Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Miért én vagyok a ribi a mai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért én vagyok a ribi a mai napig, amiért a párom elhagyta a volt barátnőjét miattam, mert belém szeretett?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 23 éves lány vagyok, a párom 27 éves. A történet több, mint 4 évvel ezelőttre nyúlik vissza. A párom már több, mint két éve kapcsolatban volt egy lánnyal. Már esküvőt tervezték. A fiú megismerkedett velem, és szerelem volt első látásra. Ezt csak az értheti, aki élt már meg igaz szerelmet. NEM CSALTA MEG velem az akkori barátnőjét. Elhagyta, és összejött velem. Én vele vesztettem el a szüzességem, a mai napig imádjuk egymást. Viszont! Sokan képtelenek ezt a storyt lezárni. A lány barátai az ismeretségi körünkön belöl engem egy ribinek tartanak a mai napig. A párom szülei sem kedvelnek e-miatt :(

a párom már nem is beszél a szüleivel sajnos. Én hiába kérem ,hogy próbáljon velük beszélni. Azt mondta képtelen elviselni, ha engem bánt valaki.

Nem értem, miért ítélik el az emberek azt ,ha egy férfi /nő kilép egy kapcsolatból, mert rájön, hogy a másik jobban illik hozzá. Itt gyakorin is ha ilyen kérdés van azonnal írják a válaszadók, hogy 'milyen szemét dolog tőled, hogy a biztos,komoly kapcsolatodat feladot egy olyanért ami lehet nem működik' stb. Nem értem. Miért bűn a szerelem?

2014. okt. 24. 18:35
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/154 anonim ***** válasza:
13%
A pasinak lehet az tetszett,hogy szüz vagy, és az exe meg nem volt az,vagy tévedek?
2014. okt. 24. 22:35
 32/154 A kérdező kommentje:

Szerintem nem az volt a mérvadó...

Nekem furák amúgy az itteni válaszadók. Mintha mind hibátlanok lennének akármilyen kérdést nézek. Itt minden válaszadó egyetemet végzett, és tökéletes kapcsolatban, házasságban él, stb.

