Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nem lehet velem egyenrangú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem lehet velem egyenrangú egy nő párkapcsolatban. Miért fáj ez azoknak a nőknek, akikhez közöm sincs és nem is lesz?

Figyelt kérdés
Az életem adom azért a nőért, akit szeretek es és fontos számomra a boldogsága, de én irányítani akarom a nőt a kapcsolatunkban. Szinte semmivel kapcsolatban nem dönthet egyedül, nem tehet meg mindent, amit én igen férfiként és neki kell alkalmazkodnia hozzám. Persze hajlando vagyok engedni, de számomra fontos dolgokban, semmiképp. Sok nőnek ez teljesen rendben van, minden nő boldog volt eddig mellettem és sosem hagytak el. És akkor jönnek a nagy feministák, és olyan indulatosan szolnak bele az én magánéletembe, mintha lenne közük hozzá. Ti úgy éltek, én így élem az életemet, sok nőnek ez megfelel, el kéne fogadni, kedves feminista hölgyeim.
aug. 9. 18:47
 81/106 anonim ***** válasza:
59%

Nehogy válaszolj továbbra sem arra, amit vagy 10x kérdeztünk.

És tereld csak a témát...

(Ha te akkora tisztességes ember lennél, nem dugdosnád más nőjét...)

aug. 10. 08:18
 82/106 A kérdező kommentje:

Nem áll szándékomban tisztességes ember lenni mindenkivel. 😄 Főleg nem ugy, hogy fordított esetben, ők se tartanának tiszteletben engem.

Mire válaszoljak? Nem hagynám semmi nélkül, amit élértünk, közösen értük el, mert ha nincs mellettem lelkiekben, én se vagyok sehol.

aug. 10. 08:23
 83/106 anonim ***** válasza:

Arra, hogy honnan tudja bárki, ti hogyan, milyen felállásban éltek.

Akik BDSM-kapcsolatban élnek életvitel-szerűen, ők sem teregetik ki mások elé, pont mert csak rájuk tartozik...

aug. 10. 08:32
 84/106 A kérdező kommentje:
Leirtam, keresd vissza.
aug. 10. 08:33
 85/106 anonim ***** válasza:
73%

Követtem a kérdést az elejétől, erre sose válaszoltál.

Sőt!

"Én nem állok ki a városközpontba kiabálni, hogy milyen a párkapcsolatom. Épp ez a mondanivalóm lényege. Ez az én magánéletem, senkire nem tartozik, és nem rakom ki a nagynyilvánosság elé. "

Szóval? Be van kamerázva a ház, és a rokonok, ismerősök titeket néznek, mint a Való Világot?

Vagy esetleg közlöd velük, hogy a'zasszonynak amúgy kuss a neve?

Mert ezesetben szintén nem meglepő, ha véleményeznek.

aug. 10. 08:43
 86/106 anonim ***** válasza:

Kérdező, Te miért teszel fel ilyen kerdeseket, gondolom nem először, ha boldogan elvagytok így? Ha asszonynak semmi baja, akkor nem tudom mi okod hangoztatni hogy ti így vagytok-tehát ha nem hangoztatod, nem kötekedik beléd senki.

Szükséged van a feszültség generalasra?

Egyébként használd ki míg tudod, mert szerencsére egyre több nő észbekap és nem hagyja magát alárendelni.

aug. 10. 09:47
 87/106 anonim ***** válasza:
100%

"Nem lehet velem egyenrangú egy nő párkapcsolatban. Miért fáj ez azoknak a nőknek, akikhez közöm sincs és nem is lesz?"

Téged miért zavar, hogy ez fáj nekik?

aug. 10. 12:34
 88/106 A kérdező kommentje:
Bőven volt és lenne kik közül válogatni. Sőt, sok esetben olyan nők fogadták és értették meg az én hozzáállásomat, akik előtte feminista nézeteket vallottak. Rájöttek, hogy tőlem azt kaphatják, amire valóban vágynak, és egy sokkal működőképesebb kapcsolatot, mint az eddigiek. Nem úgy kell ám elképzelni, hogy be vannak zárva mellettem a nők, egy szavuk nem lehet, én pedig,csak osztom az észt és egy poharat se tennék arrébb. Megkap tőlem mindent, biztonságot szeretetet, törődést,ha kell főzök, ha kell mosok és takarítok, és mindig ott vagyok neki, jóban-rosszban. Az meg, hogy az utolsó szo az enyém szamomra fontos döntésekben, el tudják fogadni, mert tudják, hogy az én döntéseimmel, jó az irány.
aug. 10. 17:20
 89/106 anonim ***** válasza:
88%

" az én döntéseimmel, jó az irány."

Ja, ja, ja...

Az exem is így gondolkodott, aztán amikor szembesítettem, hogy nem kell a kurwa pénze, hogy beledumálhasson az életembe, az már nem tetszett neki.

Persze, van sok életképtelen nő, akit vezetgetni kell, mert 2 értelmes önálló gondolata sincs, de ne tegyünk már úgy, hogy mindenkinek így kéne, mert ez a normális.

Nem.

Valakinek jó így, az éljen így, a többi meg hadd legyen egyenrangúságban, és ne papucsozzunk már le egy férfit sem amiatt, hogy nem ragadt le a múlt század előtti időben.

(Nincs az a pénz, amiért lemondanék arról, hogy önálló lényként, önálló döntésekkel funkcionáljak egy kapcsolatban.)

aug. 10. 17:58
 90/106 A kérdező kommentje:
Hála Istennek, nem a pénz miatt választott engem egy nő se az életemben 😄
aug. 10. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!