Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem lehet velem egyenrangú egy nő párkapcsolatban. Miért fáj ez azoknak a nőknek, akikhez közöm sincs és nem is lesz?
Figyelt kérdés
Az életem adom azért a nőért, akit szeretek es és fontos számomra a boldogsága, de én irányítani akarom a nőt a kapcsolatunkban. Szinte semmivel kapcsolatban nem dönthet egyedül, nem tehet meg mindent, amit én igen férfiként és neki kell alkalmazkodnia hozzám. Persze hajlando vagyok engedni, de számomra fontos dolgokban, semmiképp. Sok nőnek ez teljesen rendben van, minden nő boldog volt eddig mellettem és sosem hagytak el. És akkor jönnek a nagy feministák, és olyan indulatosan szolnak bele az én magánéletembe, mintha lenne közük hozzá. Ti úgy éltek, én így élem az életemet, sok nőnek ez megfelel, el kéne fogadni, kedves feminista hölgyeim.aug. 9. 18:47
21/106 A kérdező kommentje:
Egyébként, nem fintorgok el, ha valaki behugyozik és az anyja takaritja fel. Ők dolguk. Ártani nem artanak vele senkinek, ha meg nekik megfelel, hidegen hagy.
aug. 9. 19:31
22/106 anonim válasza:
Ha a te életed, a te dolgod, akkor értelmetlen a kérdés.
Mert úgy élsz, ahogy akarsz, meg az az idióta is, aki veled van, de minek ezt hangoztatni, az nem áll össze.
23/106 anonim válasza:
Az ne zavarjon , hogy épp kiraktad a magánéleted egy nyilvános helyen vagyis épp a nagynyilvanossag elé.. Gondoltam szólok.
Ugye nem mi kérdeztünk téged? Te jöttél ezzel ide, de lehet tévedek és mégiscsak mi szóltunk le téged, hogy beledumáljunk az életedbe..
Amúgy meg tényleg boldogok voltak mind és soha nem hagytak el, vagyis egy rakás nőd volt aki roppant boldog volt veled, ráadásul pont megfelelt neked hisz mindent betartott erre meg lecserélted? Aztán a következőt is, meg a következőt? Akkor tényleg mindkettőtöket kielégitett a dolog.. Valóban. Köszönjük, hogy megosztottad.
24/106 A kérdező kommentje:
Mitől értelmetlen a kérdés? Az én dolgom, igen, és nem kéne senkinek beleszólni. Nem a Gyk-n ezalatt a kérdés alatt, hisz nyilván beleszolsz, mert kérdést tettem fel erről, hanem az életben, kéretlenül. Bár az idiotazasoddal, boven atleptel egy hatart.
aug. 9. 19:39
25/106 A kérdező kommentje:
23# Milyen meglepő, hogy 15 eves koromtól szamolva, számtalan olyan nő volt, akit végül lecsereltem.😄 Bocsánat, hogy nem éltem le az életem az első nővel, aki szembe jött 😄
aug. 9. 19:41
26/106 anonim válasza:
Álmodik a nyomor, öt éves kapcsolat, az.
27/106 A kérdező kommentje:
Most erre mit irjak? 5 éve együtt vagyunk, ha meg nem hiszed el, igy jártál.
aug. 9. 19:43
28/106 anonim válasza:
#20 azzal, hogy ide kiírtad éppen a nagy nyilvánosság elé tártad a magánéletedet. Az emberek ilyenek, beledumálnak mások életébe, teljesen mindegy, hogy mi miatt, csak legyen min csámcsogni. Én jelenleg a 41 éves exférjemen nevetek nagyokat, aki összejött egy 18éves lánnyal. Az én életemen ugyanúgy csámcsogtak mások. Ezt tudni kell lerázni magadról és kész. Engem azoknak a véleménye érdekel esetleg, a saját magánéletemmel kapcsolatban, akik aktív részei, de ők sem szólhatnának bele komoly mértékben. Meghallgatom a véleményüket és ha egyetértek velük, esetleg változtatok, de egyébként pont letojom mit gondolnak. Éld úgy az életed, ahogy neked jól esik, és ne foglalkozz másokkal, hacsak nem akarsz alkalmazkodni hozzájuk. Egyébként, te is nyilvánítottál véleményt másokról (feminácik stb..), ők ugyanígy kikérhetnék maguknak, hogy miért is nem osztod a nézeteiket
29/106 anonim válasza:
Én csak azt nem értem, ha ennyire szipi-szupi az életetek, szállnak a rózsaszín unikornisok meg minden ...akkor miért kell róla provokatív kérdést kiírni és felháborodni a válaszokon? 🙃
30/106 anonim válasza:
Oke, nagyon szuper tokeletes alomszeru kapcsolatotok van. Legyel boldog. Lapozzunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!