett a kapcsolatnak. Viszont nem teljesen értem, szerinted, hogy lenne helyes ? Mert azt írod, nem jó ha hirtelen szakít. De ígyis úgyis hirtelen' szakított, mert ha már én elmondom valakinek, h 'már kezd más érdekelni' akkor vége a kapcsolatnak.
2014. okt. 24. 20:45
 23/154 anonim ***** válasza:
89%

Ha a párod tisztességesen elmondta rögtön, hogy kezd érezni valaki iránt valami mást akkor semmi probléma.

Az nem tisztességes, amikor valaki már hetek/ hónapok óta tudja, hogy nem a párját szereti, de még mindig ül a dolgon és aztán hirtelen szakít. Azonnal őszintének kell lenni. Ha ez megvolt akkor rendben van a párod is.

Talán elsőre kicsit kusza lett amit írtam, remélem így érted a különbséget:)

Ha pl én tudom, hogy a párom valaki más iránt kezd érezni valamit, nem fog váratlanul érni a szakítás sem. De ha nem szól semmit, nem mondja el mi a baj, és egyszer csak szakít, akkor jogosan érezném becsapva magam.

Amiket leírtál, az alapján a lánynak nem kellene panaszkodnia. Szerintem csak sértve érzi magát, ezért másképp tálalta a történteket.

2014. okt. 24. 21:12
 24/154 anonim ***** válasza:
22%

Lesz ennek még böjtje az életedben ez tuti. Akkor amikor abszolút nem számítasz rá:)Mindig igy van, te sem vagy kivétel.

*Nem értem, miért ítélik el az emberek azt ,ha egy férfi /nő kilép egy kapcsolatból,

Majd megérted mikor a tiédből fog ugyanez a pasi kilépni és elhagyni-mert fog:)

2014. okt. 24. 21:52
 25/154 anonim ***** válasza:
35%

*Már esküvőt tervezték.

*Már az ex az elejétől tudta, hogy a barátja nem szereti úgy. Mert az elején szólt neki.(ez volt a banánhéjad)

Na most melyik az igaz?:D Már az elejétők kamu a story, ez egy szimpla trollkérdés:D

2014. okt. 24. 21:55
 26/154 anonim ***** válasza:
79%

nem azt írtam, hogy szentség törés foglalt pasival beszélni..., de azért valljuk be, van különbség beszélgetés és beszélgetés között

kérdező, ha pedig tényleg ártatlan vagy, minek tetted fel a kérdést? :) csak van benned valami kétely

2014. okt. 24. 22:00
 27/154 anonim ***** válasza:
74%

Jó, nyilván csupán ez a kérdés alapján ártatlan kis báránykák vagytok te meg a hapsi, az ex meg egy féltékeny boszorka, aki nem tud továbblépni...

Én azért meghallgatnám a másik oldalt is...

2014. okt. 24. 22:21
 28/154 A kérdező kommentje:
Az elejétől, azt úgy értettem, hogy amióta többet érez irántam. Ahogy az egyik válaszadó is leírta. Lehet lesz böjtje , de tudod senki sem bűntelen az életben. Mégis én nem érzem magam itt és most bűnösnek.
2014. okt. 24. 22:23
 29/154 anonim ***** válasza:
34%

Egyetértek a két utolsóval.

Egyrészt, azért az tény és való, hogy a pasi volt kapcsolatban, és neki nem szabadott volna engednie a "csábításnak". De azért azt én nem hiszem el, hogy nem nyomultál rá. Ezt kizárt dolognak tarotm, már csak abból is, ahogy most vélekedsz. "szerelem volt első látásra", nem tehetek róla, hogy "megszeretett". Ez nagyon árulkodó. Oda meg vissza voltál érte, úgyhogy tuti, hogy érzékeltetted vele, hogy nálad zöld útja lenne (ez a te sarad), ő pedig kapó volt erre (ez meg az ő sara).

A mások dolog, amit mondani szeretnék, az az, hogy jól élvezd ki a mostani boldogságod. Én nem hiszek a sorsban meg stb, de egyet s mást már láttam az életben. MINDIG MINDENKI KAMATOSTUL VISSZAKAPJA, AMIT OKOZOTT.

Ezalól nem vagy kivétel te sem. Egyszer nagyon nagyon jól fogod érezni, hogy miért fújnak rád a csaj barátai. Addig légy boldog, mert akkor már nem lehetsz az...

2014. okt. 24. 22:27
 30/154 A kérdező kommentje:

De ti nem értitek. Ez nem úgy működik. Nem mutattam ki, csak beszélgettünk, nem illegettem magamat előtte, de nem tehetek róla, hogy a szívem olyan hevesen vert, hogy meghallotta (mert volt ilyen, ha ciki, ha nem), az

arcomra volt írva, hogy nem közömbös, nem tehettem ellene NEM ÉN IRÁNYÍTOTTAM volt, hogy kerültem pl de hiába. És ő is így volt. Most

tehetünk róla, hogy amikor ez KEZDŐDÖTT ő éppen kapcsolatban volt? Vagy az lett volna a helyes, ha marad egy boldogtalan kapcsolatban? Aki ezt nem érti meg, az nem volt még igazán szerelmes.

2014. okt. 24. 22:34
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!