Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy párkapcsolatban melyik a jobb ha a férfi a fönök vagy inkább az egyenrangúság a hatékonyabb?
Én férfiként nem szolgát keresek magam mellé, hanem partnert.
Igaz, van aki az utóbbit…
Nincs erre tuti recept.
Ami két embernek kölcsönösen megfelel.
Sok olyan nő van, aki nem szeret dönteni - legfeljebb beleszólni a férj döntésébe. :-))))
Ha a férfi szükségét érzi, hogy domináljon, a nő meg nem szereti a felelősséget vállalni, akkor ideális előbbi. Mármint abból a szempontból, hogy a kapcsolat legalább egy ideig működik
Egyébként hatékonyabb a kapcsolat, konszenzus van, ha mindkét fél magáénak érzi a közös döntéseket, és esetleg bizonyos területen az egyik fél jobb rálátása érvényesül.
Bizonytalanabb bénább nő mellé nem árt egy erősebb vezető jellem aki van olyan értelmes hogy nem él vissza a "fölénnyel".
Habár karakán pattogós nők se csicskákba lesznek szerintem szerelmesek.
Kell vmennyi férfi dominancia szerintem, ami adodhat akár intelligenciábol is, vagy értelmi képességekből is, vagy simán tudatosabb határozottságból is, céltudatosságokbol is, pénzből is stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!