2014. okt. 24. 22:38
 33/154 anonim ***** válasza:
37%
Légy boldog, az irigység beszél a baráti körbõl.
2014. okt. 24. 22:42
 34/154 anonim ***** válasza:
79%
Az életemben volt már néhány szemrevaló pasi, akivel nagyon jól meglettünk volna párkapcsolatban is, egy párszor beszélgettünk, de nem folytattam Velük túl sok beszélgetést. Azért, mert láttam rajtuk, hogy többet akartak, pénzük volt, sikeresek és nőtlenek, de volt köztük olyan, aki csak nőzni akart, de volt olyan is, aki komoly volt és mellette is biztonságban lehettem volna. Minddel egy hullámhosszon pendültünk, jókat röhögtünk, olyan is volt, akivel mindenben egy volt a nézőpontunk. Ezek persze nem egyszerre történtek, de minddel megszakítottam a kapcsolatot. Munkában is kilehet kerülni az embert, ha nagyon akarjuk, suliban is, ez nem lehet kifogás! Kötelező volt beszélgetnetek? Nem... Én is beszélgetek és a párom is más emberekkel, de akik kicsit nyomulósabbak vagy a másiknak irritáló lehet, azt kiiktatjuk az életünkből. Ha nem lehet kikerülni, akkor is lekoptatjuk mindig, ha dumálni akar! Ez ennyire egyszerű! Esélyt sem adunk a dolgoknak, mert együtt akarjuk leélni az életünket. És nem Rád kellene haragudni, mert sok embert végképp nem érdeklik más párkapcsolata, bőven belenyúlnak és szarnak a saját boldogságuk miatt az egészre (ahogy Te is), hanem a pasira, aki otthagyta azt a barátnőt, aki a mindent megadott volna Neki... a pasi ígérgette az esküvőt, lehet eljegyzés is volt, a nőnek mindenét jelentette, mert a pasi bíztatta, reményt adott neki és szép jövőt ígért, hogy együtt fognak megöregedni! Undorító dolog hitegetni, majd hirtelen nőt váltani, mert megunta a másikat! Ezen gondolkozz el picit!
2014. okt. 24. 22:43
 35/154 A kérdező kommentje:
Nem érted Te sem, kedves utolsó. Te nem érezted azokat a dolgokat azok után a pasik után. Mint amit mi egymás iránt. A barátom nem volt hazug, elmondta a lánynak az elejétől a dolgokat, igen , elé állt, és elmondta neki, hogy beszlget egy lánnyal, és akarata ellenére valami olyat kezd el iránta érezni, amit nem kéne. Tudod vannak dolgok amiket nem lehet irányítani, és ez olyan dolog volt. Talán hihetetlen. De előbb utóbb úgyis vége lett volna köztük, talán nem is én voltam a fő oka a dolgoknak úgy gondolom. Most tényleg ez akkora bűn?
2014. okt. 24. 22:47
 36/154 anonim ***** válasza:
43%
Hja és ha valami nem működik a kapcsolatban, azt nem úgy kellene megoldani, hogy feláll a farkam másik nőre és dobom a régit, mert uncsi, hanem RENDBE KELLENE TENNI és nem másik punci után szaladni rögtön! Ezt, hogy nem szerette, már régebben is érezte, csak Ő neki jobb párkapcsolatból párkapcsolatban ugrálni, sosincs egyedül, mindig főznek, mosnak, takarítanak rá és meg van a puncija is, amikor csak akarja :) Ha meg Rád un, akkor meg jön a következő, majd azzal is lefogja játszani! Egyébként nagyon egyszerű: Gondolj bele Neked hogy esne, ha csak úgy bejelentené, hogy: "Figyelj drágám, úgy érzem van egy másik lány, aki megdobogtatta a szívemet és úgy érzem érzek iránta valamit!" Te marcangolod magad, megpróbálod helyrehozni a kapcsolatot, de a pasi tesz Rád és a próbálkozásaidra, mert a farka irányítja, friss hús van a közelben, más nem számít és képes eldobni esküvő előtt a párját! Pár nap múlva minden erőfeszítésed ellenére jön és kicsit bűn bánva, de fa arccal ezt vágja a képedbe: "Én már nem szeretlek, véget kell venni ennek a kapcsolatnak!" Majd jön a hír pár nap vagy hét múlva, hogy együtt van azzal, akit megemlített! Képzeld bele magad a szituációba! Képzeld el, hogy a jelenlegi párod ezt eljátssza Veled! Hogy esik?
2014. okt. 24. 22:50
 37/154 A kérdező kommentje:
Már megbántam, hogy ki írtam a kérdést. Mert senki sem a kérdésre válaszol. Amíg nem éltek át ilyen dolgot, addig nem fogjátok megérteni, mit érez olyankor az ember, amikor valamit minél inkább le akar küzdeni, és annál kevésbé megy. Amikor megtalálod valakiben azt, amit soha senki másban nem. Amikor fizikai fájdalmat okoz valaki hiánya. Tudod, kedves utolsó, volt egy időszak amikor ellöktem magamtól, és megkértem, menjen vissza a másikhoz, mert annyira sajnáltam a csajszit. Majd belerokkantam, de a párom nem volt hajlandó visszamenni, térden állva könyörgött, 2 hónapon keresztül, hogy ne tegyem tönkre, mert belehal, nem tud mást szeretni.
2014. okt. 24. 22:54
 38/154 anonim ***** válasza:
23%
Már nyolcvanszor leírtad, hogy így éreztél, mi nem értjük blablabla. De Te sem válaszoltál nekem! Hogy esne, ha Veled csinálták volna ugyanezt, mint a csajjal?
2014. okt. 24. 22:56
 39/154 A kérdező kommentje:
De tudod előfordul az, hogy későn jön rá az ember, hogy nem tudná az illetővel leélni az életét, mert a kapcsolat alatt változott esetleg, más lett a felfogása, a céljai, az érzelmei.
2014. okt. 24. 22:56
 40/154 A kérdező kommentje:
Nagyon fájna, de tudom, a pakliban benne van, és egyébként tették már ezt velem, és nagyon fájt a dolog,bár mint írtam, ez a férfi volt az első komoly kapcsolatom, de nem ribiztem éveken keresztül, mert azzal magamat aláztam volna még jobban meg. Már azzal mit ér az ember? Most neki ezzel jobb? Meg az ismerősöknek mi köze ehhez?
2014. okt. 24. 22:58
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!