Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nem lehet velem egyenrangú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem lehet velem egyenrangú egy nő párkapcsolatban. Miért fáj ez azoknak a nőknek, akikhez közöm sincs és nem is lesz?

Figyelt kérdés
Az életem adom azért a nőért, akit szeretek es és fontos számomra a boldogsága, de én irányítani akarom a nőt a kapcsolatunkban. Szinte semmivel kapcsolatban nem dönthet egyedül, nem tehet meg mindent, amit én igen férfiként és neki kell alkalmazkodnia hozzám. Persze hajlando vagyok engedni, de számomra fontos dolgokban, semmiképp. Sok nőnek ez teljesen rendben van, minden nő boldog volt eddig mellettem és sosem hagytak el. És akkor jönnek a nagy feministák, és olyan indulatosan szolnak bele az én magánéletembe, mintha lenne közük hozzá. Ti úgy éltek, én így élem az életemet, sok nőnek ez megfelel, el kéne fogadni, kedves feminista hölgyeim.
aug. 9. 18:47
 51/106 anonim ***** válasza:
86%

Senki mint írtam. Csak kitaláció az egész kérdés. Még barátnője se volt soha!

aug. 9. 21:24
 52/106 A kérdező kommentje:
50# Figyelek, ne aggódj,csak nem tudok mindenki kommentjre reagalni😄 Nyilván az szól bele a magánéletembe, aki valamennyire ismeri azt, hisz, mint emlitettem, nem hirdetem, én miszerint élek, senkinek semmi köze hozzá. Távoli ismerősök, közelebbiek, akár rokonok. Eloadjak ugyanazt, amit ti itt. Persze en is szemelyeskedhetnek, hogy ők meg szetcsaljak egymast, 90 szazaleka a noknek volt mar bantalmazva parkapcsolatban, rossz szulok, és velem vannak elfoglalva, mert a barátnőm az engedelyem nélkül nem festheti a barna haját szőkére pl🤣👌
aug. 9. 21:26
 53/106 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk mi közünk a te ismerőseidhez, rokonaidhoz? Miért nem állítod le őket?

Érdekes amikor én kérdeztem nem válaszoltál, de "hirtelen" már igen miután már másnak is feltűnt, hogy megálmodtad a sztorit tegnap éjjel.

aug. 9. 21:30
 54/106 A kérdező kommentje:
Azt se tudom melyik kommentelo vagy, neved sincs kint, hagyjal mar😄
aug. 9. 21:32
 55/106 anonim ***** válasza:
100%

#35-ös. És nem válaszoltál egyáltalán a kérdéseimre. Inkább azt írtad, hogy ferdítenek a válaszolók.

Hagylak persze, remélem a többi is azt teszi mert csak provokáció az egész kérdés. Igen átlátszó vagy kérdező. 😂

aug. 9. 21:34
 56/106 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, te csinálsz papucsot egy nőből. Lehet, te úgy gondolod, hogy boldog, lehet tényleg az, a lényeg, hogy a többségnek nem tetszene, ha egy normális önálló gondolata vagy véleménye nem lehetne, mert mindig az lenne a törvény, amit te akarsz/te gondolsz.

Erről egy film jut eszembe, mégpedig az egy ágyban az ellenséggel. Láttad esetleg?

Az a véleményem van rólad, hogy az abban szereplő Patrick Berginhez hasonló személyiséggel rendelkezel. Azt nem tudom és nem fogom rád hogy versz másokat, ahogy a filmben. De hogy ott is csak az volt amit a férfi akart, és ott is irányította a nőt, az biztos.

aug. 9. 21:36
 57/106 A kérdező kommentje:
Mikor válaszoltam arra a kérdésre, fogalmam se volt, hogy többen kérdezték,nincsenek kint nevek. De mennyire eltertunk mar a témától... 😄
aug. 9. 21:38
 58/106 anonim ***** válasza:
100%
Életedet adnád, peersze, aztán meg csak úgy lecserélgeted őket. Hát kösz.
aug. 9. 21:42
 59/106 A kérdező kommentje:
56# Nekem pl, az felfoghatatlan, hogy emberek nyitott kapcsolatban élnek, mégsem szólok bele az ilyen emberek kapcsolataba. Ők igy boldogok, ami szamomra elkepzelhetetlen, de mégis elfogadom, és hidegen hagy😄
aug. 9. 21:43
 60/106 A kérdező kommentje:
58# Mert az emberek azzal élik le az életüket, aki az első szerelmük volt? 😄
aug. 9. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!