Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem lehet velem egyenrangú egy nő párkapcsolatban. Miért fáj ez azoknak a nőknek, akikhez közöm sincs és nem is lesz?
Nehogy válaszolj továbbra sem arra, amit vagy 10x kérdeztünk.
És tereld csak a témát...
(Ha te akkora tisztességes ember lennél, nem dugdosnád más nőjét...)
Nem áll szándékomban tisztességes ember lenni mindenkivel. 😄 Főleg nem ugy, hogy fordított esetben, ők se tartanának tiszteletben engem.
Mire válaszoljak? Nem hagynám semmi nélkül, amit élértünk, közösen értük el, mert ha nincs mellettem lelkiekben, én se vagyok sehol.
Arra, hogy honnan tudja bárki, ti hogyan, milyen felállásban éltek.
Akik BDSM-kapcsolatban élnek életvitel-szerűen, ők sem teregetik ki mások elé, pont mert csak rájuk tartozik...
Követtem a kérdést az elejétől, erre sose válaszoltál.
Sőt!
"Én nem állok ki a városközpontba kiabálni, hogy milyen a párkapcsolatom. Épp ez a mondanivalóm lényege. Ez az én magánéletem, senkire nem tartozik, és nem rakom ki a nagynyilvánosság elé. "
Szóval? Be van kamerázva a ház, és a rokonok, ismerősök titeket néznek, mint a Való Világot?
Vagy esetleg közlöd velük, hogy a'zasszonynak amúgy kuss a neve?
Mert ezesetben szintén nem meglepő, ha véleményeznek.
Kérdező, Te miért teszel fel ilyen kerdeseket, gondolom nem először, ha boldogan elvagytok így? Ha asszonynak semmi baja, akkor nem tudom mi okod hangoztatni hogy ti így vagytok-tehát ha nem hangoztatod, nem kötekedik beléd senki.
Szükséged van a feszültség generalasra?
Egyébként használd ki míg tudod, mert szerencsére egyre több nő észbekap és nem hagyja magát alárendelni.
"Nem lehet velem egyenrangú egy nő párkapcsolatban. Miért fáj ez azoknak a nőknek, akikhez közöm sincs és nem is lesz?"
Téged miért zavar, hogy ez fáj nekik?
" az én döntéseimmel, jó az irány."
Ja, ja, ja...
Az exem is így gondolkodott, aztán amikor szembesítettem, hogy nem kell a kurwa pénze, hogy beledumálhasson az életembe, az már nem tetszett neki.
Persze, van sok életképtelen nő, akit vezetgetni kell, mert 2 értelmes önálló gondolata sincs, de ne tegyünk már úgy, hogy mindenkinek így kéne, mert ez a normális.
Nem.
Valakinek jó így, az éljen így, a többi meg hadd legyen egyenrangúságban, és ne papucsozzunk már le egy férfit sem amiatt, hogy nem ragadt le a múlt század előtti időben.
(Nincs az a pénz, amiért lemondanék arról, hogy önálló lényként, önálló döntésekkel funkcionáljak egy kapcsolatban.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!