Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nem lehet velem egyenrangú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem lehet velem egyenrangú egy nő párkapcsolatban. Miért fáj ez azoknak a nőknek, akikhez közöm sincs és nem is lesz?

Figyelt kérdés
Az életem adom azért a nőért, akit szeretek es és fontos számomra a boldogsága, de én irányítani akarom a nőt a kapcsolatunkban. Szinte semmivel kapcsolatban nem dönthet egyedül, nem tehet meg mindent, amit én igen férfiként és neki kell alkalmazkodnia hozzám. Persze hajlando vagyok engedni, de számomra fontos dolgokban, semmiképp. Sok nőnek ez teljesen rendben van, minden nő boldog volt eddig mellettem és sosem hagytak el. És akkor jönnek a nagy feministák, és olyan indulatosan szolnak bele az én magánéletembe, mintha lenne közük hozzá. Ti úgy éltek, én így élem az életemet, sok nőnek ez megfelel, el kéne fogadni, kedves feminista hölgyeim.
aug. 9. 18:47
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯
 91/106 anonim ***** válasza:
100%
Te is önigazolásért vagy itt, mint sok, széllel szemben hugyozó kérdező, és mindenki hülye, csak te vagy helikopter....
aug. 10. 21:50
 92/106 A kérdező kommentje:
Nem várom, hogy egyet értsétek velem, nagyon félre értitek a kérdést 😄 A kérdés tovabbra is az, hogy minek beleszolni más életébe, erre itt is ezt teszik, már az első kommentektol kezdve.
aug. 10. 23:05
 93/106 A kérdező kommentje:
*egyetértsetek
aug. 10. 23:06
 94/106 anonim ***** válasza:
100%

Ha nekem fejtené ki ezt egy rokonom, munkatársam vagy a barátnőm, én is elmondanám a véleményem, hogy mekkora baromság alá-fölé rendelt viszonyra pazarolnia az életét. Ha viszont nem hozza szóba, honnan tudnám? Ha meg nincs közöm hozzá, miért mondja el?

Az a jó társ, aki mellett lehet fejlődni egy életen át. Aki csak alkalmazkodást vár el a pénzéért, az nem az és nem is a másikat szereti, hanem a hatalmat.

aug. 10. 23:08
 95/106 anonim ***** válasza:
100%
Én csak azt nem értem ha annyira "tökös" vagy ahogy itt reklámozod magad akkor nem értem miert erdekel ez teged. Egy határozott férfi/nő akinek rendben van többek között az önbecsülése pont leszarja hogy mit gondolnak mások a dolgairól.
aug. 10. 23:10
 96/106 anonim ***** válasza:
100%

"Ha viszont nem hozza szóba, honnan tudnám?"

Számtalanszor meg lett kérdezve, de terel a barma...

aug. 11. 02:32
 97/106 anonim ***** válasza:
100%

Drága kérdező, engem sosem csalt meg senki, pedig én a nyitott kapcsolatot/házasságot pártolom, amit én ajánlottam fel mindig.

Engem ugyan nem zavar(na) a megcsalás :)

Viszont volt már olyan barátnőm, akinek olyan palija volt mint te, na ő aztán fűvel-fával összefeküdt :D

aug. 11. 07:16
 98/106 anonim ***** válasza:
Én meg azt nem értem, hogy miért pont ebbe a kategóriába tetted fel a kérdésed? Amit te hajtogatsz, annak semmi köze a felnőtt párkapcsolatokhoz, inkáb az emberekhez kellett volna írni, ha nem azt akarod, hogy jogosan megkritizáljuk a párkapcsolatod. 🤷🏼‍♀️
aug. 11. 12:44
 99/106 anonim ***** válasza:
Engem érdekelne.. Pl miben nem engedsz? Mibe nem lehet a nőnek beleszolasa? Kérlek hozz példákat köszi.
aug. 12. 00:13
 100/106 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem hagyjátok már.. Többször meg lettek kérdezve dolgok amire nem igazán tud okos választ adni pl mi jár a nőnek ha ő kidobja évek után, vagy honnan tudnak annyira bennfentes dolgokat róluk mások ha egyszer ő bizony nem áll ki kikiabálni a dolgait, szóval vannak rések. Na meg ugye már magyarázza, nehogy azt higyjük nála semmi szava a nőnek mert csak fontos, alapvető dolgoknál az övé az utolsó szó.. holott előtte még azt sem döntheti el a nő, hogy milyen lesz a haja, a ruhája.. piti dolgok, de nehogy a nő jól érezze magát, majd ő eldönti, hogyan érzi jól magát a nő.

Ja, és már feminista beállítottságú nők akartak vele lenni így ebben mert rájöttek, hogy valójában azt igénylik, hogy egy szavuk ne legyen semmihez, mivel vele biztonságban vannak... 😁😁😁 Azt elfelejtette velük közölni, hogy amíg ki nem dobja,mivel már jópárat lecserélt.

Kezd vicc lenni az egész.

aug. 12. 11:44
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!