Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem lehet velem egyenrangú egy nő párkapcsolatban. Miért fáj ez azoknak a nőknek, akikhez közöm sincs és nem is lesz?
Ha nekem fejtené ki ezt egy rokonom, munkatársam vagy a barátnőm, én is elmondanám a véleményem, hogy mekkora baromság alá-fölé rendelt viszonyra pazarolnia az életét. Ha viszont nem hozza szóba, honnan tudnám? Ha meg nincs közöm hozzá, miért mondja el?
Az a jó társ, aki mellett lehet fejlődni egy életen át. Aki csak alkalmazkodást vár el a pénzéért, az nem az és nem is a másikat szereti, hanem a hatalmat.
"Ha viszont nem hozza szóba, honnan tudnám?"
Számtalanszor meg lett kérdezve, de terel a barma...
Drága kérdező, engem sosem csalt meg senki, pedig én a nyitott kapcsolatot/házasságot pártolom, amit én ajánlottam fel mindig.
Engem ugyan nem zavar(na) a megcsalás :)
Viszont volt már olyan barátnőm, akinek olyan palija volt mint te, na ő aztán fűvel-fával összefeküdt :D
Szerintem hagyjátok már.. Többször meg lettek kérdezve dolgok amire nem igazán tud okos választ adni pl mi jár a nőnek ha ő kidobja évek után, vagy honnan tudnak annyira bennfentes dolgokat róluk mások ha egyszer ő bizony nem áll ki kikiabálni a dolgait, szóval vannak rések. Na meg ugye már magyarázza, nehogy azt higyjük nála semmi szava a nőnek mert csak fontos, alapvető dolgoknál az övé az utolsó szó.. holott előtte még azt sem döntheti el a nő, hogy milyen lesz a haja, a ruhája.. piti dolgok, de nehogy a nő jól érezze magát, majd ő eldönti, hogyan érzi jól magát a nő.
Ja, és már feminista beállítottságú nők akartak vele lenni így ebben mert rájöttek, hogy valójában azt igénylik, hogy egy szavuk ne legyen semmihez, mivel vele biztonságban vannak... 😁😁😁 Azt elfelejtette velük közölni, hogy amíg ki nem dobja,mivel már jópárat lecserélt.
Kezd vicc lenni az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!